Direktlänk till inlägg 24 januari 2011

Sååååå där ja......

Av Åsa - 24 januari 2011 16:01

.....nu gör man lite framgång i alla bestyr som lixom växer på hög. Har precis picklat ihop en korgställning till yngsta grabbens garderob. Kanske det slipper ligga kläder överallt sen då........ :) Har hunnit varit på långprommis med Rambo busen och lyckades ju naturligtvis tappa en av mina broddar....gaaaaah o panik....jag kan ju inte gå så långa sträckor utan sådet vara bara till att ta bilen när jag kom hem och åka ut och leta.....hade en jäklatur att jagg hittade den vid järnvägstationen....hela vägen dit där jag hade gått  åkt nämligen väghyveln så har den legat där så skulle den ej blivit hittad.......

 

Bra att jag hittade den för jag har lovat dotra att vi ska ut på en långis nu ikväll och det kan jag ju säga att har blivit tvärt inställt om jag fått slira med en broddad sko.....det skulle helt enkelt inte gå....

 

Har köpt den där klänningen som jag la in bild på...tänkte bli lite tuff i vår....hihihihi. Nu ska jag försöka lura äldsta grabben till att hjälpa mig bära undan det som jag tömt ur garderoben...han är ju starkare än mig han.....

 

Nu får ni ha en riktigt go måndag för det tänker jag fortsätta ha.....todelidoooooooo o tjohoooooo på er!!!!

 

  Rock mormor a la miiiiig!!!!! Klicka på bilden så får ni se vad jag kan svänga på röva...............................


                    

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 6 november 2016 20:29

http://nouw.com/nonoåsa är mittsista inlägg på nouw.

Av Åsa - 4 april 2016 13:24

http://nouw.com/Nono%c3%85sa?cache=236298206

Av Åsa - 4 april 2016 11:56

....Gott efter en tur på skogen med vovven och gubben. Lyckades göra en "Sara", klev igenom och hamnade med ena foten dränkt i lera. Suck! Blir en skotvätt under dagen. Har man inte att göra så får man. Curling på tvn, kul att titta på. Snart sk...

Av Åsa - 3 april 2016 14:43


....ju tidig då jag var på jobbet. Hem å fixade kaffe, kröp ner en stund med vovven och gubben. Ringde svärmor som ville gratta mig, hade annat för sig igår. Hon hade ringt mig när jag taktikvilade på morgonkvisten. Gubben och två av tre grabbar ...

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se