Alla inlägg under april 2013

Av Åsa - 9 april 2013 15:01

.... mand dra en vit lögn så är det bara!! Å inte fan är det nån som har dött för det.

Gjorde ett lite dyrare inköp igår, en ny laptop. Stor skärm å så vidare. Blir nog bra den åt mig. Väntar att den ska dyka upp på posten typ i morgon. Idag har jag varit på en lång promenix med med vovven på förmiddagen medan gubben var å uträttade lite ärenden. Guda gott var det att gå i solen.

Efter det var vi på kaffe hos Eva i Standarn å sen hem för att njuta i solen en stund till. Har suttit å löst korsord en stund, Köpman var förbi å drack en köpp Java oxå. Nu ska jag strax dra igång snabeldraken en vända, blir ju såååå grusigt inne när hunden springer ut å in från hagen förtioelva gånger om dagen. Fast hagen är guld värd oxå, han får ju lite frihet på det viset.

Ha en fin eftermiddag å passa på att njuta när ni kan, livet lever vi här och nu!!!!

Av Åsa - 8 april 2013 19:13

... med ett segt uppvaknande. Väl vaken så rullade det bara på. Mys med gubben å inköp av diverse förnödenheter på förmiddagen. Sen blev det en sväng till lillprinsen, mys pys, promenix, Apoteket å ögon shopping som avslutades med en fika på Hanssons med Malin, lillen å Lill Martin.

Kvällsmaten bestod av hederliga makaroner å falukörv. Det är mat det oxå. Övningskört en sväng med minstingen. Å nu har jag prexis landat med arselt vidfogande efter en lagom lång rask promenix med vovven. Blir till å virka lite nu.

Av Åsa - 8 april 2013 19:12

... med ett segt uppvaknande. Väl vaken så rullade det bara på. Mys med gubben å inköp av diverse förnödenheter på förmiddagen. Sen blev det en sväng till lillprinsen, mys pys, promenix, Apoteket å ögon shopping som avslutades med en fika på Hanssons med Malin, lillen å Lill Martin.

Kvällsmaten bestod av hederliga makaroner å falukörv. Det är mat det oxå. Övningskört en sväng med minstingen. Å nu har jag prexis landat med arselt vidfogande efter en lagom lång rask promenix med vovven. Blir till å virka lite nu.

Av Åsa - 7 april 2013 11:59

...å räddade mig från en förmiddag på soffan. Blev en promenad med vovven i solen istället. Så himla skönt.

Äldsta grabben har beställt tacogratäng till kvällsmat, så nu drog han ner å handlade på flakmoppen. Skönt, då kan jag mys med gubben en stund när han kommet från jobbet.

Tar nog virkningen med mig till tvn en stund, har inte mycket kvar på Dotras spindelsjal. Vill göra den klar så jag kan börja på min sjal som jag har en vision om i huvet. Hoppas den blir lika bra som jag tänkt mig.

Nu får ni se till att ha en riktigt fin söndag. Själv har jag redan haft det toppen, kaffe främmande X2 å långpromenad avklarad. Inte illa pinkat på en söndagsförmiddag det inte.

Av Åsa - 5 april 2013 19:37

....dag med mycket bebis mys. Fick vara barnvakt i morse.... Bara jag å bebben. Häääärligt!!!! Sen gick jag Malin, Aztra och Le'on på en lång härlig promenix i solen. Mys pyste oss en stund i solen oxå.

När gubben slutade for vi till Falun å handlade till kvällsmaten som blev hemlagad skinkpaj med lök å vitlök. Mumsfilibaba!!!

Nu är vi och passar lillprinsen igen så mor och far hans kan storhandla. Skönt för dem att få det gjort.

Jobbar dygn i morgon igen, var en som ville vara ledig så jag bytte med henne. Kan ju vara jag som behöver byta en annan gång. Sen ledig till torsdag.

Tar nog en bit pajbtill när jag kommer hem. Smakade inte helt fel med den.ha en fortsatt trevlig helg för det tänker jag se till att ha.

Av Åsa - 4 april 2013 21:01

...med Flisan på förmiddagen, sen blev det Gävle för mig å gubben. Uträttade lite ärenden, sen gick vi på Bong mai på lunch buffé å fy faaaaaan vad vi var mätta sen. Till och med friterad banan med glass var med på buffén. Sushi, kyckling, biff, fläsk, soppa, friterat, nudlar, sallads bord, krabba (friterad) vårrulle mini, salladsbord, kaffe/the å fyra sorters kakor för 85kr inte helt fel å jäkligt gott.

På eftermiddagen var vi till lillprinsen efter att ha druckit kaffe med Köpis i solen. Hos lillen dök gammel mormor å morfar upp. Första gången de träffade Leon in real life. Så gött å se!!!

Käkade utegrillad karré å pärsallad, en försmak av sommaren. Nu blir det lite glo på tvn. Yngsta grabben har åkt och lanat, hans fick hem sin dator som varit på lagning idag, lyckan var total. Snart sängen, ska vara barnvakt åt lilleman i morgon och sen tar vi en promenad när Dotra uträttat sina ärenden klart. Hoppas på soooool då.

Sitter å vräker i mig jordnötter, riktiga med skal på..... Så jävulusiskt gott!!!

Av Åsa - 3 april 2013 19:12

....kan man vara så trött. Gäspar ta mej fan hela tiden. Dagen på jobbet har flutit på med allt som ska göras. Blev dock liiiiiite avis när två grabbar i typ tolvårs åldern fiskade vi kallbadhuset/ankdammen, attans vad det ryckte i fiske armen. Önskade vid det tillfället att jag var typ 13 år å oxå fått stå där i solen å fiskat. Fast det sket ju sig med hästlängder det. Gaaaaaah!!!

Turligt nog så kom ju solen på besök under eftermiddagen, så vi passade på att njuta av den på promenaden. Vi var ute i två och en halv timme. Så himla gött.

Nu återstår det bara kvällsfika å sen nattning av mig å brukaren. Vi gäspar i kapp.

I morgon bär det av först till veterinären med farmors 14 åriga papillon som ska få en spruta, efter det drar gubben å jag till Gävle. Tänkte försöka lura honom till lite finmat ute. Typ nå Kina eller nåt sånt.

Våren är på väg!!! Jag lovar den kommer sakta men säkert.

Av Åsa - 2 april 2013 19:48

...är kärringen färdig firad för i år. Haft fin främmande hela eftermiddagen å bjudit på gofika( enligt Söstra mi) kul när det uppskattas. Nu avrundar vi kvällen med köpmat å hockey.

På förmiddagen snodde jag ihop fyra cheescakes till kalaset å sedan gick jag promenad upp till oss med bästa Pillan, älskade Dotra, käraste barnbarnet å gonosen Aztra!! Myspys!!

Våren kommer smygande känner jag i ögon å näsa.... Klisar lite!!! Men va faaaaan solen skiner.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards