Alla inlägg under maj 2013

Av Åsa - 6 maj 2013 11:18

....sätter man på bordet, eller som gubben sa: sätter man PÅ på bordet, hrmf!!! Kan ju hoppas att det var mig han mena då..... Hihi!!

Med risk för att vara tjatig så kan jag berätta att vi tillbringar ett par timmar vid sjön jag, gubben å Rambo. Blåser lite å jag är dåligt klädd... Gaaaah!!! Fast solen gör oss ju sällskap så jag överlever. Satan va trött man blir när man är ute i friska luften hela dagarna, näring för kropp å knopp.

Av Åsa - 5 maj 2013 20:45

...jobbet 8.15 i morse. Hem, bytte kläder å iväg till skogs. Kaffe å en ost å skinkmacka började vi med när vi fått fart på elden. Vid strax före 10 kom solen fram där vi satt. Så himla skönt!! Senare kom Malin, Martin å Leon. Deras kompisar med son dök oxå upp. Martins mamma, Leons farmor och två av våra grabbar. Fasiken vilken härlig dag vi har haft. Just ja, doggen Rambo var oxå med.

Senare på eftermiddagen for jag å äldste sonen å köpte ett nytt lock till toa, det andra sprack tidigare idag. Mange, gubben å svärson var kvar å fiska. Kvoten fylldes idag oxå, 9 fiskar( regnbågar) vi har fått en bra start på fiske säsongen, fick ju tre i fredags oxå. Blir gott med lite rökt firre å romans nån dag framöver.

Käkade grillad ytterfile å potatissallad, å nu sitter vi å glor på tvn. Känns att man varit ute hela dagen, solen å friska lyften gör susen. Har börjat virka på en beställning, döskallesjal i offwhite.... Kul att kunna glädja andra!!! Har beställt garn avvälte tunnare sort i cerise, svart å vitt. Blir nog nån sjal i det åt mig själv så småningom. Får skaffa mig fler halsar ( svärson sa så ) om jag ska hinna nöta ut sjalarna innan jag kolar. Go svärson man har!!! Hihi.

Nu ska jag vräka i mig lite ny poppade popcorn å försöka låta bli att virka. I morgon eftermiddag ska jag gå och göra naglar på salong för första gången..... Skitkul ska det bli, bildbevis kommer i morgon eftermiddag/ kväll!!!!

Av Åsa - 3 maj 2013 19:51

...att ha hål på tån i bästa joggningskorna. Blev ett par nya asics, har ett par nya hemma oxå men de är ett halvnr trång. Går att använda men de nya är det även goretex i, håller ju fötterna torr då oxå. Måste gå in de som är lite små, dock så kommer jag nog att sabba nätet på foten på dem direkt pga att de är lite små.

Hämtat nya/ begagnade mopeden idag, den har gått 64 mil alltså knappt inkörd. Behöver dock ett fräscht batteri, den har stått i två sen sen blev servad. Ett klipp gjorde vi där. Fick en sprillans ny hjälm med på dealen. Nice!!!

Lat å slö efter ett par fina, dock blåsiga, timmar vid sjön så köpte vi färdig mat. Det får man göra ibland. Fyllde kvoten på kortet, å det blev svärmor glad för, hon fick ta del av fångsten.

I morgon jobbar jag dygn å sen är jag ledig ett par dagar igen. Hoppas på fiiiiiin väder så vi kan vara ute i Guds fria natur tillsammans å njuta av livet. Fiske å mycket kvalitetstid är ju så nyttigt för att orka med allt runt omkring. Har ju rust å sånt å göra, men det får ta den tid det tar. Viktigast av allt är att få göra det man mår bra av här och nu.....jag har lärt mig genom åren å svackor vad jag behöver å det viker jag inte från en tum i dagsläget.

Ha en redigt fin helg å var rädd om er!!!

Av Åsa - 3 maj 2013 11:58

....va skönt det är å sitta vid sjön!!! Gubben fiskat å jag myser. Korsord, kaffe å gofika, så småningom lite korvgrillnong oxå. Vovven kastar pinnar på mig för att få uppmärksamhet..... Fast det är ju skitkul å kolla in fisken som husse fått oxå. Elden sprakar å vi har det så gött. Näring för själen att få ha det så här.

Av Åsa - 2 maj 2013 18:01

.... å vatten. Ja, det är vad jag fått vara med om idag. När jag kom hem från jobbet i morse möttes jag av en svansviftande Rambo på bron som var så glad att matte kom hem, i köket stod gubben å var lika glad han oxå. Dock så viftade han inte på nåt. Å tur var väl det.... Hihihi

Efter lite kaffe for vi upp på skogen å vovven fick springa lite vid en av våra favvo sjöar. Han var nöjd å vi oxå!!! Käkade lunch på Corner och var till Malin å guldklimpen en sväng. Malin tyckte att jag kunde gå på promenix med henne, lillen å Aztra. Sagt å gjort så tog vi en lång promenad runt Hofors, så nu har JAG skrämt livet ur alla andra som var i farten. Hade cerise mössa, jacka å byxor med cerisa inslag. Var som en vandrande smällkaramell.

Väl hemma igen blev det till att övningsköra med två av grabbarna å sen en varm dusch. Matlagningen idag var enkel, spagetti å köttfärssås, det är ju mat det också. Druckit en skvätt kaffe å blivit klådd i yahtzee..., j-kla unge!!! Nu sitter jag med benen på rumsbordet inlindad i gofilten, trött som en snarkare som blivit bestulen på sin snarkapparat. Fnular på om jag ska virka lite, men det är för långt till bordet där virkningen ligger..... Gaaaaaah!!!

Har varit vaken sedan 04.30 å det känns nu kan jag lova. Jag behöver mycket sömn å det kan jag inte påstå att jag fick inatt på jobbet......men det är inget att hänga läpp för, bara till att bita ihop å komma igen.

Ha en fin kväll!!!!

Av Åsa - 1 maj 2013 14:44

... med mycket utevistelse på jobbet. Härligt!! Kollar på första majtåg, väntar i solen i parken å lyssnar på en trubadur som sjunger fiiiina Wiehe sånger. Njuter i solen.

Förmiddagen tillbringade vi vid olika sjöar å hade picknick. Myspys på hög nivå!!!

Ha en fortsatt fin första maj !!!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2013 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards