Alla inlägg under april 2013

Av Åsa - 24 april 2013 15:14

....promenad, å sen trotsade vi blåsten, tog en kopp kaffe ute på gården hos mor å far. Jagade kring dynor som flög hejvilt i "stormen ".

För en stund sen käkade vi lite mellis som bestod av frasvåfflor med grädde å hallon eller hjortronsylt å grädde. Mumsfilibaba!!! Till kvällsmat ska vi käka mors goda kålpudding med potatis, sås å för dagen nykokta lingonsylt. Härligt å gott!!!

Nu är lilleman trött å jag likaså, kanske vi ska ta oss en powernap han å jag.

Tjingeling!!!!

Av Åsa - 24 april 2013 09:38

...det frukost. Skönt att vara en sväng hos mor å far i Bispgården. Tröttsamt med resan hit, tror jag fått jetlag... Hahahaha!!!

Ska försöka hittat på nåt vettigt under dagen. Blir risk för lappsjuka annars.
Händer inte särskilt mycket här uppe, är en annan takt i det dagliga.

Nej nu vill jag ha lite frukost!!!

Av Åsa - 22 april 2013 20:39

...efter en hektisk dag. Möten i omgångar och sen full fart med en nöjd brukare . Passar på att kliva till kojs nu, blir ju en lång dag i morgon.

Åker över kommungränsen på ett par dagar dyker väl upp här hemma framåt helgen igen. Lite äventyr med dotter å barnbarn.

Till helgen fnular jag på att föra ett ryck i sovrummet med rusten å kanske ta en öl eller två. Lite partaj skulle inte vara helt fel nu heller . Visar sig i vilken form man är tills dess.

Tjolahopp å tjolahej nu räcker det med skrivandet för mig!!! Gäsp!!! Zzzzz

Av Åsa - 22 april 2013 07:15

....tuppen å inväntar nu ett dygn på jobbet. Duschade nyss i hett vatten så jag såg ut som en nykokt kräfta när jag klev ur duschen. Har kunnat stå kvar mycket längre men jobbet kallar.

Har hittat en sovrums lampa (tak) som jag skulle vilja ha. Får dessutom halva priset på den. Fast gubben tvekade ( som vanligt). Brukar ju bli bra när det är klart. Fast han måste ju få ha en åsikt han oxå.... Brukar bli som jag vill i slutändan . Hehe!!! Erbjöd honom att jag skulle stärka senaste mattan jag virkat å montera en glödlampa i den å vips så har vi en ny lampa..... Han titta på mig som om han trodde att jag mena allvar. Ibland talar inte kvinnor å män samma språk !!! Mattan som är på bilden ska få sin plats i badrummet, kul med lite färg så här på våren. Det piggar upp.

Dags att hoppa i skorna å dra till jobbet strax, ska bara ta ett bloss å borsta nötterna. Ha en bra dag gott folk!!!

Av Åsa - 21 april 2013 16:39

....handlat, varit på skogstur, spelat yahtzee, druckit kaffe i solen, tvättat, plockat i ordning packningen.....pust!!!

Oj, glömde att vi varit iväg med all pappersinsamling och övningskört med två juveler. Nu vankas det tacogratäng. Känns att jag börjar bli lite matelak nu.... Mat darren börjar smyga sig på. Ger fan i målningen å plaskar ner röven i soffan å virkar lite efter maten istället. Kan nog göra det med gott samvete. Knäppte lite kort på promenaden i skogen på förmiddagen. Hittade även en jättestor gräddvisp ute i ingenstans. Ha en fiiiiin kväll å tänk inte att det är måndag i morgon det är bara en illusion. De kan vara bra måndagarna oxå......

Av Åsa - 21 april 2013 08:56

...att ha jobbat ett dygn, drar vi ut i skogen jag, gubben och vovven. Lär ta vara på den fina dagen. Gubben ska jobba eftermiddag och jag plaskar nog ner röven i en stol i solen en stund. Kanske lite virkning eller ett korsord får göra mig sällskap.

Snabeldraken verkar oxå vara hungrig!!! Blir kanske till att mata den oxå. Lite målning av element å fönster blir nog oxå gjort. Förhoppningsvis!!!!

Ta vara på dagen den kommer inte igen. Ut å njut!!!!

Av Åsa - 19 april 2013 20:03

...morgonkvisten å sedan en tur på skogen med gubben. Lite inspektion av sjöarna å isläget. Sedan blev det promenad med Aztra, Malin och lille Leon på Bruket. Lite kaffe å en macka hos Malin innan vi drog till Torsåker på ljusparty.... Oj, oj, oj, säger jag bara vad mycket godoftande ljus det var.
Värdinnan Rosie bjöd på gofika, bland annat en citron kladdkaka som var himmelskt god!!! Måste prova göra den så småningom.

Har en nacke som inte vill vara med mig och övriga kroppen idag, axlarna likaså. Blev till att motvilligt peta i mig värkpillren, de äter jag inte nå gärna fast jag borde. Lite lindrigare med smärtan nu.

Ser fram emot nästa vecka då jag och Dotra och lillen ska på roadtripp till min kära mor å far. Ska bli så gött å få komma dit ett par dagar. Passar nog på att ra en sväng till Birsta på hemvägen tror jag. Lite shopping har ju ingen dött av. I morgon jobbar jag, var en av tjejerna som ville vara ledig så jag bytte med henne. Man måste vara flexibel och ställa upp för varandra ju!!!!

Av Åsa - 18 april 2013 18:46

...av med att måla tak idag. Kom ju underfund med att under den gamla spännpappen som var spräckt fanns det ett toppenfint trätak!! Blir till att rensa det på pappnubb där skarvarna varit och sen måla det å det gör inget om det ser lite shabby chict ut när det är klart. Passar bara bättre till min inredning då.

Har virkat klart ena mattan och den andra kan jag inte göra förrän jag fått hem garnet. Så jag tror jag ska ta och virka ett pallöverdrag till en pall med klädd sits. Röd sits å svart fot är det nu. Blir en " mössa" ( pallen är rund ) i svart vit å gråa skalor med band att dra åt under sitsen sen. Får leta fram lite garn ikväll.

Ska på info i morgon på jobbet, sen jobba lördag och måndag dygn. Sen bär det av norrut för mig, Dotra och lilleman ett par dagar. Ska bli så skönt!!!

Säng Mattan till sovrummet som jag virkat!! Inte riktigt nöjd men den får duga....

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards