Alla inlägg under december 2012

Av Åsa - 17 december 2012 07:20

.... morgon!!! Här är vi uppe med tuppen efter att ha sovit lite kasst, men va fan det är bara till å gnugga fårgråten ur ögonvrårna å sparka igång....

Känner jag mig själv rätt så blir det till å krypa till kojs igen efter det att grabben kommit iväg till tåget. Jag är ju för fasiken vuxen och får ta mina egna beslut. Allt som jag behöver göra finns ju kvar till senare å det är ku inte så att mån annan gör det åt mig....

Kan man få göra som man vill en gång utan att det blir ramaskri å rabalder?? Jo, det får man.... Skit i vad andra tycker å tror.... Bara för att jag passar på å ta igen lite sömn så är jag ingen latmask för det. Då tänker ni att man kan inte sova ikapp.... Näe, men har man varit nästäppt å gått på nässpray i över en vecka så sover man inte så gött... Man vaknar i parti å minut med tungan fast torkad i gommen. Känslan liksom kryper på en som om man varit i öknen utan vatten ett längre tag..... Nog om detta.... Har mun diarreat färdigt för stunden. Ha det bäst å var rädd om varandra. Kramen på er!!!!

Av Åsa - 16 december 2012 20:35

...dag på soffan, eller i alla fall en dag i lugnets tecken. Smyger nog i en varm dusch lite senare innan det är dags för nattning. Hade gör skoj i går på galan. Trevligt sällskap å duktiga artister.

Maten var ingen hit enligt mig, men jag diggar ju inte julmaten direkt heller. 95kr för en drink som det mest var is i..... Nog för att vattnet är dyrt men men....

Borde leta fram lite sköna kläder till i morgon oxå. Vill ju helst ha något i mjukis väg när jag jobbar.... Undras om onepiecen skulle funka.... Kanske inte om vi får främmande hos brukaren..... Ja, vi får se vad jag letar fram.....

Av Åsa - 16 december 2012 17:59

....spagetti å köttfärsås. Mumsfilibaba!!! Skulle behöva gå ner å mata tvättmaskinen en sväng. Tvättkorgen svämmar över. Tror jag skiter i det just nu, tvätten springer ju inte bort.

Vankas jobb i morgon igen, jobbar två nätter. Sen blir det frissan.... Får se om det blir en peruk eller så.... Mitt hår är ju så slitet å på det så är det rena rama babyfjunet.... Ja vi får se om hon kan trolla frissan...

Av Åsa - 16 december 2012 10:57

....alert!!! Stämmer faktiskt på mig idag. Tur att man inte drack nå mycket i går. Gott med bubbelvatten oxå. Fast mån liten rackarns öl slank ner bland köttbullar å skinka.

Hes i halsen som alltid efter party, party.... Man måste ju skrika för att kunna göra sig hörd. Stämbanden å jag är inte samspelta idag.

Glor på tvn å inväntar att kaffet ska bli klart. Ha en fin tredje advent.....

Av Åsa - 16 december 2012 01:28

.... Fan styr vi kosan hemåt. Toppen underhållning å så vidare. Nu är kärringen lite fuller. Tur att jag har bästa Hägg med så hon styr upp kärringa. Nu är vi i Storvik å inte fick jag klämma på Jöback heller. Fast han är väl bög så intresset för en annan var väl minimalt.

Så är det här i världen!!! Dansat å tjoat i timmar å nu är det hemfärd å sängen som gäller !!! Pözz å gonatt gott folk!

Av Åsa - 15 december 2012 14:53

....måste jag då ha. Lyckades dra sönder bling strumpbyxorna som minstingen tyckte jag skulle ha till gå bort stassen. Hmm, så nu fick det bli svarta enkla strumpbyxor i alla fall. Fast å andrasidan slipper jag stoltsera med blingiga koben mellan stövlar å kjol nu då....

Ska strax åka upp till Kerstin på en för öl innan vi våldgästar Veronica !!

Hoppas man ser anständig nog ut så man blir insläppt på galan!!

Av Åsa - 15 december 2012 11:44

....jag varit död i elva timmar. Somnade vid tio igår å vaknade till när gubben kom från jobbet vid 6 tänkte kliva upp å dristade mig till å ligga kvar... Somnade om å vaknade vid elva med världens huvudvärk....nästäppan värre än värst!!! Ok, nu är det till å ladda in inför julgalan. Pust!!!

Det blir nog bra bara vi kommer i väg. Lurvar runt i morgon rock innan jag kliver in i duschen å börjar fixa till mig. Snart är kaffet klart,det blir en kopp så kärringen kommer i gång.

Att jag la mig så tidigt beror på att jag proppat i mig lite för mycket godis. Lill magen å jag var inte bästa kompisar då.

Ha en bra dag å var rädd om varandra.

Av Åsa - 14 december 2012 18:18

... hemgjord gräddsås med pärer. Inte helt fel så här på fredags kvällen. Har även trillat köttbullar på 2 kg köttfärs till jul. Blev riktigt goda enligt mig själv, doggen godkände dem han oxå.

Passar på å jagar bort lite basillusker med soffmys å stark kryddad mat. Funkar på nästäppan det sistnämnda i alla fall. Bidde nästan takdropp nu istället. Blir till å spackla bort de röda näsvingarna i morgon innan galejet då.

Å nu blir det mildare igen, känns inne att kylan kryper in när det blir varmare ute. Man är ju aldrig nöjd.

Tittar på vår tossiga vovve som stjäl all uppmärksamhet när jag för en gångs skull försöker glo på tvn. Slänger med bollar å tuggben mitt framför tvn. Han är för skön den godingen.

Ha det bäst i fredags myset gott folk.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards