Direktlänk till inlägg 28 mars 2010

Fy fasiken vad......

Av Åsa - 28 mars 2010 18:15

...den här rackarns söndagen har gått fort...hmmmm...kan ju kanske bero på att vi hade en liiiiten sovmorgon i morse och det hör ju inte till vanligheterna här hemma. Under sen förmiddagen kom Pervo på kaffe och jag hann jolla lite med Blixten. Gubben drog ut på sitt eftermiddagsskift och jag drog till Ica Maxi i Gävle med dotra. Storhandling hade vi på schemat, tack och lov att hon var med, för det första så var det mycket trafik och jag var så fullständigt koncentrerad på den så jag höll på att missa avfarten från E4:an...tänk om jag kört vidare...då har vi väl fått vända i Älvkarleby....Och har hon inte varit med så har jag nog inte varit hemma än, då har jag irrat efter varor och känt panikångetsten krypa på mig,.....Tur att hon var med...väl hemma fick jag lov att skicka ner Mangen i källaren till fryboxen med rengbåge, så jag fick plats med all mat som jag handlat...Passade på att rensa ur lite slattar och taskiga grönsaker ur kylen och städade ur det innan allt det nya kom på plats. Efter det fick jag ett mega ryck och ställde mig och lagade mat till matlådor åt mig....blev 8 nya gourmet lådor...fniss, som åkte in i frysen. Nu ska jag snart äta en pasta med kryddig tomat/lök/morots röra kryddad med oregano och vitlök och keso till det......blir nog gött i lilla magen det.......Ska fortsätta läsa boken jag skrev om i kväll, kollade på en film i går kväll som var jätte lååååång så det blev inge läsa....Det var den om Benjamin Button......klart sevärd. Nu ska jag kolla lite på facebook, men innan ska jag ta och byta till min älskade dator, den har kommit hem efter en natts långt lanande med minstingen...så nu har jag fått hem två av mina älsklingar....gubben kommer senare och de andra två var redan hemma......Ha det gött nu folk och hoppas ni längtar lika mycket som jag till våren......Kraaaam!!!

 
ANNONS
 
AnniR

AnniR

29 mars 2010 10:57

Jamen sköjar ru´elleeeer??? Orkade inte se snön på grannhustaken och på gatorna när jag drog upp rullgardinen. Det räcker verkligen nu!! Såja, färdiggnällt, bara att härda ut!!:-) Hurtfia, kanske Din nya karriär kan bli att göra recept och ta emot beställningar på matlådor till oss "småmagade"? Jag ställer mig först i beställarledet!! Underbar måndag till Dig min Vän!!

http://annir.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 6 november 2016 20:29

http://nouw.com/nonoåsa är mittsista inlägg på nouw.

Av Åsa - 4 april 2016 13:24

http://nouw.com/Nono%c3%85sa?cache=236298206

Av Åsa - 4 april 2016 11:56

....Gott efter en tur på skogen med vovven och gubben. Lyckades göra en "Sara", klev igenom och hamnade med ena foten dränkt i lera. Suck! Blir en skotvätt under dagen. Har man inte att göra så får man. Curling på tvn, kul att titta på. Snart sk...

Av Åsa - 3 april 2016 14:43


....ju tidig då jag var på jobbet. Hem å fixade kaffe, kröp ner en stund med vovven och gubben. Ringde svärmor som ville gratta mig, hade annat för sig igår. Hon hade ringt mig när jag taktikvilade på morgonkvisten. Gubben och två av tre grabbar ...

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se