Alla inlägg under november 2014

Av Åsa - 3 november 2014 21:12

....åker vi till den kungliga hufvudstaden. Blir en tur över dagen då vi ska fixa med en grej.

Idag har jag fått varit med och hämtat Lilleman på dagis. Dotra får ju inte lyfta än efter sin operation och gullungen har inte lärt sig att ta sig in i bilen och bilstol en själv. Pappa Martin fick lov att jobba över å då kan ju momma vara bra att ha. Min älskling jobbar ju dubbel skift och jag gör natt. En av fröknarna på dagis sa högt. ...Léon vilken ung mormor du har!!! Dotra fräser åt mig lite fint. Mamma säg Tack det är ju dig hon menar...öhhhhh. ....tack halvt viskade jag. Jag är ju inte direkt van att få såna komplimanger. Kul att få höra det i alla fall. Känner mig inte direkt gammal heller...men tror för den delen inte att jag är guds gåva till alla karlar om ni fattar. Man blir ju inte äldre än man gör sig brukar man ju säga.

Prata med mor idag som erbjöd mig nötkött....tackade nej å det hade hon redan räknat ut att jag skulle göra. Kan väl säga att hon känner sina löss på gången. Haha

Tänkte virka lite på jobbet innan sängen men jag tror jag kryper till kojs och försöker få nån timmes sömn. Ha det gött!!!

Av Åsa - 3 november 2014 14:15

....min snäcksjal. Nöjd...nja!! Är ju lite petig av mig i det läget. Ska nu börja med en sjal åt sonens tjej. Dödskallar!! Den är lite rolig att göra den oxå.

Ska åka och hämta lillprinsen på dagis om en stund med dotra. Hon får ju inte lyfta så då är det ju bra att jag hinner följa med då pappa Martin jobbar lite längre idag.

Gubben jobbar dubbel skift idag. Eftermiddag och natt. Pust..fast det går väl det oxå enligt honom när man inte gör det så ofta. Det går för runt som vanligt hos taikons.

Ska ta mig lite kaffe så går vi se om huvudvärken försvinner eller så är fukten som får träet att svälla. Hihi

Av Åsa - 3 november 2014 08:30

...utav bara den på benet. Börjar ju gå mot vinter och då blir det ofta så med mina eksem. Även allt som påverkar mig runt om har inverkan på eksemet. Bara till attt smörja och åter smörja. Å börjar man riva så kan man inte sluta. River till och med i sömnen. Knepigt hur vi fungerar som människor.

Har skjutsat yngsta grabben till skolan. Han har lite att göra när han slutar skolan. Plugga å det behövs...så det är bara för mig att köra med en eldkastare i röven på honom så han får nåt gjort. Älskade unge!!

Ska ut och jobba tre nätter igen. Tycker inte jag mer än slutade i går morse så är det dags igen. Ska vara glad för att jag har heltid det är det inte alla som har. Fast det är lite tråkigt när man inte vet hur det blir framöver. Fast det löser sig det oxå.

Ska ta vara på den här dagen på bästa vis för tisdag och onsdag den här veckan är fullspäckad med möten och vaccinationer med mera. Tja och hej leverpastej!

Av Åsa - 2 november 2014 13:01

.....jag fick åka ut i en skogs koja och bara vara ett tag. Mår piss i psyket och det är som det är med det. Det är väl så när man varit stark för länge. Finns ju ingen anledning till oro för min egen del när jag vet vad som felar. Är bara till att bita ihop och komma igen. Har ju ingen egen rätt på at må dåligt.

Det som spökar i mitt huvud just är bland annat en hel del angående jobbet å det kan jag ju inte påverka på något vis. Andra saker som inte hör hit är också å,spökar i huvudet på mig. Synd bara att man ska behöva må dåligt av sånt man inte kan påverka.

Jag är inte på nåt som helst vis något mern någon annan.....har jag aldrig påstått och kommer aldrig att göra heller. Vissa saker kommer jag hädanefter släppa och låta andra ta tag i så blir det nog bra i slutändan.

Att skriva är för mig en typ av terapi....behöver det efter allt som jag burit på genom åren. Har gått kbt terapi för bland annat panikångest. Det vill jag inte att någon annan ska behöva ha. Inte särskilt kul att ha det. Har lovat mig själv att sluta bygga på stenarna i ryggsäcken och inte låta negativa människor suga min kraft som jag så mycket behöver själv ur mig. Det är svårt men ibland måste man se till sitt eget bästa utan att man för den delen är egoist. Allt är inte en dans på rosor. Vissa dagar när jag har en dålig dag med värk och psyket spökar har jag svårt att överhuvudtaget ta mig ur sängen. Fast det kanske inte syns utåt. Det är ock ett av mina problem att jag alltid är så glad och positiv. Kan nog påstå utan att ljuga att det är min mur mot omgivningen att vara sån. Det gör minst ont då. Ingen ska behöva bära det åt mig utan jag får dela med det själv.

Jag önskar ibland att jag var någon helt annan, någon som inte gjorde andra illa för att jag för en nås skull sätter mig själv oförstående rummet. Att jag bara kunde vara någon som finns men inte syns och bara fick leva mitt liv.

Jag kan säga utan att jag är någon konstig människa att jag äter anti depressiv medicin. Det gör jag för att kunna leva.....inte för att det är synd om mig på något vis. Det är lätt att döma folk innan man lärt känna dem. Det gör mig faktiskt både ledsen och förbannad. Jag anser mig inte ha egenrätt på att dåligt. Det är nåt man gör lite till mans. Fast det är skillnad på att må dåligt och dåligt om ni fattar.

Nu ska jag sluta älta i det här och se framåt. Tror jag tar och startar bastun en stund och kopplar av. Ska spela bingo lotto till kvällen med grabbarna. Bara vara och vi får se vad vi hittar på för mat. Ska försöka virka lite och njuta av dagen. Ste ju ladda batterierna inför tre nätter till nu när jag nyss avslutat tre. Gick av i morse och går på i morgon kväll igen.

Av Åsa - 2 november 2014 12:29

....din dag älskade Malin. Du blir 27 hur det nu kan komma sig när jag fortfarande är 25.

Har varit ner och grattat dotra och gosat med lill prinsen. Härligt! Synd att Malin inte var på topp. Det blir bättre.

Av Åsa - 1 november 2014 20:39

...på jobbet med lite Light läsk och potatis skruvar. Man får gotta sig ibland. Så mycket letande bättre på tvn har vi till sällskap. Mysigt värre!!!!

Har köpt en säng på facebook för 500 kr med madrass och bäddmadrass. Kommer bli jätte fin där jag tänkt ha den. Hämtas på tisdag. Jihoooo!

Pratade nyss med kära mor som ville att jag skulle fixa lite åt dotra till i morgon som fyller år. Klart jag fixar det.

Av Åsa - 1 november 2014 15:13

....blev det en tur på affären. Sedan for vi till Malin och Martin. Lill grodan Léon var precis på väg att sova middag. Hörde naturligtvis oss och ropade efter offa så han fick komma upp å mysa en stund.

Efter det drog jag och Malin på lite shopping. Först till Anna & Lotta i Kungsgården. Sen till Hm Slussen här i Hofors. Malin fick välja sin egen present.....fyller ju år i morgon. Hon blir 27 år alltså 2 år äldre än mig. Hur det nu kan vara så.....men så är det bara! Jag blir ju aldrig äldre än 25. Hihihihi

Snö kom det i morse....synd bara att den regna bort. Vill ha typ 1dm snö och 5 minus grader.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards