Alla inlägg under mars 2010

Av Åsa - 6 mars 2010 21:41

....och röd nästipp, det var vad jag fick nu på kvällpinken med lilla Aztra....vi gick den vanliga rundan runt området, fast det tog nog dubbla tiden mot vad det brukar. Lill skruttan skulle ju nämligen nosa på allt som kom i hennes väg...det var ju såååå spännande, och jag var ju snäll och fogade mig.......Nu sitter hon snällt nedanför grabbarna i tv-rummet, de äter ju GODIS, hmmmm, kan ju trilla ner en ostkrok eller två.....då är ju lyckan fullständig. Om inte annat så kan man ju springa och ge grabbarna innebandybollen....så kanske man får idka byteshandel, hoppet är det sista som överger en.....till och med om man är hund. Hon är då ett glad piller åt mig just nu den lilla godingen. Ska ta en lite längre promenad med henne i morgon om vädret tillåter...så skööönt.Vi har spelat Yahtzee en sväng nu på kvällningen, jag, gubben, Magnus och Persson som var som ett redigt gasverk....hmmmm...det luktade inte kakfabrik här då. Måste bara få säga att jag gillar melodin på Kalle och Orsa spelmäns låt Underbart...ingen schlager, men väldigt trall vänlig.....Är det säkert att du älskar mig, hör du kärlekens alla toner......tralalalala lalalllaaa...... Nu ska jag nog ta och krypa ner i bingen och läsa något, kanske en bok om jag orkar, annars lånar jag en tidning av gubben...han har ju en del.

 

  

Av Åsa - 6 mars 2010 16:24

fina skogsmil i bil för att leta fina foton, men det sket sig....skulle jag ha klivit ut och fotat där jag velat då har jag fortfarande suttit fast i en snöplogvall....gaaaah!!! Var ner på Bruket och handlade, så nu ska jag tillaga sweetchili kyckling med ris och kall cremefraiche sås...jummie....kokar nog llite broccoli till det oxå. Gubben ligger och vilar sig lite på söfflocket, han vaknade så tidigt idag efter nattskiftet.....han ska ju en till, så han får ligga hur mycket han vill.......Pervo var hit en sväng, han hade varit till sjön med en termos kaffe, det var ju vissa som inte hade nå kaffe med sig eller nåt sånt....fniss. Nu blir det till att slåss med kycklingen en sväng......Tjingeling......... 

Av Åsa - 6 mars 2010 10:05

...dag, tralla lalalalalaaa....Solen skiner och det droppar från taket, termometern visar 5,8 plus i solen...jihoooo...den kommer i alla fall så sakteliga VÅREN.....gud så härligt. Ut i solen och känn hur ni får tebax lite energier efter den låååååånga vintern vi haft.  Ska ta och gå ut på en liten proenad för mig själv och njuta nå så helt otroligt av sooooolen...Ha en riktigt fin lördag och var rädd om er........Kramar från en lite smått tossig kärring..... :o)

Av Åsa - 5 mars 2010 22:36

           

Av Åsa - 5 mars 2010 21:05

                  

Av Åsa - 5 mars 2010 20:57

...jag och gubben spelat Yahtzee med Köpman och Persson på förmiddagen....gick inte såååå bra för mig, men va fan det är inget att hänga med surläppen för.....Var ut på en liten prommis i solen jag och gubben, hur härligt som helst...Senare på eftermiddagen for vi till City Gross i Falun med dotra och hennes sambo, de skulle stor handla och vi fick vara sällskap....Alla tre utom jag käkade en varsin god macka, skagen baugette åt karlarna och Malin åt en skink/ost baugette...Själv drack jag en kopp te och åt en yoghurt. Väl hemma igen så stekte jag hamburgare och gjorde pommesfrites åt tre hungriga grabbar....de åt så pompen stack ut ur öronen på dem...fniss. Nu ska jag väl ta och leka lite med datorn när gubben far och jobbar natt, sen ska jag sova gött...blir nog sängen skapligt tidigt tror jag. Ha det gött i fredag myyyzzzzzet!!! Kram från mig.

Av Åsa - 4 mars 2010 21:28

....är o få slänga käft med en vän....fattar inte vad de två timmarna tog vägen när vi tjattra i telefon...det sa bara svosch!!!! Kul hade vi i alla fall....kan inte låta bli och tycka lite synd om folket som bokat färja och skulle ut på Ålandshav, lite surt att bli stående i hamnen på grund av att isen är för tjock...gaaaah, vilket öde. I kväll ska jag inte sova i nattlinne, för natten som var så hamnade jag i ett dilema jag nte vill uppleva igen...låg på sida och skulle rulla över på mage och det var tvärnit...fatta jag kom ingenstans...va fan är detta hann jag tänka, tills jag insåg att min gubbe låg på mitt nattlinne....hmmm...det tog en stund att få bort honom om jag säger så...och i vanlig ordning så reagerade han ju inte, fast jag böka, drog och knuffa tills jag kom loss...han snarka videare utan en min....snacka om att sova hårt. Kanske han ska få ta nattlinnet i natt i stället.....skulle se ut som han skulle på tält safari då...hahaha...men jag skulle ju få mig ett gott skratt i alla fall......Ha det gött alla goa och glada människor som jag känner eller inte känner...Tänk på att ett gott skratt förlänger livet....Kram och natti på er.......

Av Åsa - 4 mars 2010 17:05

....snickra lite med bloggen nu, som jag sagt att jag ska göra en längre tid. Får väl duga tillsvidare...hmmmm...har varit ner och pussat på Aztra och fått hjälp av dotra att fixa inbjuudningarna till Mickes 40- års fest....Han börjar nog få lite kalla fötter han stackarn...men jag kan lova att ingen kommer vara nå busig mot honom....fniss!!! Petar i mig ett allt för sent mellis nu....blir lite förskjutet ibland. Ha de gött....Kramen på er !!!!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards