Direktlänk till inlägg 27 mars 2010

Luktar inte....

Av Åsa - 27 mars 2010 13:32

....kärlek i mitt kök just nu. Kom på den geniala idén att det var dags att göra ren ugnen....gaaaah!! Den var inte vacker och det luktar som sagt inte mumma....medlet som man gör rent med stinker så ögonen tåras. Kom på för sent att jag lika gärna kunnat smort in den med såpa...det luktar i alla fall got. Har haft lite främmande här på mörakvisten på kaffe och Yahtzee...kul, för jag vann ett par gånger. Hahaha, lagom åt karlarna.....Fick för mig att jag skulle prova ett par jeansleggings som legat ett tag och skräpat i garderoben, de har legat där för tant har inte haft en suck att på långa vägar komma i dem, tur att det fortfarande är på modet, för nu jävlar satt de som de skulle... jihoooooo va kul. Var lite mutter på gubben då de inhandlades, men nu muttrade han inte....han tyckte det var jättekul för mig och roligaste av allt var nog att han slapp se mig mina något för stora mjukisbyxor....de kan jag snart avpolletera helt om jag inte slänger dem i maskinen och syr in dem. De har en förmåga att glida ner när jag går och det gjorde de häromdagen då jag var ute med Aztra...hade full koll på att byxorna satt där de skulle under hela promenaden tills dess att vi kom in på gården och Aztra hade lite extra bråttom upp för trappen.......det bara killa till på benen när jag skulle sätta foten på nedersta trappsteget....o vips så låg byxorna i en hög kring fotknölarna...tur att det inte var annat folk i farten just då...för det tog sin lilla tid att trassla loss mig från koppel och hund innan jag kunde krångla upp byxorna igen.....Lite snopet kändes det att stå där i trosor och typ jacka i kylan.....Fast det har ju lika gärna kunnat hänt nere efter Robertsholms rakan, där det går bilar och folk hela tiden.....Nu ska jag plocka fram lite kollijox till kvällsmaten åt mig och ungarna. I kväll blir det  kryddig köttfärsröra med rivna morötter och lök, till det serveras tagliatelle.....Ha det gött i lördagspysslet och mys på ordentligt under helgen.  Glöm inte bort att ställa om klockan!!!!

 

                          

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 6 november 2016 20:29

http://nouw.com/nonoåsa är mittsista inlägg på nouw.

Av Åsa - 4 april 2016 13:24

http://nouw.com/Nono%c3%85sa?cache=236298206

Av Åsa - 4 april 2016 11:56

....Gott efter en tur på skogen med vovven och gubben. Lyckades göra en "Sara", klev igenom och hamnade med ena foten dränkt i lera. Suck! Blir en skotvätt under dagen. Har man inte att göra så får man. Curling på tvn, kul att titta på. Snart sk...

Av Åsa - 3 april 2016 14:43


....ju tidig då jag var på jobbet. Hem å fixade kaffe, kröp ner en stund med vovven och gubben. Ringde svärmor som ville gratta mig, hade annat för sig igår. Hon hade ringt mig när jag taktikvilade på morgonkvisten. Gubben och två av tre grabbar ...

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se