Alla inlägg under juli 2014

Av Åsa - 9 juli 2014 21:58

....och vidare till Bönan. Njutit av havet och vyerna. Mätt som satan efter go maten på Bong Mai. Buffé med China mat å efterrätt. Knäppte lite kort och hittade en båt åt gubben. Bild på den kommer nedanför inlägget. For en sväng in till Sandviken där vi gjorde Dollarstore och Rusta. Fyllde på med lite shampo och duschtvål. Kan behövas mycket av dessa nu i vårt så otroligt vackra väder.

Imorgon drar vi på ännu lite äventyr. Kompisen har köpt en liiiiiiiiten bil som ska hämtas i grannlandskapet. Kul med spontana grejer. Behöver ju inte tänka så mycket då . Hjärnan har gått på högvarv länge nog nu. Å vi har ju ingen tid å passa nu när det är lov å semester för grabbarna.

Ska ta itu med en skänk till sovrummet som jag ska shabby chica. Även en sängavel som ska tillverkas. Blir nog toppen när det äntligen ni klart .

Oj fan....glömde skriva att jag nog skrämt halvt ihjäl kompisens grannar idag. Klädde av mig i behå och trosor.....plaskade runt i deras pool likt en knubbsäl. Satan vad skönt det var. Blev lux om lite nytt liv i kärringen. Bild på oss är oxå utlagd här nedan.

Av Åsa - 8 juli 2014 21:42

...innan jag blir ledig. Semestern den officiella börjar inte förrän på måndag. Jag är "bara" ledig från 8.15 imorgon bitti fram till måndag.

Häromdagen blev det lite oplanerat nattfiske. ..så jäkla kul hade vi. Kom till sjön vid 16.00 och for hem i 12 tiden dagen efter. Vi konstaterade att vi hade fika så det räckte. Resulterade i 1 fisk på 3.2 kg åt gubben. Resten av tiden hade fiskarna turen på sin sida. Hihi

Har en hel del att uträtta innan jag kan känna av ledigheten. Måste ju inte men vissa projekt har blivit lidande länge nog på grund av olika omständigheter. Kan säga att det sliter på oss (mig å gubben) av att jobba om varandra. Blir inte mycket tid över för oss själva å sånt som vi behöver göra. Kan ju kanske låta dumt....för man kan ju tycka att vi skulle kunna prioritera på ett annat vis....men vi har verkligen behövt att få sitta vid sjön ett par tillfällen för att få ladda batterierna. De få gångerna som vi haft tid tillsammans.

Idag har jag och min brukare varit ute i solen i fler omgångar. Vi var till en sjö på kvällen å bada fötterna. Hur underbar dag som helst.

Knäppte kort vid fisket och även på lite fina rosor idag.

Av Åsa - 4 juli 2014 22:36

..sömn inatt på jobbet. Suck!! Passade på att ta vovven på.en 6 km lång promenad när jag kom hem. Han fick som vanligt en kall korv på Time innan vi gick hemåt igen. Efter det blev det en kopp kaffe hos vännen Eva ica sedan for jag hem och landade på soffan för att invänta gubben som sluta 14.

Drog iväg till skogs på svamp jakt. Blev 2 timmar över stock och sten då oxå.
Äldsta grabben var med han oxå. Han grillade nötbog åt oss när vi kom hem och till det smaskade vi på vitlöks kroketter och tzatsiki. Mumsigt! !

Tog en efter maten kopp hos Eva och hennes andra hälft och for på en liten roadtrip med dem. Synd att man jobbar i morgon för det såg riktigt trevligt ut på Bluegrass festivalen i Torsåker när bi for förbi. Får väl tagga och göra nåt roligt lite längre fram i stället. Börjar ju min semester vecka 29. Fast jag göra inte så många dygn kvar att göra innan dess. Närmare bestämt i morgon och på tisdag som det ser ut nu.

Nu ska jag gå och lägga mig....läsa lite i nya boken som jag började på häromdagen. Å ååååå just ja..... glömde berätta......usch tvi å blääää ......Gubben fick uuuuurrrrrk. ...ta en #@% $#!!×@ blääääisch FÄSTING på mig idag. Tyckte det killa på höger axel. Tittade och såg ett födelsemärke. ....hm. ....stämmer inte tänkte jag....tittade igen å märket rörde på sig....hade precis bitit sig fast. PANIK i hjärnan fick jag och beordrade gubben på militäriskt vis att ta bort faaaaaans tyget. Traumatisk upplevelse på grund av ett totalt onödigt djur från vår natur. Över å ut!!!!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards