Alla inlägg under september 2014

Av Åsa - 11 september 2014 11:37

...på dagen kan man ju ha. Ligger på en brygga i solen vid Hubo-Långsjön och fiskar. Fick en plats där man får vara ifred. Vovven njuter i fulla drag. Gubben och äldsta grabben likaså. Elden sprakar och kaffet smakar gott.

Hann inte mer än att kasta intet här på morgonkvisten så fick gubben en regnbåge på 4 kilo. Nyss tappade jag en lika stor alldeles intill bryggan. Suck!!! Bara till alldeles kasta ut igen. Försöka lura någon rackare på nytt. Det vakar utav helvete, läckert alldeles se typ 5-6 kilos fisk dansa på ytan. Vilket skådespel!!

Nu blir det åter bryggan och ryggläge i solen. Mysa lite med vovven och njuta. Han har fullt sjå att ha koll på spöna han. Förmodligen kommer han att vara slut som hund framåt kvällen.

Av Åsa - 10 september 2014 22:11

...få säga att ibland när jag bloggar från telefonen så blir det lite fel....telefon helvetet lever sitt eget liv och sätter in ord ibland som jag inte hade tänkt att det skulle vara. Som till exempel. ..Vi å tjat...skulle nog vara vi åt oss lite....Galan....skulle vara Falun...suck pust stånk å stöööööön!!!!

Natti på er!!!

Av Åsa - 10 september 2014 22:02

..mer än hem så blev det ett uppdrag som krävde att vi for till Galan jag och gubben. När uppdraget var slutfört fick jag å gubben 6 fiiiina handmålade vinglas av hans numera pensionerade arbetskamrat. Kul! På väg därifrån fick jag ett ryck och sa åt gubben att åka till Hedemora. Sagt och gjort. Vi å tjat oss lite gofika på Wienerkonditoriet i solen på uteserveringen. Gubben tog Princess tårta och en negerboll. ...ooooops......chokladboll heter det väl nu för tiden så man inte stöter sig med någon. . ..å jag åt äppel cheesecake med kola toppning...så jävla gott. Naturligtvis drack vi kaffe till det. Hur njutbart som helst. Det är de små stunderna i livet som förgyller tillvaron.

Strosade runt en stund i mysiga Hedemora innan vi skulle åka hemåt. Passade på att höra ett besök på den härliga butiken Blomsterstugan som även finns med på fejjan. Så otroligt mycket med fina grejer, kläder och blommor. Arrangemang i alla möjliga smaker. Härligt!

På hemmaplan igen så släppte hjärtat i mitt liv av mig på jobbet. Efter det for han vidare för att rasta Flisan igen. Hon har ju varit ensam hemma lilltrollet då hennes matte varit på vift. Å små troll som Flisan behöver ju oxå rastas. Flisan är en envis liten papillon tik på 15 år. Hur mysig som helst är hon.


Nu ska jag sova och ladda inför morgondagens fiske med gubben. Skulle ju bli toppen väder och jag hoppas ju på att vädergudarna håller vad de lovat.

Av Åsa - 10 september 2014 13:46

...har vi gjort Jula och Bong mai i Gävle. Hamnade bakom en lastbil på vägen in som gubben inte nå gärna ville köra om. Var ju ögongloben. ....LIF stod det över hela lastbilen. Kan ju kanske inte vara direkt roligt å köra in den inte Gävle där BIF är allt.

Var in ten en sväng i Sandviken oxå så kompisen fick uträtta lite ärenden på Sandviken hus. Såg då en liten bil på parkeringen stylad med ögonfransar. Blev till att googla efter såna och hittade till Daisy för kronor. Nu blir Evas Daewoo Matiz en riktig pingla. Hihi

Håller på att leta skor åt yngsta grabben och försöker få honom att köpa ett par Nike free 5.0 Luftiga., lätta och otroligt sköna. Finns ju i oändligt många färger.

Fick se en kvinna i Gävle som betedde sig lite konstigt...varpå jag klappar ur mig : hörru ditt jävla fittläppsluder....det lixom kom från ingenstans. Ibland blir jag förvånad på mig själv. Vad får jag allt ifrån.

Ha en fin onsdag/lill lördag ni som ska fira den. Själv går jag ut och jobbar till natten igen.

Av Åsa - 9 september 2014 22:08

...blev det trots tröttmössan som satt hårt på huvudet i morse. Varit en sväng till Storvik under dagen.

Hem och tog en dusch medan gubben hängde tvätt. Äldsta grabben for till farmor och kokade äppelmos efter att han jobbat. Snällt av honom!

Innan jobb så blev det en kopp kaffe hos vännerna och lite planer inför morgondagen. Tydligen ska vi en sväng till Jula. Hundvakt åt Flisan är vi i morgon oxå.

Gubben och jag ska eventuellt till skogs å fiska under torsdagen och sedan hjälpa att hämta en säng i Gävle. Dagarna bara rusar förbi.....svisch!!!

Behöver typ 48 timmar på ett dygn känns det som.

Nu ska jag slå ihop de grå korpgluggarna och se till att få liiiiiiiite välbehövlig sömn. Attans vad trött jag är.

Av Åsa - 9 september 2014 11:41

...en person som är tidigare känd och sitter i fängelset för bland annat mord på ett barn och en kvinna. Alla vi som bor i Hofors vet nog vem jag tänker på. Nu är han skäligen misstänkt för ytterligare barnarov blablabla. ..jag blir ledsen och förbannad på folk som skrivet hatiskt om den personen på sociala medier...inte för honom utan för alla människor/anhöriga som måste leva med detta varje dag och går vidare med sina liv. De har nog plockat bort honom ur sitt liv. Tror dock att det måste vara jobbigt nog när det står i media om misstankar osv....så snälla ni låt media sköta detta och låt de socialmedierna som Facebook med mera vara fri från sånt.

Jag tycker naturligtvis också att man ska få sitt straff osv...men jag vill inte läsa en massa kommentarer från folk som jag känner på Facebook.

Nu till nåt helt annat....kom hem inte morse...Sovit dååååååligt, försökt att vila en stund på förmiddagen, men det sket sig totalt. Haha, så kan gå !! Gäller till att hålla ångan uppe till det är dags för att natta sig igen....å förhoppningsvis så stupar man inte sängen då klubbad som en oxe.

Vovven glor lite små dumt på mig....han funderar nog varför matte ser så konstig ut. Påsarna under ögonen liknar nog mer eller mindre ica kassar för tillfället. Nej, ni får slå mig hårt i ansiktet slå jag får känna att jag lever.....la lalla lala. Du får göra vad du vill....

Av Åsa - 8 september 2014 22:23

.....berätta att vi var och röstade på förmiddagen.Har lagt min röst på det jag anser vara förnuftigt just nu. Kan tycka att just detta val är viktigare än någonsin. Alla har rätt att ha en åsikt och ni som får rösta....gör det!!! Många partier har både bra och dåligt att komma med. Välbetalda skit pratare kan jag tycka, men har jag inte lagt min röst så har jag ingen åsikt om ni fattar vad jag menar.....

Folk brukar säga att jag har munläder....men jag kan lova att jag kan vara tyst när det behövs. Så det så!!!! ?

Av Åsa - 8 september 2014 22:14

...på gång eller va fan är det som spökat o min kropp!?? Hur som helst så har dagen rasslat förbi i ett himla huj. Inte gjort särskilt mycket.

Tittade på tv med gubben och en av grabbarna innan jag skulle iväg och jobba. På jobbet fick jag en jätte stor björnkram av en brukare som sa att hon saknat mig. Gött att komma till jobbet då. Man blir glad i själen av det.

Ligger i sängen på jobbet och lyssnar på regnet som slår mot balkongen, hoppas på en lugn natt...killar i halsen och är tung i huvudet. Bryt ut nån gång då förlylnings helvete i stället för att jävlas på detta viset. Vill inte bli sjuk men när det ändå är på gång så kan bryta ut så det blir bra.....tråkigt när det jäklas å inte blir nå mer.....vill vara helt frisk ....öhhhhh. ....det fattar väl alla!!!! Ibland är jaget puckad än vanligt och det bjuder jag på. ..

Startar upp får räkningen och hoppas på att det hjälper, annars får jag gå och hämta stekpannan å drämma till mig själv och hoppas på att sömnen infinner sig. Natti natti! !

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards