Direktlänk till inlägg 13 januari 2011

Har lovat mig........

Av Åsa - 13 januari 2011 23:10

....själv att jag ska ta mig i kragen o börja blogga lite smått igen. Jag behöver nog tömma mitt lilla blonda huvud mellan varven annars går det i kok. Hadetidigare fått en fråga på bloggen som jag då dock ej besvarde som legat länge och gnagt i min skalle....den löd så här: Varför är du så ful? Va fasiken ska man svara på det...möjligtvis, har du tittat dig i spegeln? eller Skönheten sitter i betraktarens ögon...jag kanske inte är fin i dina ögon men i någon annans...hur som helst så skiter väl jag egentligen i vad den personen tycker...jag är den jag är och det får man faaaan ta mig för oxå...vill man inte se mig så är det bara o blunda..så det så!!!

 

Har varit ute på en underbar promenix i dag med dotra, hennes hund och vårat yrväder. Det var mycket stoj och bus efter skogsvägen med två lösa hundar och två tossiga fruntimmer kan jag lova...lite bilder kommer här nedanför!!!

 

Kanske man får lov att basunera ut att jag näst intill har tappat 60 kg sedan min gastric by pass operation i slutet av Januari 2010,det har inte gått fullt ett år än och nu börjar jag sakta inse hur mycket det är och vilken effekt det har på mig, min omgivning och min garderob...det sist nämnda till gubbens stora förtret...blir mycket shopping nu när man som jag är och alltid har varit klädtokig...fast det är ju så mye roligare o handla nu när man kan ha smalis storlekar. Något som jag däremot kan bli lite irreterad på är skillnaden på hur man blir bemött i samhället som smalis och tjockis...vill ju säga att man ska fan inte tro att det är någon dans på rosor o leva med övervikt i dagens samhälle. Som smalis blir man tilltalad och bemött på ett helt annat sätt. Jag klandrar ingen vare sig man är smal eller tjock....va fasiken det är väl huvudsaken att man mår bra. Det kan man göra hur man än ser ut...det är ju inte så att man tex. inte är medveten om man är tjock, det blir ju inte bättre av att vuxna människor har pekpinnar osv.....Nog om detta...Jag är den jag alltid varit och kommer så att förbli även om min kroppshydda är mycket mindre. Ingen ska behöva tala om för mig att det stigit mig åt huvudet, för det tänker jag inte låta det göra. Kanske det istället är så att den rätta Åsa som gömt sig i en jätte kropp i många år äntligen kan få kika fram och visa sitt rätta starka,glada,postiva jag och gärna det utan att någon ska klandra mig för det.

 

Nu lite bilder från dagens promenad:

 

Jag och min "bebis" Rambo

 


Dotras gotroll Aztra.  

   


Vovve bus mellan bästisarna!!!!































  


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 6 november 2016 20:29

http://nouw.com/nonoåsa är mittsista inlägg på nouw.

Av Åsa - 4 april 2016 13:24

http://nouw.com/Nono%c3%85sa?cache=236298206

Av Åsa - 4 april 2016 11:56

....Gott efter en tur på skogen med vovven och gubben. Lyckades göra en "Sara", klev igenom och hamnade med ena foten dränkt i lera. Suck! Blir en skotvätt under dagen. Har man inte att göra så får man. Curling på tvn, kul att titta på. Snart sk...

Av Åsa - 3 april 2016 14:43


....ju tidig då jag var på jobbet. Hem å fixade kaffe, kröp ner en stund med vovven och gubben. Ringde svärmor som ville gratta mig, hade annat för sig igår. Hon hade ringt mig när jag taktikvilade på morgonkvisten. Gubben och två av tre grabbar ...

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards