Alla inlägg under september 2014

Av Åsa - 19 september 2014 10:13

...vad härligt! Kommer hem från jobbet och älsklingen har fixat allt inför vår "frilufts dag". Det är kärlek det. Var bara för mig att byta om och kliva in bilen. Väl på plats så drog jag igång elden....var en massa skräp som andra lämnat vi fiske platsen....Passade på att elda upp skit en efter dem jag. Att det ska va så jävla svårt andra plocka reda på efter sig när man lämnar sjön. Dimman låg tät över sjön på morgonkvisten. Har nu lättat och solen är på väg till vår plats. Sitter med ryggen mot elden för att få värme på ontet.....skööööönt! !!

Kompisen skickade nyss ett sms o tala om att det fanns resa till Turkiet för 2400 på söndag. All inclusive! !! Attans att man har annat inbokat. Ullared å möten och jobb.....

Lite kaffe å mys med gubben blir det nu.

Av Åsa - 19 september 2014 07:57

.....har jag fått lära mig nå nytt. Ta för guds skull inte en grön kundkorg på affären om du är gift. Det tyder på att man är singel....i och för sig kan det ju funka om du är desperat och vill ha en ny karl...Risken att få hugg i butiken är ju lika med noll för en annan.. tur att jag har min gubben.

Nu ska jag snart gå hem och förhoppningsvis kommer jag iväg till skogs och njuta av guds fria natur med kärleken i mitt liv.

Det ringer i öronen på fortfarande, brand larmet gick på jobbet i går kväll. Å det låååååååter så förbannat.

En natt kvar på jobbet sen ledig till måndag natt. Jihoooo!

Av Åsa - 18 september 2014 18:25

....hemma. Urk....för förkylningar. Själv så har jag takdropp i näsan ena stunden droppar det ut ur den och andra sekunden rinner det bakvägen ner i svalget. Blir liksom inte nå mera.

Har bokat en resa åt mig och gubben. Skönt att få lite mys med varandra och go mat. Tror jag ska hitta på att ha kjol på mig oxå. Får försöka vara fiiiiin någon gång. Kanske jag hittar nåt extra snyggt i Ullared till veckan. Måste ju köpa nåt åt mig själv oxå å inte bara shoppa strumpor och kalsonger åt herrarna i huset hemma.

Fick ett samtal av polarn där hon var arg som ett bi.....strul när hon skulle hämta ur sitt nya körkort..förstår hennes frustration. Gaaaah, för pappers Sverige.

Av Åsa - 18 september 2014 16:33

....skogen en sväng. Mys på soffan och korv på Time med hjärtat. NU lite kaffe med goa vännerna.

Har varit och gungat med Léon och åkt rutschkana i lekparken hos oss. Före det käkade vi lite mellis efter dagis. Så mysigt att få rå lillprinsen en sväng. Mommas gose kille.

Ska ta och kolla lite kryssningar är så sugen på att åka iväg nu.

Ha en fin fortsatt fin dag! Kram

Av Åsa - 17 september 2014 21:48

Av Åsa - 17 september 2014 17:53

....på jakt efter svamp med bästa gubben. Ingen svamp blev det men skönt att komma ut en stund. Blev en kopp kaffe med vännerna.

Efter det hämtade vi ena grabben vid Värna han hade haft frisbee golf på gympan. Andra grabben var vid Lissjön och fiska med CFC. Var endast han som fick fisk. Lyckan var stor.

Nu är det jobb som gäller igen.

Av Åsa - 17 september 2014 09:11

...Idag. Det kom vi överens om nu på morgonen jag och gubben. Tittar man ut så är det sån dimma så man tror att man sitter i en gröt tallrik. Den lättar successivt . Har varit vaken från typ 3.20 och lyssnat på ljuden från övriga huset på jobbet.

Har precis lurvat in mig i en eller snarare två filtar och väntar på gubben som agerar taxi på morgonkvisten. Älskade vännen och mannen i mitt liv. Tur att jag har honom, han står ur med mig och mina nycker. Han måste ju ha nerver av stål som klara det hästjobbet......det är inte många som skulle fixa det...tror jag!!

TV 4 fakta och lite onödigt vetande medan jag vilar kropp och knopp. Risken att jag tuppar av är tämligen överhängande. Behövs kanske det när jag ska jobba till natten igen. Fixat lite diverse små plock som diskmaskinen mm nu på morgonen så resten får vara till senare.

Lill lördag som det är idag skulle väldigt gärna höra nåt roligt...ut å käka, ta en öl eller nåt sånt men hä blir inget av med det då man har ett jobb att sköta. Blir säkert nå rajraj med jobbet nå tag framöver.

Av Åsa - 16 september 2014 21:45

.....tycker synd om mig själv. Det får man väl göra ibland.

Ska försöka sova NU....inte leka propeller Harry i kväll....göra som gubben brukar säga åt mig. Lägg huvudet på kudden å sov...kan ju inte vara så svårt. Enligt honom, som somnar innan huvudet hinner landa på kudden. Fniss!! Hur det kan vara...så nu blir det God Natt!!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards