Alla inlägg under augusti 2014

Av Åsa - 14 augusti 2014 23:19

...Igår kväll att vi skulle ställa väckarklockan på 9.45 tills i morse. Hade en tid att passa så för säkerhets skull....smart av oss. Brukar ju aldrig sova särskilt länge annars, men man vet ju inte. Vad händer??? Jo, telefonen ringer stan efter 8 och vi blev tvär vaken. Var bara svärmor som ville tala om att tandläkaren var sjuk så vi behövde inte ha nå bråttom ner å skjutsa henne. Handlingen hinner vi ju med lite senare. Haha...helt omöjligt att somna om.

For med henne och uträttade lite ärende med henne. Avslutade med lite fika på Hanssons konditori.

Hem slet ur sängen och körde igång tvätt. Lagade mat och precis när vi kurat ner oss på soffan så ringer yngsta grabben och ville ha skjuts hem från Trebo. Slängde oss i bilen och hämtade han och en kompis där.

Var ner på jobbet en sväng och hämtade lite jox åt dotra. Fick träffa älskade barnbarnet en snabb sväng. Sen for vi och metade med ett par vänner. Små abborrar och nån mört blev det. Skön avkoppling att vara bakom flötet en stund. Gubben ly kades få en abborre av lite större slag så spötoppen gick av på nya 5 meters metspöt. Sånt som händer även för den bästa. Fick lite kaffe och bulla efter den bravaden.

Imorgon ska vi vara barnvakt åt prinsen när föräldrarna ska på begravning. Svärsonen mormor ska begravas. Vila i frid!

Nu ska jag spela en sväng...ligger i sängen med nya sängkläder, till och med täcke å kudde är nytt. Vill jag dra nåt gammalt över mig får det väl bli gubben då !! Asgarv!!

Av Åsa - 13 augusti 2014 18:35

...mig!!! Aj....satan vad det gjorde ont. Troligen gjorde det minst lika ont på katten då jag råkade kliva den på tassen. Hon högg som en kobra på min högra häl...blodet rann så elegant ner i tofflan. Sånt som händer och fötter...hihihi!

Sitter och väntar på gubben som är i Falun en sväng. Han har skjutsat näst äldsta grabben dit. Han ska på Rockstad och campar från i kväll till söndag. Förhoppningsvis får han skiiiit kul. Här hemma blir det bara jag, gubben och äldsta grabben. Yngsta sonen är och bor i stuga på en ö i Storsjön. Kul att de kan göra sånt med sina kompisar.

Har varit till Léon idag oxå.....mys ungen. Han är så himla go.

Fått kaffe hos en vän, blev bjuden på blåbärs wienerbröd. Sliskit och sött! !! Fast nog faaaaaan slank det ner i alla fall. Man får ju äta sånt där gött skit ibland också.

Vovven har lagt sig under bordet , brukar göra så när det spö regnar. Tror nog att det ska åska bara för att det regnar. Stackars liten. ...( 45 kg vovve som tror han är en papillon ibland).

Har försökt fått tag på ett par Nike free 5.0 löparskor åt mig i typ korall eller stark rosa. Attans vad de är svår att få tag på. Skiter väl i det nu då. Har lixom gett upp. Gaaaah! !!

Av Åsa - 12 augusti 2014 22:40

...snabeldrake och mopp idag. Känns som om det var evigheter sen sist. Draken blev nog mätt tror jag. Blev en tur till Borlänge efter det med dotra, Léon, Pillan och lilla Ella. Mysigt värre.

Dotra passade på att klippa mig medan vi väntade på Pillan och Ella. Kort kort är håret nu....så himla skönt. Funderar på att lägga lite pastell rosa i de ljusa topparna. .alltid retar det nån. ? Lille Léon fick en färgglad slickepott på Ikea....skit nöjd visade han hur man gör när man bakar.... man slickar på slickepotten. ...hihi ? Han har väl lite baktokiga föräldrar den ungen. Himla go är han i alla fall.

Nu blir det lite tv innan jag stupar i säng. Har en bok att läsa ut. Behöver sova, blev nämligen väckt av pellets leverantören i morse. ..plingeling på dörren och sen knackeliknack på vardagsrummets fönster typ 7.20...pip !! Kändes som om att det var då jag sov som bäst!!! Go natt!! Oj glömde nämna att jag invigde nya glajjorna idag. Riktigt nöjd med dem faktiskt.

Av Åsa - 11 augusti 2014 23:58

...hit å än dit idag. Attans att jag aldrig får nå gjort hemma. Gävle, Sandviken å hem igen under förmiddagen. Hemma vid 13 tiden. Fick en kopp kaffe hos en go vän. ...hem för en siesta på soffan innan vi skulle iväg å vakta go grynet. Gubben slocknade direkt och lät som ett mindre sågverk. Själv kunde jag inte koppla av för 5 öre. Lill grodan (barnbarnet) charmade oss som vanligt. Hittade diverse godsaker i sin mammas jobbar väska som stod på hall golvet....Hon hade glömt att stänga den. Kom rultande med först en fest och sen en cola flaska. Mammas grejer det där förmanade jag.....vips så prasslade det till i hallen och det enda jag såg var grabben med en grön påse och stora kinder som drog förbi mig som en stormvind ut i köket...oh oh...vad händer nu tänkte jag. Ut efter honom och möts av en skiiiit lycklig kille som springer runt köksbordet och tjuter å smaskar om vart annat... (har aldrig ätit godis förut) vad har du där Léon säger jag....det som händer sen går inte att riktigt beskriva mer än att han tittar upp på mig med ett strålande leende och en masa tänder i munnen....lyckats få in en godis lösgom i överkäken näst intill perfekt....jag skratta så tårarna sprutade innan jag lyckades få av honom den. Snacka om sur kille som inte ville prata med momma på en stund sen. Önskar att jag haft kameran eller mobilen i farten då. Typiskt nog så var gubben ute å rökte så han missade alltihopa. Kan tillägga att grabben är bara 1 och ett halvt år.

På kvällen tog jag och gubben en tur med bilen, en raggarrunda, dock i vår I10...Stannade vid Rondellen för lite rondellhäng som tonåringarna kallar det. Kul å glo på lite folk. Dock så var det mer fart på Brukä förr. Då var det alltid full fart på folk.

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund innan John Blund kommer på besök. Natti natti...

Av Åsa - 10 augusti 2014 20:51

....på vift och fyra knubbsälar i Storgösken. Det har vi nyss upplevt. Tofflorna flöt i väg och snäll som jag är så simmade jag efter och hämtade dem. Fick dock en grundkänning så det slutade med att jag kröp fram med arslet rakt upp ovanför ytan. Skrämde nog slag på lite golfare när jag klev upp på land igen och fladdrade med min löst hängande lår(efter -70 kg så sladdar det både här och där) så det låter som änder som lyfter från vatten ytan....flopp flopp flopp. ...de hade lite svårt och putta bollen i hålet då.....det bjuder jag på. Moahaha! !! ?

Före det var vi på tur på skogen och metade lite abborre. Fick några små rackare. Härligt men lite trassel och fnurror på linan. Det är ju sånt som hör till. Kommentarer slängde vi ur oss till höger och vänster. Man får heta både det ena å det andra. Tur att vi vet var vi har våra vänner och ingen tar illa upp.

Av Åsa - 10 augusti 2014 16:58

....glömde berätta att kompisen som är assistent åt vår autistiska vän skrattade gott när jag skulle skjuta ut båten med 3 vuxna personer i.....då skulle sett du såg ut som en padda på grund! Haha...man tackar allra ödmjukast för den kommentaren och tackar även den styrande uppåt i luften Gud eller vad man vill för att hon inte var framme med kameran i just det ögonblicket.

När vi satt och åt så jag gubben getingar och gav Eva/assistenten en käftsmäll. ...blev någon kommentar till grabben (autistisk) att: Vad är det för folk vi umgås med...det går ju inte.. så svara grabben typ: joooru Eva det går visst!!! Make my day, vilken härlig dag vi haft.

Nu drar vi iväg och metar 4 vuxna, en burk mask, en läsk å gott humör. Thats life! !! ?

Av Åsa - 10 augusti 2014 15:25

....goa väns dag fulländad idag. Han har både metar och trollat på Storgösken. Vi var ute ett par timmar och började bli lite mat sugna så vi föreslog att vi skulle åka och äta ute mat som vi skulle bjuda på. Hamburgare är ju en favorit.....då kläcker grabben ur sig ( autistisk vill jag tillägga) får jag äta en caprisåsa (hans uttal) istället. Själv klart sa jag. Veva upp spöt då. Å när det var gjort kläcker grabben ur sig till gubben: Gasen i botten Roffe! Hihi så jävla härlig. Blev en liten gös och en liten abborre. Grabben var nöjd i alla fall.

Nu ska vi åka å få lite kaffe.

Av Åsa - 9 augusti 2014 20:55

...nu har det gått ett par dagar sen jag skrev. Har haft fullt upp med både ditt och datt. Inget blir som man tänkt sig kan man ju lugnt säga. Fast lugnt har vi väl tagit det mellan varven i alla fall. Lite sol och bad har vi varit på.

Träffat barnbarnet och myst. Var på tur med svärson å gubben å lillprinsen härom dagen då mamma Malin jobbade. Gjorde senare på kvällen Kina mat. Friterat av alla de slag.

Igår tog jag ett jätte härligt dopp i Kalkbrottet, en pärla. Himla fint där och underbart klart vatten.

I morgon ska vi ta en tur med båten. Lovat att ta med en kille som autistisk. Han älskar att fiska. Kul att kunna göra någon glad med så enkla medel.

Idag har jag njutit en stund i solstolen. Höll på att somna där. Tur att jag inte gjorde det för då har man kunnat missta mig för 3 kräfta så här i kräft premiärs tider. Hihi


Nu blir det lite mys innan sängen.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards