Direktlänk till inlägg 28 oktober 2009

Sorry till....

Av Åsa - 28 oktober 2009 22:52

... er som inte gillade mitt låtval idag, men det är ju så att jag tycker om hennes röst, men jag klarar inte av att se henne på scen.....lite för mycket kråmande om jag är snäll i mitt ordval....Jag är ju som sagt allätare inom musik, kan lyssna på det mesta...är ju uppvuxen med en otroligt musikalisk pappa och en mamma som låter som hon klämt svansen på katten när hon sjunger...förlåt mamma!!!!Obestämd Har väl liksom fått med mig genom åren vilken otrolig glädje musiken kan ge och vilka otroliga finstämda och goa stunder man oxå kan ha....Tungan ute Jag kan känna dofter och se färger och så vidare när jag upplever musik, och vad otroligt olika man kan uppleva samma låt på olika ställen eller tillfällen...vad mycket det är som påverkar en runt om.....Pappa önskade nog att vi döttrar skulle följa lite i hans spår men ack vad det blev lite tokigt där...min näst äldsta syrra sjunger i kör nu som vuxen...och jag gjorde det när jag var yngre men kom snart på att det fanns annat av mer intresse.... typ tvåbenta hingstar....jiiiihaaaa......droppade det där med hästar i samma veva...var mer spännande att glo på killar under lugg och festa med polarna...men kul hade vi. Ångrar lite nu att jag inte lät pappsen lära mig några ackord på gitarren, skulle ju varit riktigt kul att kunna det...men en av våra grabbar går ju estet och spelar trummor, sjunger och lirar gura....så lite gener har nog ramlat över till denna generation genom mig från farsan...kanske kände generna att en annan var ett hopplöst fall redan från det man låg i magen på mor...så de valde att gömma sig till mina barn!!!! Tur för er andra det, kan jag nog lova....Tungan ute nu ska jag ta en macka, jag vet att jag inte ska äta den här tiden, men jag sover bättre med nåt i magen..... Gonatt på er alla!!! ZZZZzzzzzzzzZZ 

 
ANNONS
 
Linn

Linn

28 oktober 2009 23:15

Jättefin blogg! Ska följa den : )

http://www.lliinnsaan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 6 november 2016 20:29

http://nouw.com/nonoåsa är mittsista inlägg på nouw.

Av Åsa - 4 april 2016 13:24

http://nouw.com/Nono%c3%85sa?cache=236298206

Av Åsa - 4 april 2016 11:56

....Gott efter en tur på skogen med vovven och gubben. Lyckades göra en "Sara", klev igenom och hamnade med ena foten dränkt i lera. Suck! Blir en skotvätt under dagen. Har man inte att göra så får man. Curling på tvn, kul att titta på. Snart sk...

Av Åsa - 3 april 2016 14:43


....ju tidig då jag var på jobbet. Hem å fixade kaffe, kröp ner en stund med vovven och gubben. Ringde svärmor som ville gratta mig, hade annat för sig igår. Hon hade ringt mig när jag taktikvilade på morgonkvisten. Gubben och två av tre grabbar ...

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se