Alla inlägg under januari 2013

Av Åsa - 13 januari 2013 12:20

...som avslutades i soffan med familjen tittandes på Hobbit. Bara älskar dessa filmer. Så himla bra gjorda å vilka vyer. Det är nästan som om å kliva in i mitt privata rum i huvet. Jag har nog levt i nåt liknande äventyr tidigare. Oj, blev visst lite djupdykning där, sorry!!!

Kallt som attan idag, skulle vilja bara ute å promenixa eller göra nåt men jag är ju så förbaskat fryssen, skulle ta halva dagen att pälsa på mig så jag håller mig varm. Gaaaaah!! Får kolla på lite skidor, lata mig, det får man ju oxå. Jobbade ju faktiskt igår på min lediga dag å är bara ledig idag så då får man njuta.

Sätter in en blid på mina nya stövlar Canada snow, tror jag ska önska mig långa raggisar av kära mor som sticker upp ovanför skaftet. Hon kan ju sticka hon.....

Av Åsa - 12 januari 2013 14:45

.... för både mig å brukaren efter en hel förmiddag o Valbo. Blev lite nytt åt brukaren och åt mig själv. Det var ju så att stövlarna som jag suktat efter ropade åt mig från hyllan. Kunde bara inte motstå dem. Så det blev ett par såna. Trodde att gubben skulle gå i taket då jag kom hem, men han var lugn å sansad. Det var väl bara en tidsfråga innan det skulle ske i alla fall. Var liksom väntat, det låg i luften.... Hihi!! Han är för go min gubbe!!!

Passade på att ta en sväng in till goa Söstra Lena med en blomma på väg från Valbo. En snabb kopp kaffe/ glas saft innan vi for hem med alla nya grejor.

När jag väl var hemma så kom Dotra för att prova lite skor. Inte lärt när till och med fötterna är gravid när man ska gå på bal. För en gångs skull är det bra att ha en skotokig mamma som har en storlek större fötter eller till å med två storlekar större än henne. Mina skor kommet till användning till fler än mig själv. Toppen att man kan vara till nytta ibland.

Nu lite mys i soffan å lite nedvarvning med en efterlängtad kopp/glas kaffe innan man gör lite nytta här hemma.

Pözz på er gött folk!!'n

Av Åsa - 11 januari 2013 18:15

....potatis. Satt fint i magen nu det. Ska titta på hockey å mysa vid tvn en stund. Senare blir det dusch och framtagning av lite fräscha kläder. Ska ju på vift i morgon å då lär man ju vara fräsch.

Har läst ut boken om Anastasia och mr Grey, väntar nu på att få hem bok nr två. Fick ropa in vovven nu, han skällde å det gör han bara på en enda hund. Samma sak varenda gång de går förbi. Alla andra skiter han fullständigt i.

Tror nog jag tar duschen redan nu jag...blev lite fryssen....

Av Åsa - 11 januari 2013 11:17

.....4.00, gaaaaaah!!! Bara till å bita ihop. Lyssnat på en kvittrande brukare sen dess. Hunnit med lite kaffe med gubben å grannen efter jobbet. Passar på å ta en taktik vila på soffan nu, annars blir jag inte go å tas med under eftermiddagen å kvällen.

Jobbar ett extra skift i morgon å då ska vi åka på lite äventyr. Kul
Å göra nåt annat när man jobbar oxå.

Hade hoppats på att ha ork å lust till att slutea det sista i grabbens rum å påbörja vårat, men just nu känns det som om det får vänta ett tag till.... Det är inte direkt prio ett nu.

Tänkte ta å sola nån dag, ett par gånger skulle vara skönt för min schlitna kropp. Man blir ju piggare när man får lite färg. Känner mig lite shabby chic för tillfället. Hihihi trendigt värre med andra ord..... Fniss.

Lär städa bort julen här på bloggen nån dag, får se vad man hittar på....

Ha det bäst i fredags myyyyyzet å ska ni ut i bil så ta det lugnt, det var snorhalt när jag for från jobbet... Det blåser å nysnön slipar vägbanan = blixthalka. Koppla ur om ni får sladd!!!

Av Åsa - 10 januari 2013 12:30

...jag sovit bra eller okej på jobbet, men tydligen inte. Kom hem å kröp upp i soffan. Dog/ döna av som bara den. Nu lite kaffe å sen iväg på personal möte. Inte direkt upplagd för det nu.

Maten idag blir nig en åttiotals klassiker bestående av kassler i ugn med ananas å ostsås. Lite pärer till det oxå.

Jobbar mig en natt till sen blir det till att göra lite nytta i hemmet.

Får passa på att gratulera min kära stora syster Lena som blir 47 år idag.... Hipp hipp hurra!!!

Hoppas att alla går en bra dag där ute!!!

Av Åsa - 9 januari 2013 13:59

.....från Gränby centrum för att hämta Magnus som är klar hos doktorn på akademiska. Far hemåt strax å mellan landar på Ica maxi i Gävle för lite inköp.

Hittade två t- shirtar a 49kr styck på Gina tricot. Duger gott att ha å slarva runt i.

Lite små trött i ögat efter att ha haft en fyrbent kluns stutsat upp å ner på mig i sängen i natt. Det lurviga ålbetet ville ha mattes uppmärksamhet. Just nu trixar vi oss fram i Uppsala med destination akademiska. Lite kul är det när gubben svär åt gpsen. Å nu kom tåghelvetet oxå.... Gaaaaah!!!

Hem å laga lite käk, ta en go kopp kaffe å banoffepaj, sen iväg å jobba. Så är det att vara Åsa. Full fart framåt!!!!!

Ta det lugnt å ta en toy!

Av Åsa - 8 januari 2013 21:07

....blev en hit!!!! Paj koma de luxe har vi nu hela bunten. Gubben å jag tog en promenix med doggen efter det att vi kom från Sandviken. Det var så skönt å Rambo blev skit lycklig när han fick jag pinnar å springa lite fritt på brägårn.

Har varit en sväng hos goa svärmor oxå, hjälpt henne med lite nya grejer.
I morgon ska vi till Uppsala med Magnus å sen blir det jobb för mig till natten.

Får äta banoffepaj i morgon oxå för jag har en till i kylen. Smaskens till sista slicken. Passade på att göra två när jag ändå var i farten.....

Ha det så gött resten av kvällen. Det tänker jag ha och sen sova hela natten till klockjäveln ringer. Lär ju skicka minstingen med tåget vid 9, kan vara svårt nog det efter jullovet!!! Wish me luck!!!!!

Av Åsa - 8 januari 2013 14:10

....en gammal bekant i Sandviken. Tänkte fråga hur mycket klockan var för det gjorde vi jämt förr men jag gav faaaan i det. Vet ju i alla fall vad svaret skulle bli.....typ, jag scheeeeer faktischt intäääää.

Tog årets första semla på Marangoni med gubben och Magnus, ja, jag åt knappt en halv å gubben tog resten. Inte ovanligt om jag säger så. Skulle haft hans ämnesomsättning... Han äter ta mej fan vad som helst å mycket utan att gå upp ett gram!!! Världen är bra orättvis.

Nu hem å göra ett par banoffepajer, måste ju prova på det oxå. Nån gång lär vara den första. Köpte färdig kondenserad mjölk på burk på city gross, alltså färdig kolad (kokt ) så man slipper undan den biten att koka burken i tre timmar. Var tydligen en nyhet. Samma pris å mindre arbete åt mig.

Solen skiner, så härligt!!! Har grattat kära mor på 70 års dagen, hon å pappa hade varit vaken till efter tolvslaget inatt för att fira in hennes dag med smörgåstårta och ett glas rödvin. Vilka goa föräldrar man har.

Han en fin dag i solen där den skiner idag!!!!!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards