Alla inlägg under augusti 2010

Av Åsa - 23 augusti 2010 11:32

....väntar påatt få cykla till jobbet. Skum känsla i maggropen, men det går nog bra....är väl inte så konstigt om det snurrar på i skallen nu i början. Har ju haft det lugnt där uppe i huvet ett tag nu....hoppas att det håller i sig. Ska ta lite lunch innan jag tramapr neråt på cykeln.....Ha det bäst i det fina sensommar vädret......Kramen på er alla!!!!!!

Av Åsa - 22 augusti 2010 16:54

....lite mer nu då. Gårdagen bestod av lite mys med gubben på Bruket. Ögonshopping och lite nyttigheter oxå. Senare under dagen grillade vi med lite goda vänner. Mumsfillibaba!!! Vi myste till klockan var över tolv på "färjan" (altanen) och sedan blev det natti, natti!!!

 

I morse klev jag rakt in i duschen för att sedan njuta av en frukost på altanen. Fick ett ryck och tog gubben och vovven med på en lång prommis, vi stannade vid time för lite vatten och glass....mysigt!! Efter vi kommit hem så fick vi främmande av Ove (Persson o Köpman hade redan varit hit på kaffe). Ove ville ha lite massage och jag som är lite av en sadist, nej då, men jag kastade mig över honom med vår massage Delfin och han slingra sig som en kålmask i vånda på golvet....hihihihi. Fast han tycket det var sköööööönt efteråt.

 

Gubben tog sitt spö och drog till skogs och då passade jag på att ta min rosa pärla på en tur. Mellan landade hos Malin och Martin, kollade in deras nyrustade lilltoa och fick prova deras ljuvliga säng, spikmatta och fick mig lite massage av dotra...mmmmmm....vilken härlig dag det varit hittills. Nu njuter jag av solen på altan och petar i mig ett mellis. Voffsingen är fortfarande trött efter långprommisen, det är ju så spännande att få nosa in nya ställen....

 

I morgon ska jag börja jobba igen....jihhhooooooooo, så skönt det ska bli, fast det känns lite kluvet oxå. Tror ju att det kommer gå bra, men man har ju varit hemma sedan första Mars, så jag mjukstartar med halvtid ett par veckor. Håll tummarna för mig att det ska funka.......Kram på er alla!!!!

 

 

                        

Av Åsa - 21 augusti 2010 23:45

...kort nu för jag har främmande på färjan!!!! Vi har ätit och druckit gott...nu är det snart kväller.............Natti!!!!

Av Åsa - 20 augusti 2010 20:49

.......varför kan jag inte lära mig, har väl naturligtvis köpt för stora trosor igen.....men det lär inte bli sista gången heller.....Trosorna som jag köpte kan jag för i helvete dra ända upp i armhålorna..hahaha.

 

Jag och älskade gubben var och handlade lite när grabbarna var i skolan...vi passade även på att ta en kopp kaffe hos mina goa pappa. Dotra som blivit introducerad på Hedängskolans kök idag passade på att lifta med oss hem...Kul för henne att hon får vara där ett par dagar och jobba oxå...de drar i henne från alla håll just nu.....Nice!!!!! 

 

Gubben och grabbsen är på kräftfiske och jag har varit ut på en kaffe tur med cykeln....uuuuuuuuuuuuu så skönt det var at få göra av med lite energi på cykeln...Nu ska jag sätt mig och äta lite snacks...(popcorn) och glo på tvn en stund. Frågan är bara vad man ska titta på, det hör ju inte vanligheterna att man får regera över tv dosan själv....hmmmmm!!!

 

Har Aztra (dotras pumi) här så det är fullt race på henne och vårt bustroll Rambo. Just nu så har de dragkamp med en gammal raggsocka på altan....vilka sköningar. Ha det bäst resten av kvällen, kram på er!!!!

 

 

Av Åsa - 19 augusti 2010 17:54

.....hundbuset i hagen idag!!! Rambo och hans nya kompis Prins.......Blixten var oxå här fast han är ju inte lika leksugen!!!!!

 

                                                  
        Blixten

                    



                                         Prins och Rambo 


        

Av Åsa - 18 augusti 2010 21:57

....testa att skriva i färg!!!! Att jag valde just den här beror på att jag idag har inhandlat mig en tränings t-shirt (Nike) i ungerfär den här färgen....gaaaaaah, säger nog många, men va fan jag brukar ju nästan jämt knata runt i svart, så varför inte klatcha till sig lite så man syns när man är ute och hurtar......då behövs det ingen efterlysning om vart jag är...det går nog lixom inte att missa mig med den på...... hehehe.

 

Har även inhandlat mig ett par stövlar, men de tar ett par dar innan jag får dem.....de är i alla fall svarta och jag vill understryka att de är platta, ingen som helst klack...det blir så dyrt med gips om jag skulle stappla fram i högklackat.....

 

En riktigt bra dag har det varit trots vädret, jag har varit hos chefen och fixat med schemat tills jag ska börja jobba igen.....lite pirr har man nog inför det...men jag hoppas och tror att det ska funka.....Efter det var vi och fika på Hanssons, jag go gubben och dotra....Vid ett snåret var jag till Anna på psykosociala teamet och det kändes oxå bra....senare passade jag och gubben på att åka ensamma och shoppa lite i Sandviken...en fika till blev det på Selmas!!!! Nice!!!

 

Nu på kvällen var lite vuxensocial med goda vänner och myste med en kopp kaffe hos dem, vi kom oxå att titta på ett program från UR på tvåan som handlade om Hofors och arbetslöheten....lite kul att se faktiskt...inte för att det är roligt att vi har en hög arbetslöshet om ni fattar, men kul att se sånt man känner igen.......

Av Åsa - 18 augusti 2010 11:53

......bara öser ner. Gaaaaaah!!! Fast jag har ju varit och fixat med mitt schema som jag ska börja på till veckan.....skönt att det rullar i gång igen. Hoppas att det funkar bara.......Ska i väg och prata med min goa Anna sen blir det nog en sväng till Biltema med gubben......Nu ska jag lämna in gammel datorn en sväng får se om det går att skaka liv i den.....hoppas!!! För min nya datorn fick ju äldsta grabben köpa.......Det löser sig sa gubben som sket i vasken!!! Ha det bäst i regnet.....gummistövlar på     

Av Åsa - 16 augusti 2010 21:33

...druckit kaffe med födelsedagsbarnet Köpman!!! Grattis på dig!!! Var upp till Kerstin på kaffe med henne och anita.....mysigt värre!!! Efter det tog vi en tur till Insjön med dotra....men va trevligt det var att kolla runt lite där. På väg hem så stannade vi på Maxi Ica i Falun och handlade det mest nödvändiga tingen som saknades hemma.

 

Nu på kvällningen så har vi slappat och njutit en stund i lite snålblåst på altanen, men det var faen så gott med lite kaffe. Jag kom nss in från en liten kvällsprommis med Rambo och gubben har åkt ut och jobbat natt. I morgon eftermiddag börjar allvaret igen för två av tre juveler. Skönt att rutinerna börjar rulla igång igen.......Go natt på er!!! Kram

 

         

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards