Alla inlägg under februari 2013

Av Åsa - 8 februari 2013 18:54

....med Matte,Mange, Malin, Aztra och Rambo. Flängt runt heeeeeela dagen och hunnit med en hel del. Varit i sandviken med Malin, lunchade på marangoni. Sjukt Nice !!

Övningskört med Matte, passade på att lämna av lite pappersinsamling i samma veva. Var ner på Bruket å hämtade ut nya gardiner till köket, så nu vet jag har att göra i helgen. Putsa lite fönster å byta om vädret tillåter.

Nu blir det lite soffmys å slappa efter att bordet blivit avdukat. Ha en fiiiiin fredags kväll.

Av Åsa - 7 februari 2013 19:57

...sen sju i morse. Hem efter jobbet skjutsade grabbarna till Miroi, kaffe hos bästa Kerstin. Hem ut med vovven, hämtade Dotra å hennes Aztra så vovvarna fick röja lite i hagen.

Efter det blev det mys pys på Hanssons med Malla, Maggan, Emma å lille Sam. Härligt!! Passade på att kolla runt lite på butikerna, köpte varma å snygga tumhandskar i skinn åt gubben. Han är ju så förbaskat kall om fingrarna jämt å ständigt. Jag tänkte att de kan vara användbara när jag jaga ut honom på promenad. Hihi. Kan inte vara lätt att leva med mig, stackars lilla gubben min.

Funderar på en tatuering i nacken över min pigment fläck, vet bara inte vad jag ska göra för nåt. Har ju idé torka just nu. Ville tidigare ha en lilja där, men nu vet jag inte. Jag får väl nån snilleblixt så småningom.

Nu blir det lite virkning till tvn, har käkat köp mat, det hör inte till vanligheterna i detta hushåll. Man får lyxa till det ibland, ellerhur?!?!

Näe, nu ska jag bara njuta av kvällen, lite stum i benen idag efter all motion igår. Lite tjurskallig å kör i vägg kan jag bli när jag sätter den sidan till. Fast det drabbar ingen annan än mig själv.... Utåt så sprudlar jag, medan den lilla jäveln trampar på i huvudet på mig..... Tur att man inte säger det man tänker alla gånger, fast ibland så slinter man med tungan.... Oooops, ajjsingen å järnspikar blir det då...

Av Åsa - 6 februari 2013 17:04

.... i typ sammanlagt tre timmar idag. En långis på fm å en på em, så nu ska det bli gott med maaaaat.

Känns riktigt sköööööönt att röra på fläsket. Gubben har varit på den årliga läkarundersökningen å hör häpna han gick igenom utan anmärkningar. Hihi

Ledig ett par dagar efter detta skift. Får väl hoppas på att jag får nåt gjort hemma då. Om inte annat så lullar jag väl på med doggen på promenad. Gubben gör ju eftermiddag hela helgen, så då får jag roa mig själv......

Ha det gött i kväll. Kramen på er alla!!!!

Av Åsa - 5 februari 2013 19:53

...tagit bort det gråa!!! Haft kaffe främmande och nu smarrar vi lite chokladpudding!!!! Lilla magen protesterar nog senare.

Lite mys vid tvn innan sängen, måste checka så allt som ska med till jobbet är fixat oxå så jag inte står där å stressar i onödan i morgon. Lite mellis, blir nog nån smarrig macka med mycket skinka på. Ska ju äta mycket proteiner när man gbp opererat sig. Å inte fasiken grinar jag för det. Matlådorna är redan klar!!!! Måste komma ihåg virkningen oxå, så jag har nåt att pyssla med när brukaren lagt sig. Har ju kommit in i ett virk skov nu. Jag är lixom periodare!!!

Kliar i mig vad det gäller vårt sovrum, har inte haft tid ork och lust, men nu är jag på G, väntar på att goa gubben oxå ska bli det. Kanske jag ska ta och börja måla byrån/skänken när jag blir ledig. Ett steg i rätt riktning. Har i stort sett allt till rummet, det jag saknar är en stor snygg spegel i svart, sängöverkastbå en ny gardinstång. Resten av piffet har jag nog redan införskaffat, just ja, mattor lär jag oxå ha. Ska bli så kul å få piffa å dona, det är lixom en del av mig å få göra sånt. Lite kreativt arbete är ju så kul.....

Ha en fin kväll å var rädd om varandra!!!

Av Åsa - 5 februari 2013 15:33

...bästa muggen. Det har jag gjort mig förtjänt av nu efter att ha varit på vift sen i morse. Hunnit med lite dammsugning å golvtorkning oxå. Nyss förberedde jag kvällsmaten som jag ska fixa efter kaffet.

Middagen idag består av stekta korvsnuttar, stuvade morötter å kokt potatis.

Har varit å fått en kopp kaffe av Eva, det var trevligt, känns som år och dar sen sist.

Ingen bebis har det kommit än, som jag längtar. Vill ju snusa på mommas gotroll ju.

Apropå snusa så köpte jag snus idag, tänkte dra ner på rökat. Fast lakrits catch mini var faaaaan inte god. Håller mig nog till mint jag.

Nu blir det till att laga mat.

Av Åsa - 4 februari 2013 19:46

.....å åter nej!!!! Börjar få ont i halsen. Usch å Tvi!!! Tagit det lugnt under dagen, druckit kaffe med en vän har vi gjort, det är väl ungefär det som hänt. Just ja, vi käkade med mumin Malin på Viva å uträttade lite ärenden på bruket . Hämtade en ny mobil åt Mange. Nu är han superduper nöjd. Ska fixa ett annat fodral till den då han inte blev riktigt kompis med det vi köpt.

Virkade lite på duk nummer två, men mina axlar å jag är inte kompis med varandra idag, förmodligen på grund av vädret. Bara till att lägga undan virkningen igen.

Minstingen for in till Gävle å skolan i morse, vände å for hem igen. Ont i magen, han har sovit hela dagen, så nåt är det som felar. Blir väl hemma i morgon oxå om han inte känner sig bättre. Får bli en vända till doktorn om det inte ger med sig.

Nu blir det lite tv och möjligtvis en whisky.... Kanske bacillerna flyr ur halsen då. Vill inte bli sjuk, sånt har jag inte tid med.

Jobba dygn igen på onsdag, känns riktigt bra att jobba så än så länge.

Av Åsa - 3 februari 2013 21:10

.... duk nu på kvällen. Lite mys i soffan efter en härlig dag på jobbet. Hunnit med mycket å varit i farten heeeeeela dagen. Bäst var nog lång promenixen vi tog på eftermiddagen i solen. Två timmar ute ger en massa energi.

Ska titta lite på tvn innan vi nattar oss. Kan behöva en natt utan massa tokiga drömmar. Förhoppningsvis blir det här en sån.

Bild på duken!!!

Av Åsa - 2 februari 2013 13:45

.... Inte av mig utan strömmen. Klippte en kabel å det resultera i att han svor, bet sig i tungan å fick durr i kroppen. Så är det när man kan själv!!!!

Har varit på lång promenix, stannade på Time, slängde lite käft med goa Anne och inhandlade korv åt mig, gubben å doggen. Avslutade promenixen med bus å lek hos Malla. Aztra å Rambo njöt i fulla drag.

Hunnit handla och förberett soffmyset till eventuella hockey tittandet på eftermiddagen.

Just ja, vår vän var hit på kaffe i morse å kom då med en gåva åt oss. Snällt av honom. Bild nedanför!!! Var väl en baktanke med den gåvan!?!?! Hihi

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards