Alla inlägg under oktober 2014

Av Åsa - 5 oktober 2014 12:52

...Efter att ha sovit bort hela förmiddagen efter jobb natt. Förkylningen börjar redigt bryta ur. Lite till vila iv soffan så man fixar en natt till. Får se hur det blir resten av veckan. Batteriet i öron tempen har gett upp och vi har inga nya hemma. Kanske lika bra det. För feber=ännu mer sjuk!

Nu ska jag göra mig en toast. Måste ju då inga mig nåt att äta. Ha en fiiiiin söndag.

Av Åsa - 4 oktober 2014 21:38

.....Bild beviset. Håll till godo. Har man inte sett vad mor å far skapa får man stå där å gapa. Så är det bara! Det var nån som sa att fula föräldrar får vackra barn. Å som ni ser så måste mina föräldrar vara otroligt VACKRA när de fått mig. Som min farmor brukade säga: Man får vara ful, bara man inte är dum!!! Det ligger nåt i det. Hihi

Av Åsa - 4 oktober 2014 15:05

....till hundar?? Skulle behövas åt Flisan. 15 år och hör inte mycket. Inte mycket till syn heller. Vår dotter ropade nyss på vovven och höjde successivt rösten. Inte en reaktion. Jäntan gapade på utav bara den. Nästan risk att grannarna kommer med tyck om dig själv tröja. Hehe

Hostar upp nå gulgrön smörja. ...Urk! ! Inte kul!!

Håller på och röjer ur garaget hos svärmor. Huset ska säljas. Så det blir till att plocka bort allt jox. Hon är inte så pigg nå längre kära svärmor.

Hittade ett gammalt sadel skydd till en moppe. Blev ju värsta inne frillan det. Bild bevis kommer senare

Av Åsa - 4 oktober 2014 09:26

....vanligt alltid nån på tårna när man är rak och ärlig. Egoistiska människor och energi tjuvar har inte en plats hos mig. Min förlust....skulle inte tro det. Jag har styrkan att gå vidare i mitt liv.

Man kan som sagt var inte älska alla....ska ju inte gifta mig med dem. Å för den delen så är det förbjudet med flergifte i Sverige. Mitt val är det jag anser är bäst för mig just nu. Är inte sämre än att jag kan ändra mig senare.

Nu får ni se till att ha en bra dag. Kram

Av Åsa - 3 oktober 2014 22:05

...en Saab blev gubben när vi kom hem från kryssningen. Som en kompis skrev på facebook: De är ett satyg de där Saabbilarna å fräcka framfusiga som fan. Och mu kar bråk gör de jävlarna också. Han hade tur Roffe som inte fick mer stryk än så, duktig kille!

Skrattar så jag håller på att trilla ur soffan...vilja sköna människor jag känner. De röda Saabarna är nog farligast.....tror jag! Den som körde Saaben är dock väldigt ofarlig. Han är snäll som bara den han.

Nu myser vi i soffan med det sedvanliga zappandet på gubben mellan kanalerna. Hinner inte att begripa nåt som försiggår på tvn. Lixom ett enda sammelsurium av reklam, djur, poliser, bilar, nyheter å väder. En vanlig fredags kväll vid tvn.

Köpte mig ett armband på båten. Lite sött tyckte jag Buds of rose typ eller nåt sånt hette märket.

Av Åsa - 3 oktober 2014 14:49

....lurviga igår kväll. Dock inte med gubben för han är smidig som ett kylskåp på dansgolvet. Blev lite go mat och naturligtvis lite god dricka.

Nu har jag en rykande kopp kaffe framför mig och väntar på att snart få stiga av båten. Skönt att komma hem.

Av Åsa - 2 oktober 2014 20:44

...inne på min favvo drink. Frozen strawberry daquiri!

Av Åsa - 2 oktober 2014 14:01

..sitter på bussen till Cinderella. Känner att jag har en liiiiiiiiten stämningsfis på gång. Inser att det inte är direkt snäll mot medresenärer om jag släpper på trycket. Kan ju tala om att fisarna inte direkt doftar kakfabrik för tillfället.

Grabbarna håller ställningarna hemma och vi får lite semester. En mini sådan.

Morsan blev nöjd med bilen hon köpte av svärmor. Bra är väl det.

Nu är vi i Uppsala....kanske hinner jag få ett bloss.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards