Alla inlägg under mars 2013

Av Åsa - 6 mars 2013 15:05

.... har vi varit ute i fler timmar på promenad under dagen. Måste ju passa på att njuta av sooooolen när den är framme.

Strålande solsken, synd att det börja blåsa så förbaskat under eftermiddagen. Vissla lite i öronen.

Nu blir det lite vila innan vi tvättar å står i. Kliver av mitt skift i morgon bitti å sen är jag ledig till nästa torsdag. Hoppas på mycket sooool i helgen för jag å gubben är ledig tillsammans. Så härligt att få rå om familjen lite oxå. Jobbar mycket om varandra för det mesta, så då är det xtra gött när vi är ledig tillsammans.

Ha en fin lill lördag på er!!!

Av Åsa - 5 mars 2013 19:22

....har jag käkat ute med gubben, vi passade på å myste oss lite innan han skulle till jobbet.Handladelite till honom, han måste ju ha nå gott med sig till jobbet oxå.


Efter lunch tog jag med mig äldsta grabben till Valbo för lite inköp av kallingar till herrarna i hushållet. Köpte hem lite Järvsö kebeab till kvällsmaten. Smakade kanoners det.


Stackars grabben som blev släad runt i Valbo av sin kära mor, in och ut i alla möjliga klädbutiker. Hittade en jacka som jag bara inte kunde motstå, en militärgrön parkas på BikBok. När jag provade dden så föll jag direkt, köpte stl M, men kunde ha stl S oxå, fast grabben tyckte att M blev bäst för den skulle jag få plats med en extra tröja under utan att det skulle kännas trångt. Så jag gjorde som han sa. När jag skulle betala så var det 30 procent rabatt på alla gröna kläder hos BikBok den här veckan. Häääääärligt!!! Då blev ju jackan genast mycket snyggare. Ringe gubben och talade glatt om mitt inköp, han suckade och sa : DU HAR JU REDAN JACKOR...NÄE,INGEN GRÖN, svarade jag. En stor suck till, han vet hur jag är. Fast jag hade ju sett en på Kiwans tidigare och den kostr 700 kr så jag tyckte min var ett kap som gick på 350 efter rabatten....Ellerhur?!?!?!


Har hunnit varit social med en vän över ett par koppar kaffe nu på eftermiddagen. Har bytt gardiner i hallen och städat av nedervåningen. Skönt att ha gjort det när jag jobbar dygn i morgon. Ett dygn, sen ledig i en vecka....rätt skönt schema faktiskt.


Nu ska jag kolla hur det är med lillen  idag, momma har inte hört hur Léon har det, så man lär ju kolla läget.

   


Av Åsa - 3 mars 2013 20:42

...när gubben är så snäll å åker till jobbet med en en Pepsi Max åt sin fru för att jag själv är så virrig att jag glömde löpa en sån när jag var på affären. Inte nog med det så glömde jag mobilen hemma i morse när jag for till jobbet. Snacka om att känna sig naken......sjukt hur beroende man har blivit av den lilla tekniska prylen.

Varit på turné hela förmiddagen, gjort en massa skoj. Väl hemma igen tog vi en lång och härlig promenad å lite mys vid Time. Ett så kallat depå stopp med en festis åt brukaren å en kaffe åt mig i sooooolen. Helt underbar dag på jobbet.

I morgon är jag ledig och gubben jobbar eftermiddag. Då blir det förhoppningsvis lite städning hemma för min del. Det är ju så härligt när det är gjort. Borde röja lite å sortera ren tvätten i källaren oxå. Får se vad som hinna med. Skiner solen så skiter jag nog i allt å njuter ute i den i stället. Fniss!!! För det andra hinns nig med en annan dag...ellerhur?!?!?

Nu ska vi strax ta och natta oss så vi är pigga och glada i morgon. Kram till er alla!!!

Av Åsa - 2 mars 2013 18:36

.... hela förmiddagen efter jobbet, å ni ska inte tro att jag grina för det inte. Fick ju rå om Lill prinsen från 9.30-13.15 Härligt!!! Vi var ut på promenix i solen å fikade på konditori. Förhoppningsvis klarar jag mig utan bäbis abstinens till på måndag nu, jobbar ju dygn i morgon.

Fixade en kolesterol bomb till kvällsmat, körv, ägg å pärer allt simmandes i stekpannan. Mätt blev vi i alla fall. Har haft fika främmande av både grannen å svägerskan. Här rullar det på hela dagarna. Vart tar tiden vägen?? Kan man få några fler timmar på dygnet??

Just nu snarkar gubben (gjort förmiddag) mellersta grabben kompar på andra sidan im mig i soffan.... Trötta killar, till och med doggen snarkar på sin bädd.... Blåser som faaaaaaaan ute, knäpper i väggarna å viner i skorsten. Håll i hatten!!!!

Snart hör väl yngsta grabben av sig å mor får agera taxi från Bruket åt honom å fjällan.... Vad gör man inte för juvelerna?!?!?

Lite skallebank har jag, trodde att det berodde på kaffe brist, men det hjälpte inte med ett stort glas av den goda varan heller. Tror att det kan bero på blåsten, är ju rätt tomt i huvet så det virvlar väl rakt igenom å stormar där uppe, där av huvudvärken. Kan ju inte skylla på att det är fuktigt ute så att träet sväller.... Moahahaha!!!!

Måste lägga ut en bild på godingen!!!

Av Åsa - 1 mars 2013 14:56

....alltid som man tänkt sig!!! Hade planerat att göra allt enligt " rutin" som vi ska, men det blir inte alltid så bra det. Tack å lov så löste det sig till en bra dag i alla fall. Vi har haft å göra i alla fall.

Njutit ute i solen på eftermiddagen, synd att det blåser så bara. Under fm promenixen fick vi ju lite snö på oss i stället.

Nu lite mellis å sen blir det nog en utevistelse till innan kvällen. Lär ju passa på mellan de övriga sysslorna att ta vara på soooolen.

Ha en fin fortsättning på fredagen.....

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2013 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards