Alla inlägg under december 2014

Av Åsa - 19 december 2014 14:58

....till god hjälp vid skink disken på Ica Maxi i Sandviken. Pust stånket och stön!! Hur orkar de pensionärerna. Tog en skinka å snabbt vidare. Lika bäst det. Var även in på Willys en sväng. Väl hemma fick gubben damp på ett av skåpen med plastiska. Varpå bägge skåpen blev städade. Tack för det hjärtat. Själv började jag sortera Ahlgrens bilar och har precis gjort fudge på dessa. Lite karamell färg i i å för att få mer klatschig färg. Trefärgad fudge är finemangs det. Ska väl koka lite knäck och ischoklad oxå. Sen får det räcka tror jag.

Gubben ska hjälpa mig att fånigt säng lamporna lite senare. Då kan jag läsa lite när jag går och lägger mig. Härligt!!!

Till kvällsmat blir det pasta och baconröra. Muuums!!!

Av Åsa - 19 december 2014 09:51

....Dock vaknat ett par gånger, men det är jag ju van. Har bäddat och sitter nu med en kopp kaffe. Igår hämtade jag fårskinnsfällar som vi har nedanför nya sängen å satan vad de var sköna att kliva upp på. Långhåriga gråa lurvisar.

Ska snart åka å handla julmaten. Urrrrk! Inte det roligaste att armbåga sig fram bland damer och herrar som klämmer å vrider å vänder på varenda skinka i affären. Fast de vill väl ha jul de oxå.

Näe....nu blir det mer kaffe så man orkar matcha sig med pesionärerna i affärerna. Hihi

Av Åsa - 18 december 2014 23:43

...härlig känsla. Ligger i vår nya säng....känner mig som en prinsessa. Tar nog ett par nätter innan man har vant sig att sova i den. 180 mot 80 cm är liiiiiiiite skillnad. Får se om jag monterat gubben i elementet i natt vi.är ju inte van att dela samma säng. Vi har haft varsin 80 cm i flera år i ett rum som var 176 cm brett och 210 cm långt. Allt för att grabbarna skulle få plats uppe. Nu bor ju en av dom i rummet i garaget å vårt gamla rum har blivit gäst rum. Kommer att lägga ut lite bilder på nya rummet bara vi fått upp lite på väggarna och lamporna.

I morgon ska vi åka och handla hem julmaten. Sen blir det matlagning och förberedelser. Får hit dotra m familj på uppesittarkväll och även sväng på julafton. Måste slå in julklappar nån dag oxå.

Go natt!!

Av Åsa - 18 december 2014 17:57

.....rusat iväg. Gävle tur o retur. Fika med kollegan å sen skjutsa Matte till farmor sfär sill inläggning. Ner till en kompis....snabb kopp kaffe. På väg hem beställde vi pizza, tankade och köpte mjölk.

Har prexis käkat/delat en bit pizza med vovven och slängt igång en tvättmaskin. Puh! !!!! Nu lite slapp och spel på mobilen innan jag kastar mig över diskmaskinen.

Av Åsa - 18 december 2014 09:00

...med att virra runt å leta efter mitt bankkort som var puts väck.....trodde jag. Så var inte fallet. Det låg bara på en annan plats i plån boken. Å jag som gått igenom både bil, jacka å jobbar väskan. Fniss! ! Det som inte är stulet kommer tillbaka.

Kommit snö inatt så min lilla bil var översnöad när jag skulle hem från jobbet. Hade ju glömt sladden till värmaren hemma. Suck!!! Fast det är ju fint med snön oxå.

Nu har jag satt på kaffet å lagt mig med vovven i gäst rummet en stund för taktik vila innan jag ska in till Gävle å lämna Magnus vid tåget. Han ska ju åka på Black Christmas festival ner över i landet. Sen iväg på fika med en kollega å efter det funderar jag starkt på att åka å handla julmaten. Då kan jag ju fixa å trixa med det både i morgon och på lördag innan jobbet. Städningen får bli i början på nästa vecka. Låter som en bra plan enligt mig. Jul blir det väl i vilket fall som helst vare sig man vill eller inte.

Av Åsa - 17 december 2014 18:58

...direkt efter jobbet. Inte direkt upplyftande men man får se med tiden vad som sker. Hem dona med tvätt, sen iväg å köpte ljus och lite annat på Rusta.

Väl hemma så hängde jag tvätt,vek det torra och drog igång en maskin till. Städade hallen och trappen ner i väntan på att grabbens läkare skulle ringa. Sen tog jag fem minuter på gäst sängen innan det var dags för jobb igen.

Å där blev det till att skruva möbler. Snart blir det lite kvälls fika innan vi ska natta oss.

Köpte några ramar på Rusta oxå som jag ska sätta upp ovanför sängen. Svarta lite gammel världens.....passar nog bra i ny rustade rummet.

Av Åsa - 16 december 2014 17:28

.....fixat lillrummet. Å bäddat uppe. Gubben får inviga sovrummet själv han.

Pölsa till kvällsmat och efter det skulle gubben å sonen spola avloppet. Kom ju på när jag vilat att jag ska skjutsa Mange på torsdag så då hinner jag inte hålla på så mycket.

Nu sitter jag å tar en kopp kaffe. Snart lite pyssel med brukaren.

Av Åsa - 16 december 2014 12:27

...det blev visst en stund på soffan. Tar och dricker en kopp kaffe å ser vad som händer härnäst.

Ska väl ta en dusch och sen umgås med gubben innan jag ska ut och jobba igen. För tillfället känns mina sovande nätter som vakna å kan ju säga att man är rätt dö när man gör 5 nätter ena veckan. Det blir väl bra det oxå.

Man måste vara positiv.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards