Alla inlägg under september 2014

Av Åsa - 14 september 2014 12:31

.....är rastad. Blev lite vila efter jobbet innan jag drog igång snabeldraken. Nu vilar jag ryggen igen. Fick uppleva en otroligt maffig soluppgång på jobbet i morse. Den var magisk.

Gräsklipparen surrar på för fullt på tomten. Tack för det Mattias!!!

Ner och rasta vovven åt farmor på eftermiddagen.....Hon är inte så pigg svärmor idag.

Skulle hemskt gärna åka till sjön, men det hinns inte med innan jag ska iväg och jobba igen. Så är ett bara. Undras om man överhuvudtaget kan titta på tv ikväll....är väl bara valet som gäller....suck!!

Ska plocka fram lite fräscha kläder och ta mig en dusch. Låter som en bra idé. En liten stund till i soffan först.

Solen skiner och det är ett underbart väder ute. Härligt utan dess like.

Av Åsa - 13 september 2014 21:47

...då själva fan vad det var spring i trappen. Ska försöka koppla av och sova innan nästa störande ljud drar igång. Ibland önskar jag att jag inte var så ljuskänslig. Ungdomar utanför jobbet som fnittrar, bilar som gasar och kör ikapp. Jihoooo, vad lätt det är å sova då. Har ju några nätter till framför mig.

Känner mig som ett slakt i kroppen.....fast det är inget att hänga läpp för. Bara till att bita ihop och köra på. Ingen idé att ge upp för det. Får väl ge ryggen nån dag till att kurera sig....annars hotar jag fanstyget med doktorn....hehe.

Imorgon ska jag försöka få nåt gjort....en dans med snabeldrake och mopp skulle behövas. Fönstren är oxå i stort behov av puts, men det får vänta ett tag till. Valparna (hund håren efter Rambo) måste bort i alla fall. Just nu är det högar (valpar) av hår i varenda hörn känns det som. Enda fördelen är ju att strumporna blir fodrade... suck!!! Byrackan kanske ska få lära sig att dammsuga själv. Det vore nåt det.

Nej nu jäklar blir det att titta på insidan av ögonlocken och samla kraft inför morgondagens bravader och jobbelijobb.

Av Åsa - 13 september 2014 15:24

...min goding gick hem tidigare idag från jobbet så vi skulle hinna på Karl Hedin och fixa stolp till Flisans staket. Jag var ju in och köpte nät på morgonkvisten.

Tjoptjop....å så satt staketet på plats. Flisan sprang ut och rakt in in det....Hon är ju blind...ruskade på huvudet och gick lite smått tjurig in i igen. Hon vänjer sig nog med tiden.

Nu blir det till att lura gubben på en körv med bröd. Då klarar jag mig till matlådan ska ätas på jobbet. Gubben å grabbarna ska grilla karré.

Av Åsa - 13 september 2014 11:48

...har gått åt till att hasta in till Gävle och köpa hönsnät. Måste göra en hage åt gamla Flisan, svärmors hund. Hon går ut och sätter sig på vägen....Hon är 15 år å både blind och döv. Lika bra att göra hage så hon inte blir påkörd.

Nu har jag fått lite kaffe hos vännerna och ska hem för att vänta in gubben för att åka och köpa lite virke till stolpar.

Rygg jäveln är inget bättre. Har ätit värktabletter men det hjälper inte. Var vaken för tuppen i morse. Å ååååå det är ju djurplågeri på en annan när man har en ledig morgon innan man går på 7 nätter i rad. Hä går det å bara man kommer igång. Ha en fiiiiin lördag. Ta vara på det vackra vädret.

Av Åsa - 12 september 2014 19:03

...å köpt mig lite tabletter. Förhoppningsvis så blir det bättre i ryggen av dem. Annars får jag pallra mig till doktorn.

Var förbi hos kompisen....pimpade hennes lill bil med ögonfransar. Blev sååååå söt!!! Nu platsar hon bra på vilken cruising som helst Daisy.

Lagat kycklingfile i ugn med vitlök å annat götta. Till det käkade vi basmatiris.....Smarrigt blev det efter att vi kom på att jag missat att salta...på med salt och vips så blev det en riktig gourmet middag. Huvudet är inte riktigt med när koncentrationen går till värken i ryggen. Blir lätt att man fel belastar o for ont på andra ställen....

Nu sitter jag med gubben vid tvn. Han har nog somnat här bredvid mig. Inte så konstigt då han har jobbat förmiddag, var uppe klockan 5.00 i morse. Stackars sate!

Har beställt nya skor åt yngsta grabben....jippii....han ville ha ett par Nike air max istället för de förbaskade skate skorna som inte håller längre än 1 månad å är svindyra. Hoppas dessa håller längre.

Av Åsa - 12 september 2014 13:02

....och från hela förmiddagen. Hittade en ställning i soffan som funkade för ryggen. Inte kul att ha ont å det här ontet är inte som min värk som jag lever med dagligen. För tillfället går jag omkring och ser ut som om jag skitit på mig.. hur kul är det då !?!?
Bara till att låta det gå över av sig själv....annars måste jag väl gå å få nåt av doktorn.

Blir inte många knop för mig här hemma idag inte.....å så får det bli.

Gubben skickade sms åt mig på morgonen å grattade mig..... jag har namnsdag. Hade jag inte en aning om att jag hade. Håller knappt reda på födelsedagar....tycker att man kan umgås och ge varandra saker utan att man fyller år osv. Blir för mycket ståhej för mig....sen får andra göra precis som de vill.

Kom på nu att jag har inte druckit kaffe än idag. Ooooops....kanske man blir piggare efter en kopp eller två. Ja det bli till att sätta påminna skvätt tror jag.

Av Åsa - 11 september 2014 21:45

...på ångorna från Gävle. Det är lugnt säger Benny (känd för att alltid skvätta bensin i tanken )vi kommer hem. Till saken hör att vi skulle inte raka spåret hem utan in till Storvik med sängen som vi hämtat oxå. I Gävle säger gubben (min) åt Eva att lägga bäddmadrass en till sängen inte bagaget så den inte flyger av efter vägen....Hon svarar att den ligger kvar det är ju kapell på vagnen. Vad tror ni händer i typ 100 km/h, jo gubben kollar ut i sidospegeln och ser madrassen smyga sig halvägs ut genom kapellet.....Kompisen sitter och bedyrar i baksätet att det måste vara fel på kapellet eller liknande...Hon kunde ju inte låta min gubbe få rätt.....

Vi tog till Hofors med Saaben men det var på vippen. Väl hemma värmde vi pizza och tittade på 3dje perioden med LIF. Nu har jag tagit värktabletter (bara Alvedon ) för ryggen (ho noppa de hjälper). Hade intendent starkare hemma. Får se intendent benen bär mig i morgon. ...är det inte det ena så är det det andra.... gaaaah! Vill ju kunna cykla.. träna.... gå långisar med mera. Tjohej å tjohå så kan det gå!!! I Norge är en annan dag med nya möjligheter. Kram

Av Åsa - 11 september 2014 18:46

....mig när jag skulle lägga in tvätten i tvättmaskinen. Reste mig upp och såg inte att luckhelvetet var öppen. I luckan sitter vattentanken som var halvfull. Den nicka jag av så den flög upp i luften och landade på mitt bakhuvud. Snacka om att jag svor pc såg stjärnor......det flög nog pippisar runt huvudet oxå. Aj....så infernaliskt ont gjorde det. Bör nog använda hjälm när jag ska tvätta hädanefter. Bulan växer och är högre än en halv golfboll.

I morse i skogen hände det nåt med ryggen....ryggslutet gav upp. Inte fan ska ni tro att jag hade särskilt roligt när jag skulle uträtta mina behov i skogen. Nödig som och prexis hittat en bra plats...dunkar ner röva å får ner byxorna....känner hur det river i arslet. En gran kvist ville tydligen riva mig i rumpan. Inte kunde jag resa mig heller utan fick lov att snällt sitta kvar och göra färdigt. Med nöd och näppe tog jag mig upp igen.

Har köpt pizza som vi ska äta lite senare. Nu är vi på väg med möbler till Storvik, sen vidare till Gävle för att hämta lite till.

Attans vad ont det gör i huvudet. Fast det gör inte så mycket för vi har haft en underbar dag vid sjön.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards