Alla inlägg under september 2014

Av Åsa - 7 september 2014 19:01

.....kycklingklubbor och currysås. Första riktiga mat sen i fredags. Campat heeeeeela helgen. Nu är man inte så kaxig. Blev nån öl igår fast det var inte den värsta fyllan. Kul hade vi ialla fall.....de flesta av oss. Råkade väl få någon att bli svartsjuk så det inte ens dög att prata med någon på campingen. Riktigt grinig var personen i fråga. Bara för att man är glad och positiv. Suck!!!

Duschat och handlat har vi gjort. Lagade mat och nu blir det söndags myyyys med familjen i soffan. Trött har jag varit länge. Fast nu känner jag mig bara slö...så där mysigt avslappnad.

Av Åsa - 6 september 2014 18:27

.....sen räckte det för mig. Dricker kaffe och njuter i stället. Just nu blev det ingen njutning kom ju en fylle tratt.

Nu ska jag försöka hänga med i snacket. Mycket munläder här nu.

Gubbarna sitter vid sjön och njuter. Avis på dem nu men orkar inte gå ner till sjön nu.

Nu Snackas det politik på fyllan.....SUCK!!

Träffade älsklingen Léon på Ica så himla god.

Av Åsa - 6 september 2014 08:31

....ljuvliga morgon med uppstigning 05.00 piiiiip. Gaaaah!!! Tog första fisken 7.15 och nästa tog team kamraten 8.15....jo visst nappar det.

Blev lite långa ansikten på en del då vi kom i vår vackra utstyrsel jag och min eleganta lag kamrat. Vackra som få....or NOT!

Brasan sprakar och solen kikar in mellan träden. Vi får fisk och hoppas på några fler. Tävlingen pågår ju till 15.00 Högsta vikten är det som gäller.

Coachen (gubben) är på plats för att lotsa kärringarna lite i fisket. Lite kaffe och njuta av pinglorna som förhoppningsvis rasslar på våra spön. Nu jävla ska vi få fler....kan ju hoppas.

Av Åsa - 5 september 2014 19:09

...väntar på mat vid husvagnen. Skönt att släppa huvet en stund.

Härligt gäng som campar vid sjön. Tok utan dess like. Smakat sprit (40%) med piripiri. Urk!!

Nu gnälls det på att det ryker in å att grillen står fel. Hallåååååå vi sitter under en markis i skogen. Hihi

Ungar som bygger å härjar runt. Härligt att gå på utedasset å inte ha kö. Kan ju till och med pissa med öppen dörr.

En del har fått för mycket redan....fniss!! Själv dricker jag bara Pepsi Max.

Glas faller och maten är på bordet . Hungrig.nu

Av Åsa - 5 september 2014 13:54

....klar! Drar snart iväg till sjön. Inget fiske idag. Bara vara....Dock uppstigning 05.00 inför tävlingen i morgon bitti. Gäsp!

Upp på affären och handla lite så grabbarna har käk hemma när vi campar. En ny korsord tidning och lugn och ro. Tjiiiihooo!

Vila ha lite energi nu. Är det inte bara att plugga in sig i väggen som en batteriladdare......or NOT!

Har försökt ladda lite på soffan, men det skeeeeeet sig totalt. Haha

Av Åsa - 4 september 2014 18:55

....sak. Idag när vi var på väg från Storvik så sa kompisen: Oj va lite bensin vi har så lite var det inte när vi for.. hihi. Soppa mätaren var så långt ner på rött som den kunde. Vi hoppas att vi tar till slalombacken så kan vi rulla ner för "Tröttbacken" sen....å du vi jet stereon så hör vi inte när bilen börjar hosta och hacka....Sagt och gjort där satt vi å skrek åt varandra med bonn acn på för fullt (ner vevade rutor) å hoppades på att ta oss till macken. Vi kom dit och det visade sig att det var minst 7 liter kvar i tanken....allt pådrag i onödan....fast lite kul var det ju när vi tänker efter.

Fick en flarra av en arbets kamrat. Tack för den. Tydligen var det uppskattat att jag kunde byta lite skift. Innehållet är sånt som man blir lite yr i kolan och vinglig på benen av.

Nu blir det lite jobbelijobb!!

Av Åsa - 4 september 2014 15:48

...i natt igen. Huvudet är överfullt med onödigt vetande och funderingar. Vaknade på morgonen med en halv hund i ansiktet. Fäller nå kopiöst med päls nu vovven. Tog en dusch blev nog en hårboll i avloppet. Hehe. Efter det tog jag och go gubben en tur på skogen runt till olika sjöar. En lisa för själen. Skjutsade svägerskan till kryssnings bussen och hämtade yngsta sonen vid skolan. Halsont de luxe!

Älsklingen och jag tog en glass vid Time innan han skulle till jobbet. Mumsigt var det med blåbärs glass i våffla. Saltlakrits blev det för honom. Blev hämtad av Eva där för en tur till Big Bay och gardin uppsättning. Jag klättra och skruva fästen medan Eva fixa gardinerna. Vips så var det gardiner uppsatt i heeeeeela lägenheten. Teamwork när den är som bäst. Jag som är lite mindre höjdrädd än henne klättrade och hon stod och var skakis åt mig på golvet. Efter det blev det en kaffe på Mercurius café ut på deras mysiga uteservering. Bara en sån enkel sak som en gammal ladgårds dörr (dubbel) med avskavd färg uppställd som prydnad med blomamplar på ökar mysighets faktorn. Var in på Purple Dreams klädbutik och kikade oxå. Inte direkt kläder i min prisklass. Fast det fanns en hel del fint.

Nu ska jag ladda inför natt jobb. Ska nog börja med en liten snuttefilt till Kerstins andra barnbarn som komma skall. Det tänkte jag ta i morgon vid husvagnen tror jag. När vi myser oss där inför lördagens tävling. Hoppas att jag håller mig frisk....känner mig lite krasslig nu men kan inte sätta fingret på vad det är....förkylning??? Depp????Värken???? Ähhhh....det får la gå ändå!!

Av Åsa - 3 september 2014 22:10

.....människa. Kanske inte fullt ut, men det känns så just nu. Efter att ha gjort chili con carne åt mig och grabbarna med makaroner till.....ville ha ris (som jag prompt trodde att jag hade hemma) så for jag med Eva in till Ikea i Valbo. Gardinstänger skulle köpas. Blev naturligtvis en massa annat oxå. Själv köpte jag några nya blommor till hall och kök. Blev även ett stort doftljus (luktade gudomligt) till köksbordet. Rosa och fint som matchar mitt kök för tillfället. Hittade ett litet databord på fyndhörnan för 65 kronor, perfekt för skärm/tangentbord åt yngsta grabben. Burken till datorn ställs ju i alla fall på golvet. Hoppas han vill ha det.

Var in till lägenheten och lämnade saker...tebax till Hofors....hade glömt gardinerna....tebax till Storvik och hade ingen skruvmejsel....SUCK!!!!

Nyss landat hemma och bytt ut blommorna, startat diskmaskinen och sitter nu i morgonrock trött som ett as och väntar in älsklingen som är på väg från jobbet. Hoppas på att få sova mer än typ 3 timmar i omgångar nu till natten. För det är var natten till idag gav mig.

Imorgon ska vi skjutsa svägerskan som ska ut på böljan den blå och lyssna på Brolle till bussen. Efter det får vi se vad det blir.

Hämtade ut mina nya skor idag. Tradera kap på Nike free 5.0 Gav under halva priset. Rosa och fina.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards