Alla inlägg under november 2009

Av Åsa - 16 november 2009 13:30

...gått i städandets tecken. Har även fixat med datorn som var lite krasslig...fick till det till slut....Tungan ute Tur att man är händig på flera sätt.....Flört Ska åka och jobba nu och dona på...så ha en trevlig eftermiddag alla goa och glada. Tungan ute

ANNONS
Av Åsa - 15 november 2009 16:33

...sovmorgon blev det idag!!! Både jag och gubben låg till klockan var strax före tio i morse....gud va det var sköööönt..Tungan ute Fikade lite, sen drog vi till Gävle och handlade på IcaMaxi....R-C står för matlagningen idag, så vi köpte lite fläskfilé och annat gott...fick tag på en super skön och snygg halsduk åt mig, blev en film oxå åt grabbsen...som de för övrigt sitter och tittar på nu med minstingens kompis Alle...de ser ut som en skock aliens med 3:D glasögonen på....Tungan ute På väg från Gävle stannade vi på fika hos min mor och far, min äldsta syster var där oxå med sin sambo...de var hundvakt åt en liten cavalier king charles valp vid namn Melker som var hur go som helst....Glad Jag och gubben konstaterade på förmiddagen, då vi tänkt byta till vinterdäck på Atosen, eller The Ärt som den oxå kallas, att vi behövde två nya däck a la skottkärrehjuls modell med dubb till det lilla fartvidundret.....bil jäveln är ju minst lika kobent som mig om man kollar på slitningen på däcken...Borgström den stackarn får väl nåt att bita när han ska justera framvagnen på den....Tungan ute Nu ska jag hacka lite sallad, nej jag menar gurka och paprika för jag var lat, köpte färdig blandsallad på Ica....toppen!!!Tungan ute

ANNONS
Av Åsa - 14 november 2009 19:34

....BÄST-FÖRE-DATUM har gått ut...om inte annat så tycker nog gubben det...la nämligen av en liten fin stämnings fiiiis i köket när han gick förbi och jag tror han höll på att kola av....det var krydda på den vill jag mena!!!! Gaaah...men har man gaser så har man.....kan ju inte hålla fast vid nåt som måste släppas på....stackars karl!! Kan inte för mitt liv begripa hur han har stått ut med mig i så många år...det är väl de få stunder med frisk luft han får som gör att han härdar ut....Tungan ute Har hunnit varit på kaffe tripp till systeryster med familj i Storvik en vända, sen blev det matlagning på lagom nivå...Renskavsgratäng med sting...mumma var det. En kopp kaffe hos Köpis nu på kvällningen.....kul. Får se vad det blir lite senare...man kanske våldgästar nån stackare en sväng....men jag är ju inte rumsren...så jag får väl sitta i bilen. Då kan jag lova att Skodan snabbt omvandlas till gaskammare.....hualigen vad det bubblar på i magen....Förvånad Skulle kunna försörja hela Robertsholm med gasvärme....Flört Nu ska jag ta och passa på att kolla runt lite på diverse prylar och priser på nätet...man måste vara om sig och kring sig, för att få nå i sig och på sig.....Glad Behöver inhandla diverse prylar till mina kommande rust projekt....ska försöka lura gubben att kolla oxå....men det blir inte lätt.....Skrattande Ha en fortsatt trevlig lördagskväll alla goa människor därute i vårt avlånga land!!!! Glad 

Av Åsa - 14 november 2009 10:43

....vi hade i går. Jag fick sovmorgon och efter det var vi till Lappens i Hedemora och käka jag och gubben....var till dotra en sväng efter det och fick busa med näst intill tandlösa lilla Aztra ludentuss.  Väl hemma kom vi på att vi skulle käka nå mumsigt till kvällen, så då drog vi till Sandviken för att handla....det blev fajitakryddad kycklingröra i pita och tortillabröd med diverse delikata tillbehör....Köpman var hit och käkade med oss, sen kom Pervo oxå efter många om och men.... ingen ide att bjuda honom på kyckling...Obestämd det blev ett par vändor Yatzee och Chicago....gubbarna drack lite öl och whiskey....osså mumsades det en del godis!!! Gubben hade inhandlat "lite".. hmpf...lösviktsgodis, trodde ögonen skulle trilla ur huvudet på vårat främmande när skålen kom fram på bordet.....Nu på morgonen har jag gjort nån typ av bake-up bröd....suck!!! Måste vara totalt värdelös och talanglös i köket, brödet blev som skorpor....men det gick att äta.....Tungan ute tänderna är intakt. Nu så ska jag underhålla gubben en stund...får se vad vi hittar på.....Skrattande Ha en bra dag i snöandet...här i Beverly ramlar det ner rejält nu....ser ut som nån däruppe skakar dunkuddar....Tungan ute

Av Åsa - 12 november 2009 18:44

...och äldsta grabben på Läkerolarena för att titta på Brynäs- Timrå...de fick biljetter genom barnavdelningen/Brynäs på lasarettet....jätte kul tycker vi....Mattias har haft diabetessedan han var 7 år och aldrig tidigare varit med och fått nåt sånt...kul, kul...Han är ju 18 i januari så det var på tiden... Tungan ute Har ätit chickenbits och ris...blev lite piggare då....och talat om rakt och ärligt att jag blivit besviken och att jag inte är sur på något vis, men vill få det ur mig......jag har ju ingen anledning att sura ner mig för sånt...men jag kan få tycka att det kändes fel när det ändå handlade om mig....eller hur!!! Glad Jag vill inte vara nån surkärring och ge folk pekpinnar det ligger lixom inte för mig.....Tungan ute Ska ta kolla lite på tv:n med de två juvelerna som är hemma och ha lite läxförhör oxå!!! Såg på mailen nyss att mina nya glasögon är på gång.....jippie!!! Va glad jag blir när allt går framåt och nåt kan gå fort och bra utan en massa krångel och tjafs!!!!!Tungan ute Heja de som vinner i hockeyn då...jag är inte så intresserad, det kan vara kul att se på tv ibland, men det är inget som ligger högst på min lista....Tungan ute

Av Åsa - 12 november 2009 16:13

...vara glad och sprudla av tokeri och glädje...Obestämd men idag känns allt ledsamt och tungt, utan någon som helst anledning tror jag....Gråter förmår mig inte till att göra något, kan ju bero på att man är seg efter nattskiftet, men det är en underlig känsla....nära till gråt och tårar hela tiden...vill vara i fred men vet inte vart jag ska ta vägen.....Rynkar på näsan Kanske det blir bättre när jag fått lite mat i magen....hoppas det i alla fall. det är sååå förbannat mycket som snurrar kring i detta huvud för tillfället....varför just jag, typiskt att det är jag och åt det hållet....inte likt mig alls.....får försöka vända på den nedåtgående spiralen och jobba upp mig till ytan igen....jag blir arg och irreterad när jag känner mig så här....gaaaah!!! Dags för en uppryckning nu......Tungan ute                    

Av Åsa - 11 november 2009 21:30

...alla ni andra får oxå hänga med på ett hörn!!! Har precis gjort mig klar för att dra till Orion för ett bläääää Tungan ute..... nattskift!!! Det går väl an i alla fall....dagen har tillbringats hemikring..lite skjutsningar på morgonkvsten och sen lite tv titta mellan matlagning och diverse yatzee spel....Har så förbaksat ont i en axel och drar upp i nacken, så den har fått sig en knådning med murmelsalva.....Obestämd Ha en skön och förhoppnings vis lugn natt så ni vaknar utvilade i morgon bitti...Natti på er alla...själv får man leka uggla på jobbet...ho ho hoooooo.....Förvånad

Av Åsa - 11 november 2009 08:14

...jag är!!!Obestämd Lite härligt att det kommit lite snö under natten i alla fall....det blir ju lite ljusare ute då....Tungan ute Snorig och åter snorig.....ska försöka tat lite lugnt under förmiddagen....ska ju ut och jobba natt och det är inte min starka sida....vill ha folk omkring mig och nån att slänga käft med....på natten är man själv och det ska va tyst....Tungan ute men det går bara man är där...sen det andra dilemmat för mig när jag gör natt...jag har ju så himla svårt att varva ner när jag kommer hem och ska sova....tar många timmar innnan jag somnar och sen vaknar jag efter typ max 2 timmar och är vaken....seeeeg blir man vill jag lova.....Tungan ute

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se