Alla inlägg under september 2014

Av Åsa - 26 september 2014 22:20

.....sweet home!! Hemma i lilla Hofors igen...skönt! Haft en otroligt trevlig resa med ett antal tokroliga tjejer. Det har släppts ett antal fjärtar och många goa skratt. Liiiiiiiite kinkig var vi nog alla fyra innan vi fick i oss lite käk efter dagens shopping. Vill oxå varmt rekommendera Hotellet i Ullared. Himla sköna sängar och fräscht. Frukosten åt vi på Harrys.....skit God och Mumsig.

Stannat för pink/rök paus ett antal gånger på hem vägen . Skönt att sträcka på benen. När vi om hem och hade släppt av rese sällskapet så hann jag med att gosa med lill prinsen . Hur mysigt som helst. Måste även tacka tjejerna som turades om att ratta bilen med sån elegans. Kanske var de orolig att tant inte skulle klara av att köra....jag erbjöd mig i alla fall. Hihi. Vi sjöng en del oxå....hellre än bra.....men va faaaaaan Idol 2015 here we come!!!!

Gubben fick jätteläckra kallingar med innehållsförteckning på.....dödskallar!!! Brukar ju komma viss odör baköver på honom.

Ha det fint i fredags myset. Fira lite extra då ordet Fredagsmys fyller 20 år idag. Onödigt vetande kallar jag sånt...men lik förbannat så fastnar det i min "hårddisk"....

Av Åsa - 26 september 2014 16:32

.....för denna gång!! Sett både Morgan (igår) och Ola-Conny idag. Trött i fötterna och kroppen men resan har varit toppen. Härliga tjejer med änglars tålamod som står ut med denna donna.

Nu är vi snart i Örebro.....Jihoooo! ! Eller typ en timme kvar. Kaffet är intaget och käk likaså.

Funderar om det är måttligt som jag köpt som var onödigt.....nja....36 par tub sockor....kan ju va bra att ha. Hihi ?

Bidde ju några plagg åt mig idag. En snygg kofta och en blus. Hittade en väska oxå....den får duga.

Inga skor och ingen jacka.....men det har jag ju redan. Fast jag tror jag tar ett par kängor åt mig när jag hittar de jag vill ha. Mina svarta lack har ju hängt med i två vintrar och börjar bli slitna.

Av Åsa - 26 september 2014 07:20

....redo för frulle och shopping. Svettades som en gris i natt. Kollar på när bruttorna fixar till sig. Själv behöver jag inte spackla mig. ...det har liksom skitit sig för mig för länge sen. Haha....

Av Åsa - 25 september 2014 21:46

....sängen på hotellet i Ullared. Blåste ett antal tusen på Gekås. Inte shoppat nå särskilt åt mig. Har ju en dag i morgon oxå. Trött som fan i fötterna.

Har varit och käkat pizza. Skit God var den...såsen däremot var ingen höjdare. Det gjorde inte mig nåt för att jag är inte så mycket för sås i alla fall.

Imorgon ska jag köpa en kofta och en tröja åt mig själv. Kolla på en present åt Kerstin som blir 50 år idag. Kanske nån tshirt åt gubben.

Behöver en ny väska.....min gick sönder idag stängningen.....å med det vill jag tala om för gubben som är hemma att plånboken har inte gått upp och ner ur väskan hela tiden så det var därför den gick sönder. Hihi

Nej nu blir det till att dra täcket över huvudet ...är ju äldst i gamet här i rummet. Tjejerna glor på Big brottet. Förnedrings tv på hög nivå enligt mig.

Av Åsa - 25 september 2014 10:32

.....inte särskilt långt kvar till shopping meckat Ullared. Jihoooo...allt har gått bra hittills. I en korsning lät det sväng...sväng....sväng....hihihi å vi kom ut på rätt väg. Phuuuu! !!

Snart blir det lite paus för mat...måste ju vara mätt i magen innan vi ska in och shoppa. Blir ju så matelak annars. .

Av Åsa - 24 september 2014 20:19

....om jag ska duscha nu eller vid 4 snåret i morgon bitti. Har lurvat in mig med täcke och morgonrock. Tror jag tar en het sushi om en stund och myser ner mig i sängen sen.

Blir ju en resa till Ullared i morgon bitti. Bo på hotell och shoppa loss. Herregud säger jag...hur faaaaaan törs de släppa mig på Gekås två dagar i rad. Ska inte ha så mycket, men det brukar bli nåt extra ändå. Har inte skrivit upp en enda pryl på listan åt mig själv. Hm mm. ...hur tänkte jag där?!?! Blir säkert nåt om jag hittar nåt som faller i smaken.

Hur som helst så blir det säkert skoj. Ha det gött!!!

Av Åsa - 24 september 2014 12:30

....Sedan morgonen gryr. Skjutsade grabben till skolan och drog vidare till Sandviken för lite mat inköp. När jag landade hemma blev det ett svanhopp ner i soffan. På med dubbla filtar och lite mys vid tvn.

Känns att det blir kyligare ute för var dag som går. Snälla Mattias fixade lite lunch i form av toast. Jag och vovven delade nyss på dem . En åt mig och en åt vovven. Mumsiga var de . Dock så måste Rambo ha halva min när jag äter och så halva på "sin". Lite fjollig och bortskämd är han. Hihi

Så fort gubben kommer från jobbet ska vi åka och plocka ur svärmors bil....den lär ju va fin i morgon till de nya ägarna. Sen blir det till att laga käk, duscha och fixa inför morgondagens tripp till Ullared.

Ååååå nu börjar grabben tugga hårdbröd med regnbåge på.....gott skit .... men det låter så förbannat illa. Kras....knaper....kras....krunch. ...krack....kras. !!!! Så irriterande!!!! Mitt tålamod för såna ljud är irriterande det bästa just nu. Gaaaah!!!

Av Åsa - 23 september 2014 15:23

....grabben kommer och talar om att när han hamnar i fas 3 blir han utan ersättning. Inbillar mig att CFA som han har varit på skulle hjälpt till med den biten. Just ja . Kommun har anställnings stopp. Hur i helvete ska man veta allt och hur lätt är det att få jobb med estet gymnasium och asperger diagnos. Snacka om att sänka
folk. Han bor hemma är 22 år och vem ska försörja honom. Lägenhet är det ju tji att få....blir så jävla less.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards