Alla inlägg under oktober 2014

Av Åsa - 25 oktober 2014 21:29

....bli kallad socker och snygg Åsa på av brukaren på jobbet. Mycket stoj och skratt å det gör ju alltid det så mycket lättare att höra sitt jobb. Nu sitter vi å tittar på Så mycket bättre. Har lite mys pys innan sängen.

Själv har jag bytt skift så jag är ledig i morgon. Behövs ju ibland att man fixar å trixar.

Vad morgondagen har att erbjuda får vi se. Har ju häcken full till veckan.

Av Åsa - 25 oktober 2014 14:48

....å åter regn. Ge mig lite snö så det blir ljusare ute. Idag har vi bara varit inne. Uppe skapligt tidigt efter att ha lyssnat på gubbens hosta halva natten. Till slut gick han upp och tog host meduxin. Har håll på med den här förkylningen i en månad snart. Konstigt att det tar på både kropp och humör. Inte särskilt svårt att förstå skulle jag tro. Allt blir eftersatt men det blir väl till att ta tag i det när vi är i skick. Som det är nu vilar man mellan skiften på jobbet för att orka. Känns det som.

Gjorde oss lite äggröra till lunch, ät ju så enkelt men otroligt gott. Fick bli lite cheddar och mozzarella i oxå. Protein bomb! !!

Ska kliva in i duschen om en stund och fräscha till mig innan jag åker till jobbet.

Ha en fiiiiin lördag gott folk.

Av Åsa - 24 oktober 2014 14:03

...inte direkt så man far runt som en skållad råtta. Har ont i höger fot. Varit på vift under förmiddagen och nu är vi i Sandviken. Gubben fick sig ett nytt lättvikts spö. Köp köp köp....hör aldrig annat. Hihi. Så brukar han säga åt mig.

Nu ska vi handla lite mat. Kycklingfärs paj med en massa gotta. Handla till i morgon å söndag på en gång.

Av Åsa - 23 oktober 2014 19:38

.....folk å så finns det folk!!! Blir så jäkla less på folk som beter sig som barnrumpor. Herre gud väx upp för faaaaaan. Den som känner för det får gladeligen ta åt sig. Mig kvittar det. Synd att det drabbar andra och möjligen personen själv oxå kanske. Tur att jag vet det som är sant och inte. Andras sanning för mig kan ibland kännas som en lögn då jag har mitt facit i handen. Stackars människor som måste styra allt och alla efter egen pipa utan att ta hänsyn till andras omständigheter. Suck!!!

Nej nu jäklar ska den här surtanten ta och virka lite och fortsätta glo på hockey.

Av Åsa - 23 oktober 2014 18:17

...avklarat. Det gick bra. Hem å hämta gubben som behövde lite luft i lungorna såna blev släpad ner på affären och i samma veva hämtade vi hem Martin och Mange.

Gjorde hamburgare med bröd, lätt lagat och nu slappar vi på maten. Lugnt och skönt. Ute är det råkallt och nederbörden består av snöblandat. Brrrrr! !!! Bara till att vänja sig.

Måste ta kontakt med doktorn så han får skicka mig på "lagning/tillsnygning" nu så här snart 3 år sen buk plastiken. Blev lovad av kirurgen på återbesöket att de skulle fixa flikarna på sidan.....känns som om det är dag att ta tag i det. Själva buken är inte vacker den heller. De sträckte inte ut huden riktigt så den hänger lite på sniskan å är sned. Handlar inte om att se ut som en barbiedocka, men har de gjort ingreppet så borde man ju få vara nöjd med resultatet. Känns lite slarvigt utfört som det ser ut nu. Kan inte ha vissa kläder och är inte bekväm. Det borde man kanske få vara efter att ha gått ner 70 kg. Operationen gjorde jag ju i det syftet att få göra sånt jag aldrig gjort förut. Leva ett aktivt socialt liv som vem som helst utan att känna att jag inte passar in och tar för mycket plats. Inte behöva gömma mig. Dags som sagt var att ta tag i det. Även att få bedömning på mina lår som ser ut som på typ Olga 97. Som soltorkade tomater (rynkiga) och som har så mycket lös hud att de riskerar att ta vin likt en drake om jag går omkring bar bent. För att inte tala om skaver som blir på hud mot hud. Hoppas och önskar att det går igenom.

Nu väntar vi på hockeyn. LIF har ju hemma match. Till det ska vi snaska på hofors egna bio popcorn som är så smarriga.

Av Åsa - 22 oktober 2014 21:49

...på vift hela dagen. Frusit som få så idag åkte gammel kängorna på. Väldigt utslitna men de nya har inte blivit infettad än. Fick en ny vinter jacka idag. Varm och skön!!

Var på restaurang och käkade.....Mumsigt värre!!!

Nu sitter jag på jobbet och kollar på Fjällbacka morden innan sängen. Hem och skjutsa grabben imorgon sen blir det lite mys på förmiddagen med min krassliga gubbe Innan det blir pmöte för mig.

Av Åsa - 21 oktober 2014 22:04

... i natt dom var. Har köpt strepsil mint att ta till natten. Var på möte efter jobbet i morse. Ska på möte på torsdag igen och den på fredag nästa vecka. Får se det positivt då det blir lite klirr i kassan. Hihi

Varit hemma de timmar som jag var ledig under dagen. Ner på bruket på handlade en sväng när jag hämtade grabbarna.

Imorgon lär jag ner på bruket och hämta mitt paket med nya fiske kläder. Hoppas de passar. Ska bli skönt att ha ett set som man alltid har redo för skog och fiske. Tror att de ska få dig en egen krok i källar trappen.

Nu ska jag gå och ta mig ett bloss innan sängen. Tittade nyss på veckans brott. Då jag är väldigt fascinerad av Leif GW och hans sätt att tänka. Måste nog titta nästa vecka om de tar upp fallet med Jasmina som Anders Eklund nu förhörs om. Spännande då jag är övertygad om att han har fler på sitt samvete.

Av Åsa - 20 oktober 2014 22:34

....sista som överger en. Det är i alla fall så man säger. Kan inte förstå hur vuxna människor inte kan prata med varandra. Tycker det känns väldigt konstigt. Jag är van att prata om allt. Det är liksom så mitt liv sett ut. Har jag behövt råd, stöd eller hjälp med något så har jag sett till att få det. Har inte trott att det kommer av sig självt på något vis. Självklart så får man ju kanske backa lite själv för att få kunna få det man är i behov av just då. Även om jag önskat att det skulle skett helst redan igår om hänger med igår mina svängar. Nog med djupdykningar nu och så ser vi positivt och framåt.

Imorgon efter jobbet har jag möte. Sen blir det jobb till kvällen igen. Lät som om det var nåt mer möte denna vecka som var obligatoriskt. Urk för möten på ledig tid. Har nog med göra i alla fall. Å då.är det inte nöjen som vissa tycks tro att är det enda jag och gubben sysslar med.

Önskar att vi finge dra till skogs en gång till innan isarna lägger sig. Har inte fiskat på evigheter. Har ju bland annat legat sjuk i över en vecka och inte är man riktigt kurant än. Minst i veckor som jag varit krasslig. Blääääisch. Det tar på både ork och psyke det.

Förkylningen har gått ner i magen på gubben och HAN är hemma från jobbet. Det hör inte till vanligheterna kan jag lova.

Nu blir det till att försöka lägga sig till rätta och få några timmars sömn om man ska vara något så när alert på mötet.




Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards