Alla inlägg under december 2012

Av Åsa - 14 december 2012 09:51

...myst igång dagen på jobbet med goaste morgon jobbet så myser vi igång familjen lite sakteliga här hemma. Hushållets minsting kom upp å iväg till tåget/skolan utan en massa knorrande!! Skönt! Han hann till å med övningsköra på morgonkvisten.

Kaffet har pluttrat klart, doggen är pinkad, gubben är vaken å äldsta grabben likaså. Funderar på om jag ska kamma till mig och åka ner på kontoret för lite julfika å julklapp. Har även planer på att börja julstöka med lite mat å götta.

Fast nu tar vi å mjukstartar denna lediga helg med lite myspys, det snoras och snörvlas lite både här å där. Kanske man ska ta å testa gå bort stassen oxå så man vet att den passar till morgondagens äventyr. Annarsxstår man där med skägget i brevlådan. Största frågan med det är om man ska kjol eller inte?!?! Kavaj eller not??? Ja, bäst är väl att ha kläder på sig i alla fall. Fast har de inte sett vad Gud ( mor å far ) har skapa så får de stå där å gapa!!!! Tjingeling!!!!

Av Åsa - 13 december 2012 21:30

.... fick väl jag erfara i morse, skulle räta till ena byxbenet när jag kom hem från jobbet å ritsch så drog jag sönder tights helvetarna, rätt nya var de oxå.... Suck, pust, stånk å stön!!!! Modernt med hål i byxorna ju, men inte på mig.... Räcker med att yngsta grabben skrek rakt ut när han mötte mig i leopard tights vid jobbet härom kvällen han sa: Men morsan hur fan ser du ut?!?! Hmmmm, tror att de tightsen hamnar nog långt in i garderoben de.... De trasiga åkte i soporna...fast jag diggade de leopardmönstrade. De var ju lite läcker. Blir till å använda neutrala hädanefter.

Får se reaktionen när jag ska " klä upp " mig på lördag i bästa gå bort stassen... Får se om det är hela jag som får gömma mig i garderoben å bli hemma i stället.... Det visar sig om kärringen får visa sig ute. Kanske blir folktomt på Göranssons arena....

Nu ska jag sticka nåt varv innan jag kryper till kojs. Förhoppningsvis vill John Blund besöka mig i skaplig tid i kväll. Ha det bäst alla goa å glada!!!!

Av Åsa - 13 december 2012 17:33

...röd å iskall. Det är vinter å tårna fryser. Har farit runt som en tok åt alla håll och kanter idag. Handlat till diverse jul delikatesser. Har det man gör i helgen då....Lite mysigt är det i alla fall.

Har varit till Annika ( dotras svärmor ) på kaffe å myst med åtta små hundvalpar. Aztras bebisar, får väl kalla mig gammelmomma till dem. Så himla sööööööta.

Nu har jag käkat lite med grabbarna, kollar på handboll å landar lite innan jobbet kallar. Går av i morgon bitti å är ledig till måndag natt.

Nu blir det slappa en stund.

Av Åsa - 13 december 2012 09:42

....som om det kan bli istappar både här å där. Tur att man kan hålla sig inomhus. Får vara tacksam över att man har hus å hem. Frisk är man oxå åtminstone fläckvis, vissa saker är ju obotliga.

Ska till å skjutsa grabben till bussen å det är på det berömda f-håret att vi hinner med bussen. Blir till att hacka tänder en stund för honom till nästa buss går om han inte dyker upp NU... Tidsoptimist är något som en del tonåringar är. Vi hann.... Jihooo!!!

Av Åsa - 13 december 2012 01:08

....du har ju sovande natt... men va fan hjälper det när John Blund glömde bort mig i natt. Ja, det är bara till å gilla läget . Får ta å vila en sväng efter detta skift så jag orkar med nästa.

Ska ta och räkna lite får nu, kanske det hjälper. Det är ju ett gammalt beprövat knep....1,2,3,4,5,6,7,8,8,8 öööh,9...?!?!10, 11..zzz12....ZzzZz gonatt......ZzzZz

Av Åsa - 12 december 2012 17:41

... på 66:an utfördes idag av äldsta och yngsta grabben. Den äldre bjöd morsan på gräddsås, potatis, köttfärslimpa och lingonsylt medan den yngre gjorde tagliatelle med köttfärssås. Kreativa grabbar har vi. Å gott blev det. Lite bortskämd blev ju jag och det är ju inte helt fel.

Har varit hos Dotra en vända och druckit kaffe, fick gosa ( på håll ) med godingen Sam, vill ju inte snora ner juvelen. Köpte otrivin comp idag, å nu kan jag andas normalt igen.... Skönt!!!

Till helgen ska jag gå på Julgalan med några arbetskamrater i Sandviken på Göranssons arena.... Kul å få göra nåt annat. Å till veckan ska jag tydligen gå till frissan å få håret fixat med färg å allt. Lite pirrigt i magen redan nu, jag är ju inte så kaxig då jag, men det blir nog säkert bra. Dotra följer med som moraliskt stöd.

Snart drar jag å jobbar natt 1/2 sen ledig till måndag natt. Jihoo!!! Kanske får nå nytta gjort här hemma då då.....

Av Åsa - 12 december 2012 09:10

.... morgonrock är en bra kombination dock inte att ha som "taxi chaufför" i vinterkylan. Vid såna här små tripper får man vara glad att det inte halkas av vägen. Tror inte någon skulle stanna å hjälpa mig i såna fall. Håret på ända, gårdagens kajal långt ner på kinderna.... Förstår om de skulle vrida bort blicken å gasa förbi....

Nu puttrar kaffet i perculatorn, gubben och vovven snarkar i kapp å jag lurvar in mig i go filten en stund och tar det lite easy. Behöver ta en paus, liksom koppla ner hårddisken en sväng. Risken är hög att det annars inom snar framtid står syntax error i ögonen på mig.

Börjar lite smått klia i julmats fingrarna nu, ska handla till lite köttbullar, revben, Jansson m m. Luktar ju så himla gött med alla goa kryddor när man fixar maten inför julen. Har aldrig varit nån älskare av alla dessa delikatesser själv, men det är en självklarhet att det ska finnas till de andra i familjen som gillar julmaten. Äter som mest nån köttbulle å kanske en prinskorv jag.

Hur som helst så får det till å bli lite längre fram som jag stökar i köket. Lite knäck å ischoklad lär det nog oxå bli.

Klä er ordentligt om ni ska ut i kylan.

Av Åsa - 11 december 2012 12:54

....intar jag ett glas kaffe i soffan. Myspyser för fullt å laddar inför jobb på eftermiddagen. Stora frågan är va fan ska jag äta idag. Hmmmm??? Måste ju se till å äta regelbundet för jag är ju gbp ( gastric by pass) opererad. Jag är en av de som inte känner hunger efter open, å då kan det lätt bli att man missar å äta. Inte bra, bara till å skärpa till sig.

Jobbar xtra idag sen två nätter igen å efter det ledig till måndag natt. Ujujuj, va tiden går fort. Snart jul å sen påsk å sen midsommar. Det liksom bara snurrar på, så det är till å hänga med i svängarna.

Ska försöka ta mig i kragen å måla lite någon dag så grabbens rum blir klart. Sen drar vi igång med vårat. Det får ta den tid det tar..... Ni som känner mig vet att jag helst har velat haft det klart igår. Jag kan faktiskt ta det lugnt jag oxå!!!!

Tänkte dra till jobbet i leopard tights, hrmf, hiss or diss det visar sig....

Koppla ur om ni får sladd!!! Ha det gött!!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards