Alla inlägg under oktober 2009

Av Åsa - 19 oktober 2009 07:09

.....va härligt....or Not!!!Obestämd Blir ju bara slask och blask av det nu....men det lär ju komma ner, inget som är nå konstigt nu när vi går mot vintern......Skrattande Ska försöka få den yngsta grabben...han är ju seeegare än segaste kolan på morgonkvisten......Tungan ute Kul att få iväg dem på morgonen, helst när man självär ledig och de har tre olika tider som de börjar på......gaah, lite mycket att hålla reda på ibland!!!! Ta mig en kopp te och spottar upp mig så jag fårigång stämbanden...kanske det hjälper om jag gapar i falsett....Skrattande eller jag kanske ska tassa ut och ta en snöboll och gå upp med i sängen åt honom.....hihihihi.... känns lite frestande faktiskt......men jag tror inte att det blir särskilt uppskattat, så jag tar i från magen och vrålar i stället.....Tungan ute Ha en riktigt bra dag,  och ni som inte satt på vinterdäcken, Hallå!!!! Det är dags att göra det nu.....tänk på er själv, men oxå oss andra i trafiken......Oskyldig

ANNONS
Av Åsa - 18 oktober 2009 21:15

....allihopa!!! Nu har man fixat ledigt...jihoooo.ledig til fredag...jippie!!! Smakar det så kostar det, blir lite mindre tid kvar i timbanken, men det var väl inte hela världen....Flört Nu ska jag gå och lägg mig, kanske läsa eller inte...får se om jag har nån bra bok på...annars får slå igen de grå korpgluggarna och sova....det visar sig om jag blir och snurra som en propeller eller inte.....Skrattande hur som helst så kommer gubben hem sex och väcker mig...oftast med två iskalla händer på mina ben....snacka om uppvaknande....Förvånad Ni får ha en god natt så skriver jag mer i morgon!! Nattelinatt på er!!!!! Glad

ANNONS
Av Åsa - 18 oktober 2009 11:10

....Hyvää huomenta!!! Hihi, kunde inte låta bli...God morgon på finska för er som inte är insatt.....Tungan ute Sooolen kom tillbaka och jag blir bara så glad, vilken härlig dag detta kommer att bli, även om jag ska jobba så känns allt så mycket lättare när det är sooool......Flört

 

 

                          

Av Åsa - 18 oktober 2009 09:37

...med ett stort gals te och rostad macka...mmmm....va härligt det är att få vakna och det är alldeles tyst i hela huset....det enda som hörs är hundens snusningar från hallgolvet och gubbens små snarkningar från sovrummet...Tungan ute Ungarna sover.....har hunnit duschat en sväng oxå nu på morgonen....Ska ut och jobba till 12, så jag ska väl försöka hinna med lite före..Just nu skiner solen in på mig där jag sitter och det är så himla fint!!!! Ser dock att det börjar mulna på lite längre bort på himlen....gaaah...kan inte solen få skina hela dan....Flört Ska fika färdigt och sen gå ut med Zorro, så han får göra ifrån sig...fast han verkar inte särsklit insprirerad nu, husse var ut med honom när han kom hem vid 6.15 i morse.......så hunden får väl slappa en stund till, han brukar tala om när det är dags......Glad Han är ju 9 och ett halvt år och då får man vara lite bekväm, voffar han åt mig.....Skrattande

Av Åsa - 17 oktober 2009 22:58

...på flera språk!!!! Svenska, tyska, engelska, spanska, swahili och japanska....lite kul tyckte jag. Tungan ute


  • God Natt !!!
  • Guten nacht !!!
  • Good night !!!
  • Buenas Noches !!!
  • Usiku mwema !!!
  • Oyasuminasai !!!


Av Åsa - 17 oktober 2009 22:26

...nu har man landat vid datorn igen efter ett skift på Orion.Tungan ute För er som inte vet vad jag sysslar med, så kan jag tala om att jag jobbar på ett gruppboende som habiliterare. Tycker att det är ett gött jobb, goa människor att jobba med. Härliga arbetskamrater har jag oxå. Nu i kväll när jag kom hem så kom tröttheten som ett knytnävslag rakt i solar plexus....gaaaaah, hur fan kan bli så trött.... Grabbsen glor på tvn och gubben är på jobbet....Här hemma går vi mycket om varandra jag och gubben, jobbar skift båda två....Har försökt gjort så, för att det alltid ska vara någon hemma...en trygghet för killarna och oss....Vi brukar säga att vi kärleken står mellan nattskiftet och drömmen, Flörtibland sticker han innan jag kommer hem eller tvärs om....men vi sliter och nöter ju inte på varandra så mycket hellerTungan ute....nu ska jag äta lite götta och sen gå och lägga mig....Zzzzzz, då kanske man är piggare i morgon.... Ha en riktigt go lördags kväll och natti på er....Skrattande

Av Åsa - 17 oktober 2009 14:15

...till jobbet då...sol fan gick ju i moln, hmmmm, lite surt. Det blirsäker fler dagar med soool framöver....Fantastiskt vilka goa människor det finns...... Har köpt en dvd med min favorit Sally, kommer väl till veckan, 8 timmar med henne sen är jag nog nöjd ett tag,om inte annat så har ju magmuskulaturen fått sig en rejäl omgång....gaaaah!!!!  Men som hon brukar säga, det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke.....så sant så !!!!! Ha det gött...............Tungan ute

Av Åsa - 17 oktober 2009 10:38

.....gud va härligt!!!! Nu ska jag ladda lite inför eftermiddagens arbetspass...ha lite tass vård på mig själv ska jag oxå hinna med....det är lite mycket med eksemen nu, inte så konstigt kanske, om jag får säga det själv...det påverkas ju av allt som händer och sker det här förbaskade eksemet....hmmmm, det är bara att bita i hop och smörja, smörja och åter smörja....gaaaah!!! Lite förbaskat trökigt måste jag få säaga att det är utan att klaga eller ljuga!!!!! Ska ta och gå ut med doggen i det kyliga vackra höstvädret en vända...gubben sover och ungarna, plus lånebarn, börjar lite smått vakna till liv, likt sömniga humlor som vaknar upp efter vintern....Önskar er alla en underbar dag, för det tänker jag försöka ha.....kramelikram  

 

 

 

 


  

 

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se