Alla inlägg under augusti 2010

Av Åsa - 7 augusti 2010 17:47

.....gott folk, det brinner inte i Robertsholm....det är bara tajkons på 66:an som grillar lite väl marinerad fläskfilé.....till det ska vi smarra i oss rotsaksgratäng och potatisgratäng. Senare tänkte jag läska mig med ett glas vin eller kanske en liten Smirnoff ice....mumma!!!! Gubben tar sig redan en pilsner till grillningen.....Har köpt hem lite kex och ost som kan bli goda lite senare.....En mys kväll med familjen i all enkelhet.....Älskar min familj ska ni veta.....

 

 

Av Åsa - 7 augusti 2010 10:50

...min kära mor uppe i stugan i Jämtland i morse...de hade kanonväder. Härligt!!! Kära syster Lena med  familj var på väg att åka hem till Storvik idag....synd att de inte var hemma tidigare för jag och gubben var sugen på att åka en sväng med mopederna dit på kaffe....det får väl bli en annan dag.....

 

Får ta med mig gogubben på lite kylskåps påfyllning i stället och inhandla diverse förnödenheter...inte direkt lika skojsigt, men ett illa måste.....Ko helvetet har gått i sin här hemma...alltså slut på mjölk. Kan ju tänkas att gubben kan få sig ett par öl på gröna skylten om han vill ha en eller två till kvällen....det är ju hans sista lediga helg på semstern å det kan han ju vara värd......

 

Kan ju bli att tanten i hushållet får sig nåt gott från gröna skylten hon oxå....måste ju sympati dricka med honom....hihihi. Det visar sig vad det blir...mycket beror ju på väder och vind......Ha det bäst hela lördagen och se till att ta vara på er och glutta runt hörnet om ni har det tungt så ska ni se att livet leker och vill att ni hänger på.......Kram!!!!!

Av Åsa - 6 augusti 2010 22:06

....i Borlänge idag med Krydolf och gubben. Krydolf var i behov en ny rulle till fiskeprylrna...bidde lite annat jox oxå. Avslutade med en delikat måltid på Max.....Nice!!!

 

Väl hemma så for gubben och Krydolf upp till Långsjön på lite fiske, då fick jag ett ryck och lurade med mig Köpman på en cykeltur...först upp till fiskegubbarna sen runt Tolvsjö ände och Lissjön...det var kanon sköööönt att cykla i kvälls solen och turen blev väl cirka 1,5 mil....inte illa pinkat för ett ryck eller infall.....slet på rätt rejält ett tag i uppförsbackarna....men hualigen så gött det var när det var avklarat...till och med den skittråkiga Robertholmsrakan på hemvägen kändes som en fis i rymden......hur lätt som helst.

 

Blev bjuden på hemgjord (skitgod) pizza som minstingen Martin gjort....så mysigt att de kan och vill fixa med maten....man känner ju sig lite bortskämd då...själv drack jag kaffe med Persson och Köpman medans lilleman fixade i köket.....Härligt!!!!!

 

Nu sitter jag och tittar på ett program på tvn som handlar om nazizter och rasister i Usa.....fattar inte ett skit om jag ska vara riktigt ärlig...får nog be gubben och zappa...för jag blir bara irriterad.

 

Skulle ha varit på sminkning och fotning idag med jag banga ur, mitt psyke håller inte riktigt måttet för sånt än....kan ju säga att jag önskar att jag fixat det, men icke sa nicke. Hoppas på att de andra tjejerna som var iväg blev nöjda och de hade riktigt roligt......får väl hoppa på en annan gång om tilfälle ges....

 

Nu får ni se till att ha en redigt trevlig kväll och ta vara på resten av de kommande sommarkvällarna.....Kram på er alla!!!!

Av Åsa - 5 augusti 2010 08:05

....sen cirka 05,30....minstingen var ju uppe och i farten då....gaaaah!!! Solen skiner så vi får väl hoppas på att den fortsätter skina hela dagen så att kärringa får lite energi. Ska försöka få nå nytt gjord under dagen....usch, jag har ingen lust. Får se vad man hittar på. Ha det bäst i solen och kram på er alla!!!

Av Åsa - 4 augusti 2010 23:45

......GOD NATT PÅ ER ALLA!!!!   

Av Åsa - 3 augusti 2010 12:54

....vift, så jag passade på att ta mig en redig cykeltur med Köpman...vi mellan landa på en kopp kaffe i Standarn, tog wn tur förbi dotra och sen avslutade vi med en skön runda runt Hammardammen....sjukt fin natur vi har i Hofors.

 

Sovit skapligt i natt, men har fått tebax lite klåda i handen......så satans tråkigt med kliandet......

 

Sitter nyduschad och nyäten och bara njuter av tillvaron på altan....lyssnar på radion och tänkte leta efter ett par jeans och nån topp som jag kan ha när jag börjar jobba. Man kan ju inte trampa kring i kjol och tunika där hela dagarna. Ha det bäst alla goa för nu ska jag nät shoppa lite...passar på när gubben är ute på egna nöjen...hehehe

Av Åsa - 2 augusti 2010 23:04

....haft en bra tills dess att vi kom hem från Eva och Benny, Martin är där och LANar, då märkte Magnus att hans nymfparakit Moa på ca 10 år hade dött.....så nu har vi haft lite rensning av bur och så vidare.....Lite ledsamt men det verkar som om Magnus mest tycker att det är skönt för hon hade ju en förmåga att väcka honom på nätterna och han får ju mer plats över till sina instrument......blir lite tyst här hemma nu då.

 

Har haft en lugn dag med mycket egen tid, cyklat två vändor ner på Bruket var den ena ledde till att jag var på mitt ny/gamla jobb och fick en kopp kaffe av Lena och Kerstin. Gubben har ju varit och fiskat hela dagen lång, haft egen kvalitets tid han då......skönt för honom och slippa mig ett par timmar. Får se vad morgondagen har att erbjuda...blir det fint väder så tar jag nog mig en tur på cykeln, kanske våldgästar någon stackare........Ha det så gött där ute i vårt avlånga land...Natti och kramelikram på er.

Av Åsa - 2 augusti 2010 11:59

...ta mig en tur på rosa faran ner till Hanssons där jag köpte mig en superduper god räksallad....tog med den hem för jag äter ju så lite så jag har mat minst två ggr till på den.....Ungarna sover och gubben drog till skogs, så nu ska jag passa på att njuta av lugnet en stund...Rambo busen gick ut i hagen en sväng, han pollimasar på i sin egen takt mest hela dagarna...Han tappade ännu en mjölktand nu på morgonkvisten.....Liten blir stor.....men satan vilken goding han är. Mattes goaste bustroll......Ha det bäst alla goa och glada!!!! Kramiz

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards