Alla inlägg under juni 2010

Av Åsa - 25 juni 2010 22:14

...stressade omkring som skållade troll för att fira midsommar så passade jag på att mysa mig på altan en stund innan jag och Martin for och gjorde lite nytta som sedan avslutades med en glass vid Time. Senare under dagen drog jag på mig hörlurarna och gick en rask promenad ner och mötte go gubben vid jobbet. Passade på att handla lite på hemvägen. Väl hemma tog jag en lång skön dusch och hade lite minispa för mig själv...förberedde kvällsmaten som gubben beställt, matjesill,färsk potatis m. gräddfil/gräslök, garderade mig med korvslantar oxå..jag äter ju inte nå sill överhuvudtaget..eller snarare åt. Smakade och tyckte det var skitsmarrigt...gubben blev ju nöjd för nu vet han att det kommer att serveras oftare.. Köpman var här och åt med oss, blev nån starköl för gubbarna och jag + köpis läppjade på lite vin...Vi har haft en redigt mysig kväll som avslutades tidigt för gubben har förmiddagshelg...Nu ska jag natta mig,försöka, för grabbarna kollar på tvn o utanför drar glada människor förbi på cykel i parti o minut. Ni får ha en fin midsommar afton och hoppas ni är pigga i morgon.. Natti o kramiz

Av Åsa - 24 juni 2010 13:38

...på att min läkare ska ringa......Ja osså ringer hon precis.....skööööönt o ha de av klarat.....Ska jagåka och shoppa lite med några manliga vänner...hihihi Ni får ha det så himla gött......

Av Åsa - 23 juni 2010 23:24

......handlat och donat lite med gubben. Haft kaffe besök i omgångar, rökt lite firrar och myst.

 

Ska väl försöka få upp bilder på mina små belöningar som sket sig igår...håll tummarna..... Det sket sig igen...bläääää!!!!

 

 

Av Åsa - 23 juni 2010 10:02

....var ut med doggen 05,30 i morse...sen kura vi ner oss i sängen igen. Nu ska jag dricka en kopp kaffe så jag vaknar....

Av Åsa - 22 juni 2010 23:33

...det krångla att ladda upp bilder nuuuuuuuuuuuu...jag som ville visa mina nya sandaler och min nya mobil som jag precis köpt...bläääääää!!! Får ta och göra ett nytt försök i morgon då!!! Natti på er alla!!!!   

Av Åsa - 22 juni 2010 22:30

....hel del gjort under dagen, golven är gjorda och tvätten är gjord åtminstone till hälften....jihoooo vad jag är duktig. Varit ner till Lissjön ett par vändor och kollat in gubben/grabbsen som fiskat......Myspys!!!

 

Hämtat ett par sandaler som jag beställt, de blev kanoners. Lägger in en bild på dem så ni får se.....brukar ju inte bli någon bra passform på skor som man köper på postorder...fast dessa bevisade motsatsen....tror inte jag handlar skor så något mer, för jag vill prova dem först.

 

Har tagit en kopp på altanen med Köpman och Persson nu på kvällningen, sen käkade jag en smarrig liten räksallad...dock lite väl sent kanske. Ska ringa och höra med gubben om de tänker ta sig hemöver snart eller om de härdar ut en stund till.....Ha det bäst alla goa!!!!!

Av Åsa - 22 juni 2010 14:27

.....lång men dock väldigt trevlig natt med gubben och Krydolf, kom i säng efter två....De satt och drack lite starköl och drömde om båtarna på blocket. Några var nog lite för dyr för deras plånböcker men vi hade jäkligt roligt i alla fall.....

 

Vaknade vid nio och då kändes som om jag hade druckit ölen i stället för dem...fyyyy så seg jag var. Tog ut lille Rambo och sen kura vi ner oss en stund igen....myspys.

 

Nu skickar jag ut gubben och ungarna på det årliga låååååånga/ natt fisket....själv tänker jag ta det lite easy, sen blir det nog en vända ner till dem oxå......Blir väl till att gnugga geni knölarna en stund med ett korsord på altanen......Ha det riktigt gött i sommar värmen!!!!

Av Åsa - 21 juni 2010 14:45

...på cykeln på cirka 1,2 mil. Kändes helt okej....skönt att få komma ut lite och njuta av naturen. Har precis belönat mig med ett litet proteinrikt mellis och sitter på altanen och lyssnar på diverse sommar nöjen som mina barn (stoj på studsmattan) och min grannar (sågar men klinga) plus att trafiken är tät här i Beverly Hills idag.....Det är sommar det...alla ljud och smultron saft, fågelkvitter....men det är för kallt för mig...brrrr. Har en fleecefilt lindad kring mig så jag ser nog ut som en fjärilspuppa....

 

Ska försöka hitta på något smarrigt till kvällsmaten...får se vad det blir, men det kan luta mot en hemgjord pizza.....det visar sig.

 

 

 

 

                  

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards