Alla inlägg under februari 2013

Av Åsa - 14 februari 2013 11:10

....å jag virkar vid tvn. Väntar på att få åka med Dotra å Martin till Gävle. Ingen bebis än å jag väntar å väntar. Tänkte att det skulle komma en knodd åt oss snart, är ju så efterlängtad den lille.

Fjärils sjalen som jag gjorde klar igår
Är virkad i järbogarns Lady om någon undrar. Blev väldigt mjuk å skön. Nu har jag börjat på en i Svarta fårets Tilda så himla mjukt.

Nu blir det lite kaffe in i huvet för att mota den evinnerliga huvudvärken. Ska till optikern i morgon, kanske det blir bättre med nya glasögon.

Ha en bra dag å kram på er alla!!!!

Av Åsa - 13 februari 2013 23:25

... inte med meandi partyt idag. Jag som ville ha en av klänningarna där ifrån. Får ta det sen då.

Nu på kvällen har vi myst i soffan efter att ha käkat min hotta tortellini å köttfärsgryta med mycket vitlök. Tur man är ledig i morgon.

Har virkat klart min vintriga sjal, börjar på en i tunnare vår/sommar stuk i morgon. Blev skapligt nöjd med sjalen. Spets kanten är egen komponerad. Bilder på den här nedan för.

Av Åsa - 12 februari 2013 12:16

.... är det värsta jag vet. Har en pojk som är så snäll mot alla andra å inte ser om sitt eget hus. Tänk om det kunde bli lugnt på den fronten nån gång oxå. Blir frustrerad av att behöva tjata å gnata. Fast så är det väl för alla nån gång....

Har vairit ute på en promenad på förmiddagen å nu lite lunch. Efter det blir till mata ankorna å sen lite städning.

Längtar efter min gubbe nu, behöver en kram känns det som. Får väl det framåt lunch i morgon. Den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge. Eller?!?!

Av Åsa - 11 februari 2013 16:56

....gaaaaaah!!! Har tagit det lugnt heeeela dagen med förhoppningen om att det ska ge sig. Druckit en kopp med Köpman nu på eftermiddagen.

Gubben letar för fullt efter nå brytpinnar till slungan. Lagt dem på ett ställe för att veta var de är.... Suck!!! Varför gör man alltid så???

Har ritat en skiss som så småningom ska bli en tatuering. Skitkul att få den gjord när man vet att det inte finns en likadan. Tack för det tatuerarn!!! Har idéer till en till men den lär putsas lite på innan den sitter i mitt skinn.

Jag gillar ju att vara kreativ, så varför inte föreviga nåt som jag ritat själv.

Nu ska jag fixa käk åt den hungriga mans skocken jag har här hemma.

Av Åsa - 11 februari 2013 09:17

....avgrunden. Försöker mota bort eländet med kaffe. Sovit som en pissråtta med huvudvärken som sällskap. Är väl nån jäkla bacillusk på gång.... Det har jag inte tid med!!!

Tar och kurerar mig i soffan med tv tittning, gubben gör mig sällskap. Nu tar jag å kryper under filten.

Av Åsa - 10 februari 2013 17:37

...avklarad. Hur skönt var det då på en skala mellan 1-10, jo typ 12!!! Har tittat på skidor på förmiddagen och sen var jag till Järbo och hämtade Magnus. Vi poppade bland annat Korpiklaani, Sabbathon och Glittertind....Bara nordisk musik. Bra var det i alla fulla fall. På vägen hem var vi in till kära sötra med failj på en kopp kaffe i Storvik, passade även på att busa/gosa med katterna där. De är ju så mysiga.


Väl hemma igen tog jag och Rambo en promenix, han fick springa lös på ett fält en bit från oss och han njöt i fulla drag när jag kastade snökluvor åt honom....han studsade likt en gasell över snön. Så himla kul att se honom röja så. När jag kom från promenaden startade Matte bastun åt mig och det var som sagt var toppen skönt....var evigheter sen jag bastade.


Nu puttrar pärerna på spisen, såsen är klar och steken ska värmas. Lite fiiiin mat till middag så här på söndags afton.

Ska väl sätta mig en stund med virkningen sen efter maten. Inte för att jag borde virka nu när axel helvetet krånglar, men jagvet ju att det inte går att göra nåt åt ontet. Bara till att bita ihop å köra på till det inte går alls. Då får de väl sätta kniven i kärringa om inte det blir slaktmasken före. Gaaaaah!!!


Ha en finfin söndags kväll och deppa inte ihop för att det är måndag i morgon, det säger svisch å så har den här veckan oxå gått å det är helg igen.

Av Åsa - 9 februari 2013 21:33

...del rännande idag oxå. Bruket, garn inköp, Ikea, tallrikar å stolsdynor, media market, ingenting, Ica Maxi, stiftelsens cd å götta till kvällen.

Mange blev körd till Järbo. Efter det blev det shopping med Malin å Martin.
Övningskört med Matte å hunnit virkat lite. Matte har gjort dip å guacamole till lördags myset. Står en stek i ugnen, blir till att käka den i morgon. Har köpt lite Tilda garn på nätet som jag ska göra en variant av spindelsjalen med. En mer vår aktig sak. Den jag gör nu är mer vintrig.

Nu blir det lite tv glutta å soff mys.

Av Åsa - 9 februari 2013 09:53

.... det kliar i fingrarna på mig. Måste åka å köpa garn. Har hittat ett nytt virk projekt åt mig själv. Frågan är bara i vilken färg jag ska virka. Det är en sjal med spetskant. Sugen på en grå med vit spets, eller en svart. Vill ha garnet helst nyss.

Får bli eftermiddagens projekt det,nu när det är så tråkigt väder ute. Får krypa upp i soffan med en latte macciato å virkningen. Fast jag måste ju ut i snöyran å köpa garn först.

Tänkte ju byta gardiner i köket idag men det är ju som sagt var inget väder för det. En myspys dag är ju inte helt fel det heller.

Nu blir det en vända ner på bruket, sen måste jag köra Magnus till Järbo oxå. Han ska på partaj.

Ha det gött i snöyran!!!!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards