Alla inlägg under oktober 2014

Av Åsa - 8 oktober 2014 20:25

...söker blygdläpp (heter så enligt min jobbarkompis ). För oss vanliga dödliga heter det Bonde söker fru.

Av Åsa - 8 oktober 2014 17:52

...vad är det när mamman ha ett munsår delux på överläppen. Inte vackert nåt av dem i min mening men det sistnämnda är ju gratis. Skit tråkigt att ha men det är ju en del av förkylningen. Sånt man får leva määää som vi brukar säga på jobbet.

Har i alla fall orkat lyfta på arslet ur soffan och både tagit diskmaskinen och hängt tvätten. Sorterat det som var torrt oxå. Hinkat kaffe hela dagen....allt för att inte somna. Måste ju få sova till natten. Tur att man har hagen åt vovven (stor sådan) så han kan rasta sig själv då matte är krasslig. Husse är på jobbet. Minstingen har eventuellt en halsfluss på gång. Bara Matte och Mange som är i skick.

Lagat spagetti och köttfärssås. Mums! Pratat i telefon med dotra och barnbarnet. Han hade varit på agis (dagis) go pluppen!!
Skippar anknäbbs selfien då den inte skulle vara en fröjd för ögat.

Av Åsa - 8 oktober 2014 07:37

...väder det varit i natt. Blåst och regnat. Det är vad jag har legat och lyssnat på heeeeeela natten då jag inte kunnat sova. Näe grabben kom ner 6.30 å ville ha skjuts till jobbet och försökte väcka pappa så viskade jag: Jag är vaken så jag kör dig.....tror han blev glad för då slapp han vänta på bussen i regnet. Själv försökte jag ju bota förkylningen med en whisky i går, det blev bara en. Inte hjälpte det mig. Har legat och typ väntat på hostattackerna och lyssnat på vädret. Två gånger tog jag host meduxin under natten och det hjälpte inte mycket.

Nu sitter jag med "hang over" efter en sömnlös natt och pimplar kaffe vid tvn. Resten av huset sover. Vovven stackarn tycket ju inte om när det blåser så han har ju studsat in och ut på mig i sängen under natten. Det får han göra när han är lite rädd....men det känns kan jag lova när 47 kilo hund landar på en i sängen.

Blir en spännande dag detta. Tror inte att jag blir vaken så många timmar i stöten. Fast egentligen borde jag hålla mig vaken så jag är slut till natten. Men det tror jag funkar med feber och förkylning.

Nä....nu blir det lite kaffe till....verkar som om det hjälper till att få gocket ur lungorna. Ha en fin fin dag.

Av Åsa - 7 oktober 2014 21:49

...sängen kanske håller hostan i schack. Håller tummarna och hoppas....vill inte ha en natt till med hosta och panikångest. Urk!!!

Fick en Mackmyra special 09 av gubben nyss och har redan dragit inte mig den. Tror att jag ska ta en liiiiiiiiten rackare till innan sängen. Om intendent annat så kanske jag blir lite full i fan.....eller på lyset. Blir ju så mycket roligare att vara sjuk då...fniss!

Av Åsa - 7 oktober 2014 17:42

....dagen i soffan. Just nu sitter jag upprätt och dricker kaffe på maten. Gubben fixade pyttipanna med grillad karré i och jag stekte ägg till. Mums! Fast det tog på krafterna. Svetten lackar och jag väser. Fast det kan ju bara bli bättre.

Fick en sån fin ljus lykta idag av Sonia och Jonte. Den blir fin att ha i vinter och till jul. Har väl varit snäll i ett obevakat ögonblick...så de tyckte vi skulle ha den.

Värsta snälla tanten kan man ju va ibland. Fast det säger vi inte högt. Det behöver ingen veta. Kan ju bli kö på trappen då.....fniss.

Av Åsa - 6 oktober 2014 22:44

.....intagen. Å jag har krupit ner i sängen. Vad händer....!??! Host attack delux och luftrören snörper ihop sig. Min värsta fasa kan jag säga....har nämligen panikångest å känner hur den kryper på mig som ett spöke då luften sinar. Paniken är ett faktum.....suck!! Läkare har förklarat för mig att i och med att det snörper ihop sig så blir det bara värre för mig då jag har ångest och panik över att kvävas. Suck!!! Tur att jag har gubben som ligger tryggt brevid. Tårarna förlusten sprutar och jag hyperventilerar. Det gör ju inte saken bättre.

Helt slut efter attacken (har inte haft någon på jätte länge) så ska jag nu försöka sova. Meduxiner för hostan börjar verka och det är bara till att lyssna på gubbens trygga snarkningar å räkna får tills jag somnar.

Mycket gnäll har det varit på mig här ett tag och det är inte riktigt likt mig. Ett tecken på att jag är i lite obalans. På grund av förkylning och annat. Jag lovar att bättra mig .

God Natt och Sov Gott!

Av Åsa - 6 oktober 2014 17:10

...Röda kängor idag. De var lika fina som jag förväntat mig. Dock lite stora i storleken så det blir till att köpa ett par fluffiga sulor. Å nu går vi ju mot vintern så de blir perfekt med ett par raggsockor.

Har fixat kokt torsk potatis och ägggsås allt på begäran av yngsta grabben. Hoppas det smakar då mina smaklökar och jag inte är direkt vänner just nu på grund av förkylningen. Febern kan ju oxå ställa till det.....hoppas jag inte slängt i nåt i grytan som inte hör hemma där.

Köpte stooooora fina morötter på Ica. Gjort i ordning morots stavar och dipp till tvn senare. Mums! Man får gotta sig lite när man är hemma å sjuk.

Värsta är att när febern är så där mitt i mellan på typ 37.8 (har normalt 36.0 i morgontemp ) så blir jag rastlös. Typiskt när man inte har rätta orken. Stiger tempen över 38 så är jag i stället halvdöd. Normala människor känner kanske inte av tempen då...mor malten det gör jag. Urk!!! Dock så måste man ju ha feber då vet man att det bara kan bli bättre....åtminstone på den fronten.....Huvudet däremot har jag och alla andra insett för länge sen att det är ett obotligt fall. Hihi

Nu inte inväntar vi äldsta sonen och gubben som är på sop tippen . Maten är klar och väntar på att bli uppäten.

Av Åsa - 6 oktober 2014 13:26

....legat nerbäddad i soffan sedan man slutade jobbet i morse. Urk för förkylningar. Tur att jag hade hostmedicin med mig till jobbet i natt.

Ska försöka komma ut en sväng senare så jag får lite friskluft. Man blir ju lite piggare av det åtminstone för stunden. Känns som om jag skulle kunna sova hela dagen. Eller flera dagar i sträck. Är väl så när man inte är riktigt piggelin. Tur är väl att det är av övergående natur den här åkomman.

Blir till att glo lite på tvn mellan sovstunderna.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards