Alla inlägg under november 2014

Av Åsa - 13 november 2014 22:07

...en del människor endast lyssnar på sig själv. Verkar så ibland när man kommit överens om en sak och sen gör personen tvärs emot i alla fall. Det kan ju bli ett irritationsmoment på till exempel en arbetsplats. Varför gör man så??? Jag har inte svaret på det i alla fall.

Hur som helst så har dagen sprungit på av bara den. Får se vad det blir i morgon. Kanske gubben har någon idé på nåt vi kan göra tillsammans.

Känns som om det finns en del att ta tag i hemma, jag är ju ledig i morgon för jag har bytt med en kollega. Gubben behöver lite vila på eftermiddagen för han går ur och jobbar natt. Går väl ta det lugnt bara om inte annat.

Pappa min ringde och talade om att han fått hem fodralet till sin surfplatta. Jag hjälpte honom att beställa det när vi var där uppe jag och Malin. Det passade perfekt och var ju snygg i färgen oxå , sa han. Jag svarade att jag kan om jag vill för jag är ju inte så dum som jag ser ut!!! hihi

Näe nu ska jag klappa ihop korpgluggarna och försöka få lite sömn. Har ju som jag nämnt tidigare lite svårt att sova på jobbet. Hör allt från pinkade karlar på våningen ovanför till bilar som kör på Bruket. Lyhört av bara den här i höghusen.

Av Åsa - 13 november 2014 16:48

....dag idag med tekniska prylar. Tvättmaskinen vägrade tömma ur vattnet. Gubben hade farit till jobbet så jag fixade det själv. Efter det skulle jag dammsuga. ...varpå dammsugaren dog av överhettning. Pust!! Fast den funkar oxå igen. Har hämtat våra sandaler som vi köpt för att ha i Egypten. Hoppas att gubben kan ha sina.
Hämtade minstingen i skolan och tog sedan en virka stund i soffan. Nu ska jag strax åka roll jobbet. Ha det gött!!

Av Åsa - 13 november 2014 10:38

.....tuppen och agerat skolskjuts. Efter det blev det en kopp kaffe och smörgås. Mackan måste ju som vanligt delas med den fyrbenta älsklingen. Han sitter på golvet tålmodigt väntande medan jag gör mackan och sedan likadant när jag äter den. När matte är nöjd vet han att go biten blir hans. Lyckan är total på den fronten nu när matte är hemna igen å delar sin frukost med honom.

Gubben skjutsade ner Mattias till arbetsförmedlingen och jag stannade hemma. Lite kulen och kurig i dag.

Ska ta en svängom med snabeldraken senare så att de små hundvalparna (hundhår) som rasslar runt på golvet blir upptagen. Vovven släpper sååååå mycket ketchup päls för tillfället. Önskar ibland att tussarna tog sig i kragen och försvann av sig själv. Smällar man får ta när man har en pälsamöba.

Måste få säga att gud så skönt det var att sova med det tunga vadd täcket på sig. Fick ett sånt gammalt handgjort av pappa. Hade det och mitt vanliga på mig hela natten . Underbart! !!

Av Åsa - 12 november 2014 17:57

...å far. Fick ugnstekt röding och hemgjort mos innan vi for. Smarrigt!! Rattade oss ner mot Bjärme och Josefinas garn. Himmelriket för handarbetare.

Fortsatte färden ner på Birsta och lite shopping. Höll mig i skinnet och handlade inget mer än en ny mobil laddare till bilen och färdkost på pressbyrån. Duktiga mig!!

Köer ut ur Sundsvall men sen lättade trafiken. Körde ner till Alesjön där tog dotra över. Kort piss paus å sen vidare. Måste säga att hon muttrar på övriga trafiken minst lika mycket som mig. Fniss!! Är just nu nån mil ovanför Gävle. Snart hemma!! Skönt.

Yngsta grabben som har fått dyslexi diagnos var på möte på skolan idag. Han var inte direkt uppåt av det. Fick typ kastat i ansiktet att han skulle skippa alla teoretiska ämnen. Han har väl rätt att få mer stöd från skolan då ??? Icke för det fanns inga resurser för det. Får fundera på hur vi ska gå vidare. Är liksom inte rättvist om han ska gå där och inte få ett fullt betyg på grund av dyslexin anser jag. Å det är min åsikt ingen annans. Finns ju inte direkt nå jobb att få heller. Suck!! Som sagt var så får vi se vad vi gör.

Ska bli skönt att komma hem och få slänga upp fötterna på bordet och bara vara en stund.

Bilden nedan är på toaletten på Birsta. Tyckte att dotra kunde ta den lilla i och med att hon är sååååå kort.

Av Åsa - 11 november 2014 21:16

....vad tyst det är här pip hos mamma och pappa. Sovit som en stock i natt. Efter frukost tog pappa min bil till stugan i Byn och fixa igång frysboxen där för min fasters box hade gått sönder. Sen kom de hit på kaffe. Pappa lyckades ju få igång larmet på min bil, han ringde smått förtvivlad å f under hur han skulle få av det. Hur fasan ska jag veta det sa jag....visste inte ens att det var larm på min I 10. Har haft bilen inte snart 3 år och aldrig lyckats få igång larmet. Jag och Malin for till Ica forsen och handlade och passade på att baka. Långsam bröd med philadelphia och citron. Jäklar vad gott det blev.

Tog en tur till Hammarstrand, shoppade påsar till fisk. Kom på att vi skulle göra fajitaspaj så mamma och pappa fick smaka. De tyckte den var superb. Fick främmande av Gerd och hon fick smaka både på paj och bulla.

Helt apropå fick vi snilleblixt att baka rån. Sagt och gjort....så nu bakar vi för fullt igen.
Med den mängd smet som vi gjort så får vi grädda rån till morgonen gryr. Hihi

Fixat klart alla mail adresser åt pappa i plattan oxå. Nu är gubben nöjd.

Av Åsa - 10 november 2014 23:37

...i Bispgården är de inte klok på en fläck. Fick ju till pappas surfplatta...han sa själv när vi tala om vad problemet var att det är inte lätt när man är och trycket på i fel hål......öhhhhh. Fniss!!! Fick höra att en dam som är 86 minsann har surfplatta å att man måste ju hänga med i utvecklingen. Sa till pappa (72 år) att nästa gång du inte får igång plattan så kan du ju fråga Astrid (86 år) om hjälp.

Har lagt ut en krok om ett gammel dags tungt täcke. Får se om jag får napp.

Go natt!!!

Av Åsa - 10 november 2014 20:18

...bilkörning i regn och dimma. Det gick ju det oxå. Stannade efter vägen och köpte kaffe och en macka på en statoil mack. Det satt fiiiiint med lite kaffe. Nästa stopp blev efter vi farit över indalsälven. Pinknödig de luxe.....kaffet ville ut. Där tog dotra över ratten då jag fick sitta bredvid. Skönt!!!

Väl uppe hos mor och far fick vi lite käk. Ur modern (morsan) hade gjort en god korv gryta. Mumsigt värre.

Vi passar på att handarbeta en stund vid tvn. Mamsen stickar, Malin och jag virkar. Pappsen for å spela lite dragspel.

Fick lov att fixa i sim kortet åt mor å far i deras surfplatta som de köpt. Fick inte plats i plattan. Inga som helst problem för mig om man stoppar sim kortet på rätt plats. Det ska ju inte sitta där SD kortet (minnes kortet) ska sitta. Haha vi fick lite kul å nu funkar det. De hade ju till och med beställt ett nytt sim kort som de väntar på posten. Behövs ju inte nu...

Av Åsa - 10 november 2014 12:43

.....för den här gången. Tämligen blåst i huvudet. Hoppas jag inte klev nån på tårna. Inte min mening i alla fall. Nu har jag precis kommit hem från jobbet å på vägen passade jag på att tanka och köpa spolarvätska. Det sket sig med bilt biltvätten....är ju så skitit efter vägarna så det kändes inte som nån idé att göra det.

Sitter och laddar upp inför bilåka på eftermiddagen. Ska ju ut på tur.

Hinner träffa älsklingen en snabbis innan jag far. Skönt att få en kram eller två.

Nu ska jag nog vila ögonlocken en stund....känns lite välbehövligt.

Kram på er å var rädd om varandra!!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards