Alla inlägg under september 2010

Av Åsa - 13 september 2010 19:16

....och in i duschen, sen iväg på lite jobbelijobb från klockan sju. Sköööönt att jobba förmiddag, passade på att valla en brukare runt Bruket hela rundan det var så skönt. Åtminstone så uppskattade jag det. Tror faktiskt att brukaren gjorde det oxå.......

 

Väl hemma så for jag och gubben ner på Kina och lunchade, sen fick vi lite kaffe besök.....var ju så skönt ute så vi passade på att njuta ute på altan. Efter det så slocknade jag en timme lite drygt på soffan, vaknade av att gubben fråga om jag ville följa med ut på prommis med Rambo...studsade upp och iväg. Gick ner till Standarn en cirka 3,5 kilometer så Rambo fick stoja av sig med deras hundar.....nu ligger han däckad på golvet. Kanske man ska passa på med lilla klotången nu när han är så slut...han har liksom inte kommit underfund med att den inte är nå farlig än....han drar som en avlöning när man tar fram klotången, vårt lilla bustroll.....men det kommer nog bli bättre med åldern.
Av Åsa - 11 september 2010 10:16

....skrivet igår, det beror nog främst på att jag totalt glömde bort det, sen hade jag väl lite väl mycket som jag skulle tänka på under dagen . Jag hade huvudet fullt av själv pushning inför första nattskiftet på evigheter...kan ju lova att det kändes tungt innan jag kom dit...fick ju jobba dubbelt med Anita, har inte fixat det själv....gör ju bara halvtid än, men det är åtminstone ett steg i rätt riktning...Det går sakta men säkert framåt för mig....NU sitter jag och lyssnar på droppet av regn mot vårt elskåp på huset...ett jämnt drippelidroppande..skulle väl egentligen ha sovit en liten stund till men jag har ju så svårt att koppla av efter nattskiften..........

Ha det bäst alla goa och glada så får vi se när jag kommer ihåg att skriva igen.

Av Åsa - 9 september 2010 11:35

.......Hanssons medbästa dotra...Nice!!! Drack en hel balja te, tror jag!! Gött var det i alla fall. Har även hunnit med att besöka företagsläkaren och en sväng upp på jobbet oxå....Nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart, ska verklen bli gött med en kopp. Nu vaknade gubben så då får jag ju lite kaffe sällskap...härligt! Puss och kram från en halvgammal dam...

Av Åsa - 8 september 2010 20:41

....händelserik dag säger jag bara natti natti....orkar inte mer just nu. Ska ta och bädda ner mig och läsa vidare i boken jagbörjade med igår kväll om en hundraårig man som rymmer från sittegna kalas......sjukt rolig så här långt är den i alla fall, så man kanske får sig nåt litet gött skratt innan man somnar...Ha det bäst o kramen på er alla!!

Av Åsa - 7 september 2010 18:27

.....låt mig bara få vara ifred. Jag blir bara irreterad. Måste få vara mig själv oxå, inte bara tänka på andra. Det blir väl bättre....

 

Fast nog om detta nu, det blir inte mer än så....ska ta mig en bit mat och en bastu. Släppa huvudet en stund!!!! Har lite mycket innanför den blonda kalufsen om ni fattar!!!

Av Åsa - 6 september 2010 19:36

...kanon dag på jobbet med bland annat en promenix på över en timme med brukarna i solen....nice!!! Cyklade hem för att kasta mig ut på en till prommis med doggen vi fick sällskap av en stavgående Köpman.Efter det fick jag kaffe främmande av tre karlar...kul!!! Fast jag var nog inte allt för trevlig för jag har så inihelvet ont i en tand....gaaaah!!!! Varför ska det fanstyget börja jävlas nu då???? Kokar pasta till köttfärsåen som Mattias gjort, sen ska jag ner och tycka synd om mig själv en stund i bastun...det var evigheter sen jag bastade sist och det kan ju göra gott mot förkylningen om inte annat......Kramelikram från en halv risig men ändå rätt nöjd halvgammal dam!!!!

Av Åsa - 6 september 2010 10:32

...har kroppen börjat släppa ifrån sig lite kilon igen...eller om vågen var snäll, det vet jag ju inte. Kändes i alla fall skönt att se att det börjar hända saker på vågen igen efter ca tre veckors platå...inte mycket kan ni tycka att stå still i tre veckor, men det hinner hända mycket i huvudet på mig under den tiden.....Fast min make med flera har ju fått mig att inse att unde dessa platåer så drar kroppen ihop sig i stället, den tar lixom en sak i taget...Kan ju inte direkt påstå att jag är missnöjd med att ha tappat snart 48 kilo sen operationen i slutet av januanri...inte illa pinkat av en föredetta jojobantare med följd av extrem fetma...Bantning finns inte med i mitt register längre, känner mig mer och mer likvärdig i samhället och det är ju inte så att jag inte varit omtyckt förut, men min känsla av utanförskap med mera kan ingen någonsin förstå och ta ifrån mig....dock har jag ju landat på flera plan nu än bara detta med vikten...jag har insett att jag har rätt att vara den jag är utan att behöva be om ursäkt för min existens.......Det är sååååååååååååååå skönt ska ni veta.

 

Nu ska jag ta och fixa till mig en liten lunchlåda och packa ner ett mellis innan jag drar till jobbet....Ha en bra dag alla goa och glada!!!!

 

 

  

 

Av Åsa - 5 september 2010 16:45

...rätt nöjd med att ha fixat 4 hela timmar själv på jobbet. Utan att ha kraschat i huvudet...fast visst är mana trött efteråt..det är lixom lite jobbigt att ligga på topp när man gått hemma och mått apa i ett halvår...fast jag kan lova att det går åt rätt håll....Det blir bara bättre och bättre....Önskar inte någon att behöva gå igenom det jag gjort den senate tiden, det lixom ger ju något gott i slutändan men det tar hemskt mycket energi oxå...fast nu har man ju börjat se ljuset, ja det rätta ljuset i tunneln igen. Kan ju faktiskt koppla av på et helt annat sätt nu och släppa lite på kontrollen. Har även kommit underfund med att jag har rätt att säga ifrån och göra det utan att ha dåligt samvete.....självklarheter för många men det har det inte varit för mig.....Nog om detta!!!

 

Idag har jag och gubben kommit överrens om att vi ska följa med på kryssning till Helsingfors i slutet av oktober...kul!!! Hoppas vi får plats bara....Otroligt roligt att få göra något annat en gång,han och jag...det hör ju inte till vanligheterna.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards