Alla inlägg under november 2009

Av Åsa - 2 november 2009 23:00

...bläääääää......Tungan ute

ANNONS
Av Åsa - 2 november 2009 13:58

.....för exakt 22 år sen låg man med krystvärkar och det lilla trollet Malin var på väg...kl. 15.37 föddes hon. Hur som helst så går tiden jäkligt fort....och vips så blir hon 22 år....gaaaaah!!! Var tog de åren vägen, från det att hon tulta kring på korta ben i blöja tills nu....det bara rassla till. Älskade go unge, du ska ha en riktigt härlig dag och se till att bli lite bortskmd på kvällningen det är du  värd......Tungan ute Enda nackdelen med att du blir äldre är ju att ja inser att spegeln inte ljuger för mig längre....det är bara att inse fakta....Flört Nu ska jag åka och hämta minstingen i skolan, sen bär det nog av o köpa dojjor med Mange...hans hade gått sönder i skolan i dag.....frågan är vart man får tag på stl. 47-48  till ett rimligt pris....det löser sig nog det oxå!! Ha en bra dag i höst stormen.....SkrattandeMALIN!!! Va e det för en dag e det en vanlig dag...nej det är ingen vanlig dag för det är Malins födelsedag Hurra, Hurra, hurra......till dig Malin!!!     

ANNONS
Av Åsa - 1 november 2009 22:12

....lugnt här hemma...alla tre juveler sover och nyser om vart annat.....Tungan ute Gubben sitter med fötterna på rumsbordet och har en Sofiero i handen....härligt och kunna ta en sån och koppla av en vända.....Skrattande Själv dricker jag cola zero....starkt nog åt migTungan ute Varit och fikat hos Malin som fyller 22 år imorgon, hmmmm, det är nå skumt med det här...hur fan kan jag då va 23 fortfarande...Obestämd Tittar på ett program med tokiga amerikanare som har väldigt udda ideer......Tungan ute fanatiker om man så säger.....Tungan ute Martin har haft en rolig tripp till Hammarstrand med Persson i dag....allt gick bra,men jag tror att det varit rena mat trippen....Glad och de gjorde en visit på godisbasar utanför Sundsvall oxå....rena himmelriket för godissugna....ca  500 sorter lösviktsgodis....gaaah!!!! Sagt åt pappa att han borde start en blogg....då skulle ni få en massa tok att läsa, han är inte klok på en fläck den gamla token.....Tungan ute

Av Åsa - 1 november 2009 09:45

...på i lugnets tecken. Sov lite dåligt i natt, vaknade bland annat av att voffsingen stod och tokskällde på ingenting...eller inte nåt som jag kunde se i alla fall.....men det är ju klart jag hade ju inga glasögon på mig och då är det ju lika med att jag lika gärna skulle behöva vit käpp för att ta mig fram.....Hunden både såg och hörde något ute på gården...förmodligen rådjur......Tungan ute Pallrade mig in i duschen, där höll jag på att nästan somna om....det var underbart att stå där i värmen och vakna till......Tungan ute Minstingen drog med Pervo till Hammarstrand nu på morgonkvisten,Pervo trodde väl att han skulle ha hjälp av Martin som GPS, vi har ju släkt och vänner däruppe så Martin har ju åkt den trippen många gånger, men jag tror inte att han är tvärsäker på rutten ändå...det visar sig..........och hemma hade gubben nyss vaknat......Nu ska jag fortsätta att förbereda dagens lunch på jobbet och titta lite på tvn som tidsfördriv tills det är dags att servera lunchen....Efter jobbet ska vi och fira dotra som fyller år i morgon...hoppas hon har nå gott fika och bjuda oss på........Glad Ha en trevlig söndag allihopa.....

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se