Alla inlägg under december 2014

Av Åsa - 29 december 2014 13:17

....såg en munk sitta på sängkanten. Trodde jag i alla fall, visade sig att det var gubben som hade drift opp huvan på tröjan. Skumt kändes det opp alla fall. Trodde nästan att det var ett spöke.

Varit ner och gjort bruket. Handlade till mat opp kväll och opp morgon. Hämtade it mina nya tofflor och så skulle gubben hämta sim meduxin. Inget recept kvar.....bara till att ringa recept förnyelse och hoppas på att de fixar det i ponnyn det blir stängt på grund av nyår på apoteket. Blir ju så konstigt när man har recept och så hinner det gå ut innan man ska på koll hos läkaren igen. Den medicinen är ju lixom stående. Om ni fattar.

Har precis stoppat i mig lite äggröra och väntar på att kaffet ska ni klart. Myser under 2 filtar på soffan och laddar inför 3 nätter på jobbet.

Vovven fock ju naturligtvis dela äggröran med mig. Han är lika förtjust i det som jag.

Känns att kylan ute börjar släppa....den lixom kryper in i stället då.

Av Åsa - 28 december 2014 23:55

...minuter så firar jag och gubben bröllopsdag. 22 år har vi stått ut med varandra som gifta. Eller snarare han stått ut med mig .....

Blev ju en tur till Valbo...inte så fasligt med folk som ja trott. Efter hockeyn åkte vi till Benny och fick kaffe. Frugan hanses hade ju flytt över kommungränsen.....Attans smitare. Hehe. Fick en flaska blossa av Benny jag. Han är snäll han.

Glott lite på tvn med gubben. De äldsta grabbarna är lite halvdassiga i förkylning och Martin å Sara drog ut i hans rum vid garaget. Vovven har intagit gästsängen i vanlig ordning och gubben blev kvar vid tvn.

Jag passar på att läsa lite på plattan innan jag ska sova. Lägger in en bild på Saras otroliga hår som jag fick både färga och våga med nån mackapär igår. Å en bild på bra otroligt sköna säng mattor av långhårigt fårskinn. Jäkligt goa att kliva upp på nu i kylan.

Av Åsa - 28 december 2014 19:11

....på julskinkan. Gjorde pizza av den med salami och lök på.Gick ju å äta det oxå. Blev en sväng till Valbo. Inte så jävulusiskt mycket med folk som jag trott att det skulle vara. Blev endast lite hår puder åt mig.

Efter jag kom hem gjorde jag pizza....åt å sen dog jag en kort stund på soffan. Typ en period i hockeyn. Leksand vann över Modo med straffar. Helt väck var jag inte.

Nu lit tv titta då det är 16 grader kallt ute. Lika bra att kura under filten då.

Av Åsa - 28 december 2014 10:26

....prinsessa. Vaknade när gubben for till jobbet. Halvt slumrande ned redig morgon röst väste jag:Älskar dig....å sen somnade jag om.

Dotra ringde å de ville ha med mig till Valbo....ve och fasa....men jag har ju inget annat för mig. En sedvanlig toavända nu och sen på med vinterstassen. Brrrrr. ...är ju svinkallt ute. Å jag är ju så fryssen av mig nu för tiden. De skulle tanka å sen komma å hämta mig. Kul å vara med lill prinsen en stund. Älskade unge!!!

Gubben tyckte att jag skulle försöka komma på nåt till kvällsmaten. Suck!!! Tryter på idéer i huvudet. Kanske det ploppar upp nåt så småningom. Näe nu blir det till att vässa armbågarna och ladda inför en Valbo tripp. Jag ska inte ha nåt men det ska väl alla andra..

Av Åsa - 27 december 2014 23:29

....håret Sara och sen testade vi hennes nya hår mackapär som gör vågor i håret. Vilket hår hon har jäntan. Lite avis kan jag nog säga att jag blir på Den kalufsen...var till standarn på en kopp kaffe efter att gubben kommit från jobbet. Fick tips av Eva på en sida med e böcker....testar nu readly gratis i 2 veckor. Toppen att läsa böcker på min iPad mini. Läser just nu en svensk bok som heter "Att föda ett barn". Den handlar om en ung kvinna som man får följa i jobb och vardag på slutet av -30 talet. Lite lagom slö läsning. Kommer inte på namnet på författaren nu, får väl berätta det sen.

Nu ska jag njuta av att få sova i min säng och vaggas till söms av gubbens snarkningar. Det är lite tryggt att höra det. Fast ibland väldigt irriterande oxå....å då åker ena foten ut i en välriktad slutaförihelveteåsnarka-spark på smalbenet. Han brukar ucka tungt å vända på sig då. Tror inte att han ens är medveten om att jag kickat i för honom. Det är kärlek på nåt vis det oxå.

Nu ska jag sova! Boken får jag fortsätta med i morgon. Natti!!

Av Åsa - 27 december 2014 08:53

...försöker igen. Har kommit hem från jobbet, varit ut med vovven som fastnade vid en löptiks fläck vid häcken. ..suck!!! Han blir som om inget annat fanns i det läget. Hör ingenting, öronen verkar full av typ fisk pinnar. Tagit meduxin och starka värktabletter. Ligger nu med vovven på divanen och väntar på att effekten av dem ska kicka in. Äldsta grabben har ju tagit favvo delen på soffan. Lyssnar på hans snusningar och njuter av skenet från granen.

Såg på jobbet att mina favorit jeans från meandi har resmats sönder vid bakfickan. Bara resår trådar kvar....suck!! Blir nog svårt att rädda dem då revan är så låååååång. Får kolla om det är nån som har ett par kvar på rean. De är väldigt välanvända kan jag säga utan att jag ljuger.

Tänkte ringa gubben på väg från jobbet. ...totalt tilt i huvudet. Kom inte på vilken dag det var å det gjorde ju inte det lättare att komma på om han jobbade eller inte. Väl hemma insåg jag när hans bil var borta att han jobbade. Ringde till gubben och han fick nog lite roligt åt sin virriga fru. Det är ju så jävla förvirrande med helgdagar mitt i veckan. Borde vara förbjudet. Inte alltid så lätt att vara JAG. Hihi

Väl trafikerad har vägen förbi oss varit nu på morgonen. Kom på varför....inte illa för att vara jag....Det är ju pimpel tävling på Hubo-Långsjön idag. Å det är ett populärt evenemang. Kan bara säga skitfiske på er alla!!!

Ha en fiiiiin lördag nu för det är väl rätt dag idag det? ???

Av Åsa - 27 december 2014 08:39

....jag snart upp. Har skrivit 2 långa inlägg nu på morgonen och när jag ska spara det så försvinner allt. Bläääää!!!

Får väl skriva senare.

Av Åsa - 26 december 2014 22:28

.....då var det jag å jobb sängen en natt till då. Får sova i min egen säng två nätter innan jag gör 5 av 7 nästa vecka på jobbet. Så har jag det.

Får se vad jag hittar på i morgon....slutar 8.15 å gubben gör förmiddag. En vals med snabeldraken är nog ett måste. Sen kanske det blir lite utevistelse om vädret tillåter. Vovven kanske vill ta en lite längre promenad med mig. Ja det visar sig i morgon det.

Hur som helst så måste jag komma på nåt enkelt men gott att käka. Kanske en paj skulle passa familjen?? Får kolla det i morgon. Å en fräsch sallad till det....mums...tror jag bestämmer mig för det utan att fråga resten. De får äta det som bjuds annars får de vara utan...hihi.

Var så trött innan jag lade mig så det rann i ögonen. Nu däremot så är jag pigg....suck!! Får titta om jag har nåt läsbart här på jobbet så huvudet blir lite trött. Ni får ha en riktigt god natt. Sov så gott!!!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards