Direktlänk till inlägg 24 augusti 2014

Lördagen började....

Av Åsa - 24 augusti 2014 00:44

....med en tripp till Jula efter jobbet med gubben och vår vän Köpis. Tog oss en vända in på city gross också. Blev bjuden på gofika där.....räkmackan och kaffääää!! Jummie. Efter det var vi upp och hälsade på vid Långsjön. Hade kaffe och bulla med oss dit. Solsken fick vi också.

När gubben for och jobbade passade jag på att kura ner mig på soffan en stund. Som vanligt så blev det dåligt med sova på jobbet. Precis när jag kopplat av och hamnat i djup dvala...Näst intill somnat vaknar jag av att min son svara i min mobiltelefon. Hörde att han sa att han skulle be mig ringa upp. Jag ringde inte upp jag for till den som ringt i stället. Svärmor hade problem med frysen. Gjorde vad jag kunde. Hoppas det hjälpte. Åkte hem fixade tacos med grabbarna och käkade. Uppskattat tror jag det blev.

Senare blev det en sväng till Standarn å en kopp kaffe. Eva kom med förslaget att hon å jag skulle dra på cruising i Storvik. Sagt och gjort. Tog hennes pärla till bil. Daewoo Matiz. ...rostlagad på huven med zebra randig silver tejp. Tjejer kan de också. Så det så!! Stod vid OK och glodde på burnouter och krom blandat med pilsnerhäckar. Charmigt värre. Mullret från goa V8or gör nästan att det blir tryck i trosbotten. Fniss!! Rätt som det var hörde jag nåt bakom mig. Vänder mig om och ser en STOR grabb som sliter i kläderna på en MINDRE kille. En tjej skriker å en bensin dunk kommer flygande. Vet ej vad som flög i mig.....kliver fram fräser Lägg av! ! Då släpper den stora killen taget så den andra snabbt slinker undan. Hotfulla gapningar från båda håll. Jag tänder på alla cylindrar och fräser lite högre LÄGG AV... lilla grabben (i kropps storlek räknat) plockar upp tröjan som hamnat på backen och backar mot bilen. Tjejen slänger in de andra sakerna i bilen. Stora killen går mot bilen...men si där gick han på en nit. För där stod jag med ögonen i bröstet på honom å väser...lägg av igen. Han backar (luktar alkohol) sluddrar lite kuva och samtidigt lite ledsen...han (lilla killen) skrev och smsa med min tjej. Jag svarar med Att sånt där kan ni snacka om när ni är nykter. Fattar du ...de i bilen åker och den andra lommar skamset i väg som en hund med svansen mellan benen. Kanske var tur att jag gick mellan. Kan ha gått illa det där. Har det hänt mig nåt för att jag gick in och bröt så må det vara hänt. Det som retar mig mest var att det stod hur mycket folk (karlar) runt om och INGEN gjorde nåt för att hjälpa till. Grr! !

Hamnade även mitt i polis tumult när en i permobil och en personbil enligt personen i permobilen krockat. Uppgifterna om vad som egentligen inträffat går isär så nog om detta. Drog ett par repor med lill bilen innan vi for mot Hofors igen. Tror det blir dyrt med däck till Daisy (vi kallar bilen det) när vi burna så mycket. ...or NOT!!

Nu rackar jag för mig och slår ihop korpgluggarna för en god natt sömn som förhoppningsvis rätar till alla rynkor och skavanker som av någon konstig anledning syns i spegelbilden på morgonen. Vet att det inte hjälper, men tron kan försätta berg brukar man ju säga. Eller att hoppet är det sista som överger en! ! Tack och gonatt.

Bild nedan på räkmackan. Även bild på Daisy på cruising med likasinnade. PS Daisy är den röda bilen DS hihihi

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 6 november 2016 20:29

http://nouw.com/nonoåsa är mittsista inlägg på nouw.

Av Åsa - 4 april 2016 13:24

http://nouw.com/Nono%c3%85sa?cache=236298206

Av Åsa - 4 april 2016 11:56

....Gott efter en tur på skogen med vovven och gubben. Lyckades göra en "Sara", klev igenom och hamnade med ena foten dränkt i lera. Suck! Blir en skotvätt under dagen. Har man inte att göra så får man. Curling på tvn, kul att titta på. Snart sk...

Av Åsa - 3 april 2016 14:43


....ju tidig då jag var på jobbet. Hem å fixade kaffe, kröp ner en stund med vovven och gubben. Ringde svärmor som ville gratta mig, hade annat för sig igår. Hon hade ringt mig när jag taktikvilade på morgonkvisten. Gubben och två av tre grabbar ...

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards