Alla inlägg under oktober 2014

Av Åsa - 20 oktober 2014 12:22

...är inte gott efter tredje koppen. Fast det håller ju mig vaken i väntan på dotra. Hon ska träffa en massa människor med olika titlar som doktor, sjukgymnast mfl.

Liiiiiiiite tränings värk bak i låren efter svamplockningen igår.

Nu blir det till att vänta till nästa tid. Vid 13.00 då var det visst sömn doktorn. Sippar på kaffet då.

Träffade på syrrans karl oxå som skulle på röntgen. De skulle kolla om de hittade latmasken i ryggen på han. Hehe

Av Åsa - 19 oktober 2014 21:43

...med hjälp av Magnus. Nu ligger de på tork åt morsan. Efter maten fixade jag och Mattias Mamma Berits cheesecake med hallon och blåbär. Mums som mys vid tvn efter en aktiv dag. Vovven åt cheesecake han oxå. Dreglade så det fylldes på på tallriken när han åt. Slurp gott det var! !

Nu ska jag gå in i duschen, plocka fram rena kläder och lägga mig i tid. Ska nämligen åka till Gävle 7.00 i morgon bitti. Blir till att kliva upp före tupp fan då.

Av Åsa - 19 oktober 2014 17:08

.....skogen två omgångar idag. Kommer att kännas i ryggen i morgon. Fast det är det nästan värt när man hittade mycket trattisar. Mamma fundera om jag hade lust att plocka och torka åt henne. Hon har kotte problem att knata runt i skogen efter det att hon bröt den. Själv klart ska morsan ha svamp. 4 och en halv kompost påse full blev det idag. Hade kunnat plocka mycket mer men det ska ju rensas oxå å det är inte fullt lika roligt.

Nu är vi på väg in till Gävle för att hämta Mange. Har handlat till en cheesecake som Mattias ville baka. Blir sån senare efter den dragna grisen som vi ska äta. Pulled pork om ni fattar.

Jag och gubben åker ju till Egypten i Januari. Helt själva ska vi slå ihjäl 2 veckor utomlands. Gubben som är dyslektiker kom på att han nog ville ha med sig en bok. Nå roligt sa han som du redan har läst. Blir till att ta med det, en kalle anka pocket, korsord och min virkning. Då får vi nog tiden att gå.

Vi mellan landa efter första svamplockningen hos Eva o Benny på kaffe och macka. Å så lurade vi med gubben på en tur till då han slutade jobbet. Härligt att gå i skogen till svetten lackar.

Av Åsa - 18 oktober 2014 22:31

...gå och lägg dig. Huvudet säger nåt annat. Får väl försöka få dem att bli sams.

Har skjutsat Magnus till Linus i Gävle. Passade på att köpa nygrillade revben och kyckling i Sandviken. Fick bli kvällens mat det. I morgon ska vi käka pulled pork i tortilla. Mums!

Ska försöka mig på en promenad om vädret vill vara på min sida. Fått lite manikyr av Martins goa Sara. Lite förlängning av naglarna. Naturella och fina. Dock så blev inte bilden så bra. Liiiiiiiite svårt att knäppa på fingret med mobilen......

Av Åsa - 18 oktober 2014 08:57

....på bilen innan jag åkte hem från jobbet. Ska ta en sväng på soffan nu innan jag drar igång dagen.

Fixa lite med än det än det andra. Förhoppningsvis blir dagen bra ändå. Lite allt möjligt som behöver göras.

Just nu så luktar jag såna där små tuggummin som fanns när jag var liten. Blå runda med hål i som man kunde vissla genom. Har nämligen smort in axeln med heat lotion. Är som ett enda stort tuggummi nu då. Hihi. Axel helvetet molar från skuldran och ända ut i fingertopparna. Höger sida som strular. Tur i oturen att man är vänsterhänt.

Ha en bra lööööördag. Njut av tillvaron ni som kan och får.

Av Åsa - 17 oktober 2014 13:46

...besök på HC avklarad. Sänkan på grabben har sjunkit. Ingen pencillin...bara till att härda ut. Fast läkaren förstod om han var hängig för halsen såg inte fin ut. Dock så tror han att det är ett virus. Bara vänta å se så det går åt rätt håll.

Börjat virka på en sjal åt mig själv. Den går relativt fort att göra. Skönt att ha nåt för händerna så man har tankarna på det en stund. Lite mycket runt om just nu.

Skulle ha varit ut på långpromenad men det blev ju att sitta på HC halva förmiddagen i stället. Det går inte fort på det stället.

Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem från jobbet. Saknar min kärlek just nu.

Tar virkningen med mig till jobbet i kväll så kan jag virka när vi tittar på tvn och har fredags mys.

Ha en fiiiiin fredag.....det tänker jag se till att ha.

Av Åsa - 16 oktober 2014 21:24

...vad ont det gör när man ser hur folk runt en mår dåligt. Synd att det ska behöva vara så.

Blev en tur till Kupolen på eftermiddagen. Fick ingen ro när jag skulle försöka ta igen den missade sömnen från nattens jobb, så jag tog en tur.

Lagade lite revbensspjäll och potatisgratäng när jag väl var hemma igen. Satt gött i lill magen det. Tittade just på Leksands matchen på tvn. Oj....vilken fart det var.

Ska försöka få tag på HC imorgon åt yngsta grabben...var tji att komma fram i morse. Han har ont i halsen än. Urk....min hals krånglar lite den oxå. Å Mange är krasslig han oxå.

Ska ta och krypa till kojs och försöka få några timmars sömn i natt i alla fall.

Av Åsa - 16 oktober 2014 11:56

...är det? Nåt man kan äter. , eller? Får ta en mys stund på soffan. Har ju inte sovit mycket i natt.

Gjorde precis toast med kyckling pastrami åt mig och gubben . Mätt och belåten glor vi på tv och kurar under filten. Inte något väder att åka till skogs i heller. Det hade kommit snö på övre Robertsholm tidigt i morse. Nu börjas det. Blir till att plocka fram långkalsongerna igen då. Jag är ju lite fryssen av mig. Ägg kokaren(stjärt värmaren) åker på i bilen oxå.

När jag for från jobbet var jag och kastade all pappers insamling. Brrrrrrr vad kallt och rått det var. Lite sol som återspeglar höstens fantastiska färger skulle inte vara helt fel.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards