Alla inlägg under november 2014

Av Åsa - 17 november 2014 22:18

....på garnet till Saras dödskalle sjal. Shit! !! Vilken tur att jag beställt mer. När den är klar ska jag ge mig på en färgglad sjal åt dotra. Kul att virka i nåt annat garn. Fast det vet jag ju knyte än för jag har inte provat det garnet. Kanske är ett garn som jag hatar att virka i. Ja., det visar sig.

Mamma ringde och ville ha beskrivningen till en viss sjal jag virkat åt henne och en i andra färger som min faster fick. Fixade det åt damerna. Gubben ringde han oxå för hans jobbarkompis hade skickat sms och frågat efter receptet på fajitaspaj en. Fixade det åt honom oxå. Lite av en UllaBella sekreterare har jag varit under kvällen.

Ligger nu i sängen på jobbet och inväntar att den lille mannen med sandviken ska hitta till mig tidigt i kväll. Skulle vara skönt så man kanske kan vara pigg imorgon och få någonting gjort på dagen då gubben är ledig. Om inte annat får jag väl ta till att räkna lite får. Bäääääää!!!

Av Åsa - 17 november 2014 14:07

...främmande av charmtrollet Léon. De fick lite lunch (kåldpudding ) han och mamma Malin. Frukt till efterrätt och sedan lite lek med bilarna som han tycker är så kul. Efter en stund var han så trött så "nono" (mormor) fick gosa i sängen en stund så han fick en middags lur. Ligger i min säng och sover så gott.

Dotra jagar klänningar på nätet. Jag fnular på om jag ska göra lite äggröra till mellis. Så får det nog bli. Drar igång med det på en gång.

Av Åsa - 17 november 2014 10:16

.....Jihooooo or NOT! ! Upp å agerat taxi på morgonkvisten. Tog en kaffe hos Kerstin och nu blev det taxi verksamhet igen. Äldsta grabben skulle på nå coaching via arbetsförmedlingen. Det gick jäkligt fort så nu är han på Ica.

Hem och koka lite kaffe åt gubben till han vaknar och sen ta tag i dagen innan jag går på 3 nätter. Önskar att jag kunde sova som folk på jobbet oxå. Vore enklare att få nåt gjort på hemmaplan då. Kan ju vara glad att jag har ett jobb i alla fall och som det ser ut nu så gör jag 100 procent. Det mår plånboken bra av och det är ju inte alla som har heltid inom vård och omsorg. Bara till att gilla läget liksom.

Nu fryser jag så infernaliskt så jag tror jag skallrar skelettet ur kroppen. Grabben får se till att komma så jag kan starta bilen. Man kan ju inte stå på tomgång, måste ju tänka på miljön eller hur det nu var.

Ni får se till att ha en så fin dag som det går trots att det är måndag.

Av Åsa - 16 november 2014 22:51

...nu har vi köpt en sak som jag velat ha läääääänge, å jag kan lova att det är nåt som verkligen behövs. Mer än så säger jag inte just nu.

Ligger under två täcken och fnular på allt och ingenting. Gubben jobbar och vovven har tagit hans säng.

Hoppas på lite inspiration i morgon så man kanske kan ta en tur på skogen på förmiddagen när gubben sover. Finns nog fortfarande svamp att plocka om man vill.

Är ju så förbannat skönt att gå i skogen och pollimasa. Där spelar det ingen roll om jag haltar och har ont överallt. Liksom skönt att bara få vara. Kan ta allt i min egen takt. Inte en enda vätte eller annat oknytt som skulle påpeka om att man har takdropp i näsan å frustar å fnyser. Kan ibland inbilla mig att det kilar en liten nisse över mossan inbilla skogen. På vissa platser skulle jag kunna vara i flera timmar och fantisera om allt sånt där som ingen annan vill se och tro på. Brist på fantasi har det aldrig varit hos mig. Har alltid tyckt om att skriva och kan tycka att ordet har en kraft att både fängsla..såra..förlåta..inspirera med mera.

Hittade en bild som jag gillade på nätet. Tycker den talar lite för sig själv.

Av Åsa - 16 november 2014 17:40

...sin tvätt. Grabben ch tjejen var å fixade det. Tack och bock!! Var förbi hos Benny och fick lite kaffe. Handlade till kvällsmaten som blev fajitaspaj och en fräsch sallad till den. Mums!! Alla blev mätta och belåtna till och med vovven fick sin del.

Nu sitter vi och tittar på 112. Igår beställde jag nya långpannor/bakplåtar djupare variant på nätet. Min jag har sluttar ena kanten på och är inge kul att baka i. Hoppas de blir till belåtenhet. Ska prova baka brödet vi gjorde hos morsan när vi var där. Philadelphia bullar i långpanna. Skitgoda! Tänkte prova med saffran och apelsinskal istället för citron i Philadelphia smeten. En vanlig med citronskal oxå. En kavring med mammas goda recept blir bra till jul oxå. Så himla gott med smör och ost på.

Ska fixa lite med gardiner och stakar någondag nu i veckan tror jag. Kan nog inte hålla mig så länge till. Kommer lite nytt på posten som jag ska fixa med. Dock inte nya julgardiner...brukar ju vara en sjuka hos mig det. Älskar julgardiner av någon konstig jäkla anledning. Hihi.

Av Åsa - 16 november 2014 08:20

...på jobbet så tänkte jag åka och tvätta bilen. Ack vad jag bedrog mig. Det var liksom om att soffan hemma ropade på mig. Bilen svängde som om av sig själv åt vänster i stället för mot biltvätten. Den är väl som alla andra tjuriga små ungar som är lortig....vägrar att bada. Farligt att bli ren.

Har prexis landat på soffan och lurvat in mig i en filt. Tyst i huset förutom att grabbens tv spelar på låg volym. Öl kylen åt gubben morrar i kapp med min mage som inte var nöjd med grädde i kaffet på jobbet.

Nu ska jag ta det lugnt en stund och spelare måste jag nog ta och höra nåt åt den unna lukten från vattnet ur tvättmaskinen som rann ut under trä trallen i badrummet. Det har rimligen runnit ner i golvbrunnen men kanske inte allt. Känns inte särskilt kul att lyfta på det pusslet fast det är ju ett måste om lukten Spelar omogna släppa.

Får ta bilen på eftermiddagen i tvätten och sen får vi se vad dagen ger i övrigt. Ha en fin söndag och var rädd om er.

Av Åsa - 15 november 2014 21:01

...hockey med gubben vid tvn innan jobbet. Sovit som en stock i natt igen. Vaknade först en vända vid 6 i morse när gubben kom från jobbet. Somnade vi 00.30 kvällen före. Andra gången jag vaknade idag var när äldsta grabben kom ner och tassade runt i köket. Klockan var då strax efter 10.00 Fatta vad jag har sovit gott. Måste beror på det tunga täcket som ger mig trygghet i min ångest. Att nå så enkelt kan göra så mycket nytta.

På förmiddagen fick vi främmande av grannen Köpman som kom på kaffe och Marianne kaka. Trevligt!

På jobbet blev det lite Kväll fika och mys på 6:an. Typ matsal/kafé för brukarna. Så mycket bättre och mys pys. Blev bara jag och min brukare kvar där men vi hade det trevligt ändå.

Nu längtar jag till att få fixa i köket inför advent och jul. Tycker det är så mysigt. Vill hest göra det nuuuuuu, men då går väl grannarna i taket. Vill njuta av stakar (hihi)och pynt ett tag innan jul för efter jul åker det ner fort som bara attan ska ni veta.

Snart blir det sängen och jag ska nog virka en sväng.

Av Åsa - 14 november 2014 21:36

....gick och la mig när gubben for till jobbet. Hann precis gosa ner mig i sängen å då ringer det på ytterdörren. Grabben och tjejen kon hem från Gävle och hade ingen nyckel. Bara till att riva på morgonrocken å stiga upp.

Kom hem från jobbet och blev sittandes vid tvn en stund. Senare blev det en kopp kaffe i Standarn och en tur till Sandviken på Ica Maxi. Kvällsmaten blev kåldpudding. Hann även förbi en snabbis hos lillprinsen. Där var de på väg ur på promenad.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards