Alla inlägg under januari 2013

Av Åsa - 16 januari 2013 20:58

.....med bästa dottern å bästa Mange i köket. Vi har ätit hemgjord pizza, pillat på datorn å nu myser vi bara.

Var ner tidigare till svärmor då minstingen fick rasta lilla flisan åt henne. Kära svärmor hade lyckats med bravaden att trilla ur sängen å var lite ledbruten. Hon är ju inte direkt purung längre.

Tror ta mej fan slemproppen har gått på gravida dotra, fast det är nåt som inte stämmer det kommer ur näsan alltihop... Tecken på att det blir en liten snorunge man ska bli mormor till eller?!?! Hihi

Snabeldraken stirrar stint på mig å vill bli matad. Får bli en repa med innan sängen. Har man inte å göra så får man....

Klorna behöver klippas på doggen, han råkade se att jag tog fram klotången å drog han som en avlöning. Gaaaaah!!! Är inga som helst problem å klippa bara man får komma till skott.

Av Åsa - 16 januari 2013 11:31

....knäppning å dragkedja i ryggen ( hög midja ) kan vara ett gissel när man är stel i axlarna. Tur att Kerstin lovade å hjälpa mig att knäppa dem nu på morgonen om jag inte skulle fixa det. Hon jobbade igår kväll å nu på morgonen oxå. Alltid redo är hon..... Hihi . Jag lyckades med bedriften att stänga byxorna själv, dock med lite smärta å möda.

Nu ska jag nog ta och rasta snabeldraken en vända på eftermiddagen, kan behövas!!! Gubben far å jobbar, så jag får väl sysselsätta mig med lite av varje för att få tiden att gå.

Ha det fint å bryt inte ryggen av på snöskottning å annat tok!!!

Av Åsa - 15 januari 2013 16:51

.... fy säger jag bara vad det gäller den stora olyckan på E4 söder över. Sänder en tanke till alla berörda.

Själv hade jag lite dålig sikt i halkan när jag gick å mötte gubben med vovven. 12 grader minus, snö som kändes som spikar i ansiktet gjorde inte sikten bättre. Min sikt försämrades nog av att jag var så bra påpälsad å värmen kröp upp å la en fin im hinna på glasögonen. Den enda Dick som blev drabbad av det var doggen som jag trasslade in min fötter i ett flertal gånger. Han tittade trumpet på mig varje gång. Stackarn!!!! Skönt var det i alla fall. Vi var nog ute i typ närmare två timmar.

Har haft kaffe främmande å det var som vanligt trevligt. Vi har prexis käkat stekt falukorv, pärer å gräslöks sås. Satt fint i magen det.

Nu glor vi på tvn en stund innan det blir natt jobb för mig igen. Tar med mig bok nr två med mr Grey och Anastasia. Kan ju försöka läsa lite ur den innan jag ska sova. Förhoppningsvis blir det nån timme mer sömn i natt.

I morgon när jag slutar lär jag gå och hämta ut nya körkortet å det lär man göra mellan 8-10 på gamla posten. Gaaaaah!!! Varför kan de inte lämna ut sånt på Coop/ spelhörnan när man kan skicka rek mm därifrån. Skumt?!?!?

Okej, måste ju bara få skriva att ni som kör runt i Hofors var medveten om att de har skyltat om hastigheten lite här å var. Bland annat så är det 60 på finnåsen där det var 70 förr å i Robertsholm är det 40 tidigare 50 tänk på det. Förmodligen gjort av en anledning.. Å inte bara på pintji!!!

Av Åsa - 15 januari 2013 11:33

....gnälla. Finns alltid mån som har det värre. Fast idag är jag lite gnällig, sovit som en pissråtta på jobbet å det bland annat på grund av att grindarna i trapphuset slamrar så förbaskat när folk springer där. Kanske vore på sin plats att tänka sig för å visa lite hänsyn när det är folk som sover i huset. Låter så förbaskat illa, man lättar i sängen.

Nu blir det lite fika innan jag tar mig en promenix å möter gubben på jobbet. Blir nog skönt att få rensa huvudet en stund.

Av Åsa - 14 januari 2013 21:48

....här kvällen började ju bra. Först drällde jag wok över foten när jag lagade mat. Det var lixom lite varmt då den kom direkt ur ugnen. Tur va så brände jag mig inte. När jag sedan kom till jobbet, tidigt i vanlig ordning för att ta en kopp Java innan jag börja, så slår jag jordgubbs yoghurt i koppen istället för mjölk. Var bara till att ta en ny kopp. Efter det när jag väl landar med röven på en pall i personal rummet så vickar jag ut kaffet över ena benet å golvet.....satan i gatan vilken jäkla kväll.

Fast det blev betydligt bättre när jag började jobba. Möttes av en sprudlande glad brukare. Då blev allt bra igen.

Nu är det sängen som gäller så man fixar morgondagen å dess äventyr. Måste ta en lång promenix om vädret tillåter. Är ju så renande för själen å snacka om energi påfyllning. Blir om inte annat till å klä sig så man ser ut som en michellinare....vagga fram som en pingvin. Vad gör det bara man inte fryser.

Av Åsa - 14 januari 2013 13:07

....att ta en promenix med doggen i kylan, så himla skönt! Vovven hade rimfrost runt nosen å jag var likadan på tubhalsduken. Bet fint i kinderna. Lyckan var total när matte drista sig att kasta smökluvor ut i skogen så vovven fick springa lös lite.

Fiskade på Hanssons med Malla å träffade goa Nettan en sväng oxå, man blir så glad av hennes glada skratt. Hoppas allt löser sig på jobb fronten för henne.

Lägger ut lite bilder från promenixen.

Av Åsa - 14 januari 2013 07:15

...efter tolv i natt å vaknade innan gubbens väckarklocka skulle ringa vid fem. Gaaaaaah!! Har varit vaken sen dess låg kvar å väntade på att min klocka skulle ringa med förhoppningen om att somna en stund till, ack vad jag bedrog mig. Det sket sig totalt....

Tur att grabben för en gångs skull var pigg å alert, så vid kvart över sex drog vi ut å övningskörde i väntan på att hans tåg skulle komma 06,57.

Nu blir det kaffe å en rök innan resten av dagens äventyr drar igång. Ska agera taxi åt de andra grabbarna under dagen, tycker inte de ska behöva stå å vänta på bussen när det är -18 grader ute. Brrrrrrrr!!!

Ha en fin dag!!! Kramen på er!?

Av Åsa - 13 januari 2013 18:08

.....med den här söndagen heller. Myste med gubben på förmiddagen, var ju så kallt ute.

Sen blev det en sväng till Sandviken med dotra för inköp av en snygg och gosig matta till bebisens rum. Efter det blev det en tur till dotras svärmor för att hämta Aztra, passade naturligtvis på att gosa med de valpar som var kvar där. De börjar ju så smått lämna hemmet nu å far till sina nya familjer. Skulle kunna behålla dem allihop, de är ju så härliga......ett gäng sötnosar!!!

Väl hemma gjorde jag pasta carbonara a la Åscha. Satt som en krocketklubba i skenbenet det. Raaaaap!!!

Skulle som sagt var behöva göra en massa nytta men tryter orken igen, fick lite maaaaat koma!!!

Bilder på Aztras valpar!!! Pumi från Akinnaz kennel.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards