Alla inlägg under mars 2011

Av Åsa - 4 mars 2011 23:34

....och håller mig vaken med diverse sysslor på jobbet. Har hunnit med att sytt lite idag, gjorde det igår oxå....nya hissgardiner, längder och lampkjolar till köket och ny paradhandduk....inköpt lite nya dukar och städat hela nedervåningen eller ska man säga sanerat....fnisss, putsat fönster och gjort vår fint...ska bli såååååååååååå skönt att kliva upp efter nattskiftet när det är fräscht och fint......

 

Ligger väl inte direkt på latsidan annars heller, men jag har njutit av solen som visat sig å tack vare den så fick jag ett infall att börja städa...fönstrena såg inte direkt trevliga ut efter denna vinter kan jag ju lova, men nu ser man ut igenom dem igen.....

 

ska försöka att lura gubben med mig nån dag till Sågmyra och Lager 157, kul att ta en sväng dit om inte annat för en go fika...det har ju Bubbleroom outlet där nu oxå......NICE!!!!!

 

Nu får ni ha det riktigt gott, själv ska jag ta mig en kopp hte ochse om det finns nåt att glo på på bonnkanalerna här på jobbet......Tjingeling!!!!

Av Åsa - 1 mars 2011 20:57

....länge sen jag skrev något här. Faaaan vad tiden går fort, nu är det ju redan Mars....Har inte gjort många knop idag, vaknade med en sjujäkla huvudvärk redan strax efter 5 i morse och sen har det bultat på hela jävla dagen....gaaaaah!!! Trots att jag knaprat diverse piller.....tog till och med bort mitt nattskift nu till natten och det hör lixom inte till vanligheterna nu för tiden.....

 

Har i alla fall varit med vår goding Rambo till djurdoktorn, det är så jobbigt att stava till det andra ordet som börjar på v......han fick sin ett års spruta.....gick hur bra som helst, han satte sig på vågen och klev upp på bordet utan knussel...han kan om han vill den lille spjuvern!!! Vågen visade 45 kg....han som är så spjånglig......hihihihi.

 

Nu på kvällen så har tagit mig en bastu, gubben jobbar och grabbsen har ju sportlov....lite skönt med lite egen tid ibland. Hade en tanke om att jag skulle gått en lååååång härlig promenix i soooolen idag...men det sket sig ju totalt när huvudet banka på som om man hade värsta baksmällan.....Hoppas på bättring till i morgon, laddar om inför en promenix i solen då i stället...det ger ju en massa energi och man blir glad av att få komma ut i den...tror att vi har stort behov av sol nu efter den här lång vintern som vi haft.

 

Nu ska jag krypa up i mitt favorit hörn på soffan och invänta gubben som snart kommer hem från Ovako......Kram på er alla där ute i cyberrymden :)

 

 

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards