Alla inlägg under maj 2013

Av Åsa - 16 maj 2013 20:23

....ja. Har fått den här dagen att gå oxå. Jobbade dygn igår å klev av i morse. Toc dogcen med mig och yngsta grabben på en härlig lång promenad i solen. ..passade på att pausa vid Time. Grabben skulle ha glass å vovven korv. Efter det gick vi runt Hammardammen å över stock , sten å dy hem.

Sem blev det kaffe med gubben och dusch av lerig vovve. Myspys innan gubben skulle till jobbet.

På eftermiddagen har jag varit med till Gävle å valbo en sväng. Det var jag dotter , svärson å lillprinsen.

Fixat lite på altanen, ska försöka få tid att sy lite dit i helgen. Köpa lite blommor oxå. Nu fixar jag lite ny färg i håret. Hoppas att det blir som jah tänkt mig.

Av Åsa - 13 maj 2013 21:41

....dag med mys på förmiddagen med gubben, åkte å kollade på sjöarna å sen blev det gofika på Merkurius . Tog en tur över torsåker å njöt av våren på vägen hem

Eftermiddagen tillbringade jag med dotra å lillprinsen. Virkat klart beställnings sjalen å levererat den. Börjat på mormors rutor till dotras väska. Hon har valt färgerna själv. Svärson har beställt en gose filt åt lillen i lila med döskallar, så nu lär mormor Åsa köpa mera garn..... hihi.

Imorgon tänkte jag köpa tyg till altan, bänkarna behöver nytt. Tackar mina goa vänner å kollegor som fixade så jag kan vara ledig imorgon efter mötet. Det betyder jättemycket för mig. Kram på er!!!

Av Åsa - 11 maj 2013 20:44

...tur på eftermiddagen å till sist hamnade vi i Högbo på promenad. Fikade vid qvarn är ju så himla fint där. Passade på att kika på djuren med ungar som de har där. Getter med ursöta killingar. På väg därifrån så stannade vi till å kikade på kaninhoppning. Jättekul! !!

Nu är det strax natti, hoppas på fint väder imorgon så jag kan ta en lång promenad. Är ju så skönt å röra på fläsket......Ha det gött!!!!

Av Åsa - 11 maj 2013 09:26

...promenad en sväng på jobbet den blir det lunch o efter det får vi se vad vi hittar på.

Blir en stund i solen i alla fall. Ha en riktigt fin dag. Ut å njut!!!

Av Åsa - 9 maj 2013 21:24

nu ät det sängen!!!!

GOD NATT Å SOV GOTT! !!

Av Åsa - 7 maj 2013 19:13

...å åter sol. Hur härligt som helst å nu har vi käkat årets första ugnstekta regnbåge. Skiiiiiit gott!!!

Pillar på nya mobilen efter att ha övningskört med grabben på skogen.

Nu får ni njuta av kvällen å ha det så bra.

Av Åsa - 7 maj 2013 12:23

....sol inne, sol i hjärtat å sol i sinnet!! Det är min paroll idag. Vaknade före tupphelvetet. Suttit i solen, 30 grader typ mot husväggen. Fick lov att gå in en stund. Vi har satt upp ett staket i häcken oxå, inte vackert men fyller sin uppgift. Vovven kan inte dra ut på vägen. Har nämligen haft hål i häcken ( på tomten) i många år, det andra har vi ju alla... Haha!! Var en lite för gaskåt spjuver som sladdade in där en vinter när nysnön prexis hade lagt sig....

Nu blir det en liten siesta innan gubben ska på möte å jag ska rasta den förbaskade snabeldraken.... Lär ju göras det oxå. Fast just nu är det så himla mycket grejor överallt, som så småningom ska vara i vårt sovrum som drar ut på tiden att rusta. Fast vi gör framsteg, sakta men säkert.

Ha en fiiiiin dag å ta vara på ögonblicken som svischar förbi, de kommer aldrig åter. Kramiz

Av Åsa - 6 maj 2013 18:38

... å ett antal hundralappar fattigare. Första gången jag gör det på salong, skitnöjd blev jag med resultatet. Bildbevis nedanför!!

Ett par timmar vid sjön gjorde susen för brännan, inte för att jag bryr mig. Känner mig piggare med lite färg i ansiktet. Nu åter till matlagningen.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2013 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards