Alla inlägg under april 2012

Av Åsa - 4 april 2012 09:32

.....på att få väcka gubben, han den stackarn har ju gjort natt och jag lurar i väg honom på en kryssning. Ser ut att bli fint väder i alla fall. Själv är man ny duschad i hälld i gördel och nya jeans leggings.....hoppas för guds skull att jag inte behöver uppsöka en toalett i det närmaste...puh!!! Kan ju tänka er scenariot när man ska i och ur dessa kreationer på en minimal busstoalett....fan man måste ju nästan dra ner byxorna utanför toan för att överhuvudtaget kunna backa in o slå ner röva...helst en intvålning före.....det vill jag nog bespara övriga bussresenärer...moahahaha!!!


Ska äta buffe i kväll....ja, jag får ju inte i mig mycket, men fördelen är ju tycker jag att jag kan äta bara det delikata å bli nöjd med det....gubben äter nog för minst två.


Nu dricker jag mig en kopp kaffe, ska väcka gubben strax....kanske med ett elegant svanhopp ner på honom....nja, så taskig ska jag väl inte vara i alla fall.. 


Blir till att ha kvasten redo när jag kommer hem....då laddar jag för en tripp till Blåkulla...för vart ska sleven om inte i grytan..hihihihihi

 

 

 

  

Av Åsa - 3 april 2012 22:01

....ful ovana att blogga från mobilen. Ligger i sängen njuter av tillvaron, har packat allt som behövs å lite där till son vanligt inför morgondagens kryssning.....ska bli Nice!!!! Synd att jag inte hunnit gå in mina nya kilklacks skor...tänkte ju ha dem men det får lov att bli stövlar i stället. Får ta de nya skorna vi ett annat tillfälle....Var in en snabbis på Kiwans innan jobbet å fyndade ett par jeanleggings....riktigt läckra, ljusa med bakfickor på så de ser mer ut som tighta jeans....blir de å stövlar en topp å eventuellt skinnjackan på då vi far i möra....sen får man väl svida om till nån klänning eller nåt liknande på kvällen. ..längtar efter lite go mat, trevligt folk å en frozen strawberry dauqiri.....jummie....Nu ska jag spela lite WF kolla Fejjan å sen sova....ha det bäst alla goa å glada.

Av Åsa - 2 april 2012 21:26

.....osså lite vitt från skyn. Möte/kurs på eftermiddagen å en massa fina blommor å trevligt fika främmande så har jag firat min födelsedag. Inte ett dugg konstigt att vädret bråkar, det är ju inge konstigt det är ju APRIL......snart så får vi vår på riktigt vi måste bara ge oss till tåls....Fick mig en slant av kära svärmor, funderar på å åka ner på Kiwans i morgon å se om jag gör mig nåt litet fynd.....kan ju vs kul att ha nåt fräscht nu när man ska ut på vift igen.....kryssning står ju på agendan denna vecka...ska bli så skönt. Sen kan jag ju tycka att det blir lite gött när grabbarna får lov......man har ju större chans å få en sovmorgon då, jag jobbar ju liksom skift, kan vara ledig mitt i veckan å jobba när de är ledig på helgerna......fast just nu känns det som om man skulle göra något helt annat....synd bara att det finns dåligt med jobb. Inte för att jag vantrivs med det jag gör idag, snarare tvärtom men man behöver ju lite ombyte oxå......Tåls att tänka på i alla fall.....eller har man blitt för gammal....hmmmmm. Ville ju plugga tidigare men då kom jag aldrig till skott...vet inte riktigt vad jag skulle vilja inrikta mig på heller.....Tror att det skulle vara skoj å jobba med kläder eller skor....varför inte inredning....men det finns ju inget åt en annan.....suck!!! Fast det får bli en senare fråga...jag har mitt jobb, jag trivs med de som behöver min hjälp.....det är bara lite för mycket av en massa annat ibland...men så är det väl på de flesta arbetsplatser.....å varför ska man vara negativ när man kan göra det bästa man kan av situationen...tyvärr så ser den inte likadan ut för alla å det tycker jag att man inte får glömma bort...ellerhur????

Av Åsa - 1 april 2012 23:20

...snart blitt ett år till då....hmmmmm.......blir lixom det i möra....moahaha....hur som helst då har jag haft trevligt fika sällskap på kvällningen, mina systrar å två av mina syskonbarn....då mysigt. Tre av fyra av mina juveler var oxå hemma....äldsta hon var på jobbet lixom gubben....Nu har jag klunkat i mig lite cocillana för att slippa rivet i halsen så jag kan sova....lär ju vara pigg på den stora dagen i morgon...hehehe. Blir inge märkvärdigt, men kanske det dyker upp nån som vill ha en köpp kaffe....Ska på kurs en sväng på eftermiddagen, får se om det fastnar nå hos denna blondin....På onsdag drar jag på äventyr med Goa gubben å hans syster...ska bli kul. Det behövs ett break från vardagen ibland..Nej, nu ska jag slå i hop de blå, börjar kännamig lite luddig på cocillanan.....det är gött å få slumra in utan att retas i hjäl av kli i halsen.....men jag överlever nog den här förkylningen oxå...ont krut förgås inte så lätt, brukar man ju säga...

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards