Alla inlägg under december 2014

Av Åsa - 12 december 2014 21:56

...Hon kommer med ljuset hit....nice, fint med traditioner och jag älskar ju ljus. Dock så måste man vara aktsam med dem.

Far ju ner över landet en bit i morgon. Efter det ska jag hem och måla. Blir lite då och då.

Ligger i sängen på jobbet och filosoferar.....ibland skenar tankarna iväg det blir bara en massa tokigheter....Näst intill att jag börjar skratta åt mig själv å då är det illa.

Lusse lelle.....får vi klämma i med i morgon kväll...då är det bara 11 nätter kvar till jul. Så sant som det var skrivet var det.

Av Åsa - 12 december 2014 19:16

...gråa stråna (hela jävla peruken) så jag slängde i en mörk färg och la i lite ljusa effekter innan jobbet. Gubben la lite ljusa fält i mitt hår han oxå. Han var sååååå snäll och hjälpte till. Inte det lättaste att hålla på när ena färgen ska vara i fuktigt hår å nästa i torrt. Har ju ingen hårföns jävel. Den andra dog ju lixom helt apropå. Det blev skapligt om jag får säga det själv. Lite fix med saxen en dag så blir det som jag vill. Hittade inte saxen när jag höll på....den hade fått fötter och smitit ur klipplådan. Det som inte är stulet dyker alltid upp igen.

Fick en avi med pengar tillbaka för andra gången den här månaden. Hade väl lyckats betala dubbelt på två räkningar. Över 800 kr tebax....inte så dumt nu i dessa tider. Är ju inte första gången jag lyckats med den bedriften....lär inte bli den sista heller om jag känner mig själv. Hihi

Ha det gött i fredags myset!!!

Av Åsa - 12 december 2014 09:07

...å huset sover. Gosat med vovven en stund efter jobbet och nu myser vi en stund i soffan samtidigt som perculatorn bubblar och sprider en ljuvlig doft av kaffe i köket. Gubben snarkar sååååå gott och grabben fick skjuts av Sara till skolan. Tack för det go tjejen så slapp jag stressa från jobbet.

Läste lite om mitt stjärntecken och ibland är jag nog rysligt mycket Vädur. Hur det där uppe på himlavalvet kan påverka oss så mycket begriper jag inte. Fast det är ju inte meningen att man ska fatta allt heller.

Ha en riktigt fin fredag . Kram

Av Åsa - 11 december 2014 22:22

....en sak här på jobbet då jag släckte lampan. Skriver ner det här så kanske jag kommer ihåg det. Jag brukar ju julpynta min blogg å det har jag ju totalt missat i år. Får bli lite sånt någon dag här oxå. Blir lätt bortglömt när man alltid bloggar från mobilen. Fixa sånt gör jag vid datorn och den använder jag ju så sällan.

Hittade även en bild som kan säga en del om hur man kan funka.

Av Åsa - 11 december 2014 21:54

...med att jag blev lite låg en sväng idag, mitt upp i allt ihop så gick hårföns helvetet sönder. Kul.....not!! Får väl bli en ny så småningom fast det är ju inte direkt prio 1 på listan för tillfället. Får väl gå runt å se ut som om jag kammat mig med el vispen ett tag. Vem bryr sig??? På jobbet fråga en kollega om jag färgat håret.....du brukar ju vara ljusare....nääää svara jag....det gråa som kommit fram mer bara. Suck!! Tror jag slänger i en brun nyans någon dag och ny ker slingor i det. Det gråa är inte direkt tilltalande för min egen del. Är inte kompis med det gråa än....blir väl som farsan innan det är klart. Han.är riktigt gråhårig han.

På lördag drar vi iväg som sällskap åt kompisarna. En sväng neråt i landet...korsa Dalälven och få klåda. Blir ju kli i kroppen när man kommer neråt 08 - landet. Är inte direkt nån storstads människa jag. Trivs bättre med att lulla runt i skog å mark. Visst kan det ibland vara kul att åka iväg till storstan, men bara ibland.

Nu ska jag soooova och försöka vara i form å få något gjort under de lediga timmarna jag har på dagen i morgon. Vill ju få så mycket som möjligt gjort så man får sova i nya rummet sen.

Av Åsa - 11 december 2014 16:22

...hamburgare med bröd som blev kvällens mat. Grabben kuggade uppkörningen på en liten miss. Bara på det igen. Sånt som händer å kommer man som privatist å kör upp så är de alltid extra petiga.

Har gått hem plankor som ska målas innan vi sätter upp dem som taklister. Måste torka till sig lite först. Har satt upp gardinstång vid fönstret och en ovanför en klädkammar dörr. Ska ha en gardin längd där som draperi.

Ska snart ut och jobba.....måste varva ner lite före då jag inte är riktigt i skick för tillfället.

Av Åsa - 11 december 2014 10:17

...världen. Ville inte lämna duschen nu på morgonen. Före det var det sängen som kramade mig kvar ett par minuter extra när klock helvetet ringde. Upp å farten är jag i alla fall.

På väg on till Sandviken.....bilen full och högtalarna skrålar i vanlig ordning. Check!

Tar väl en tur på Rusta för att slå ihjäl tiden medan grabben kör.

Ha en fin dag trots det gråmulna vädret.

Av Åsa - 10 december 2014 21:03

...å mormors rån har det bland annat smaskats på här hemma idag på Mange födelsedag. Köp mat blev det åt mig och grabbarna för gubben for på julbord med jobbet. Malin och lillprinsen var här å grattade, farmor Yvonne likaså. Léon charmade oss all som vanligt.

Tog en tur med Övningskörning efter maten. Blev lite backa runt hörn och start i backe med mera i Sandviken under morgondagens uppkörning. Såg rådjur, höll på att landa i arslet på en lastbil som gått sönder på påfarten till E 16 från Sandviken. Tur att han är alert grabben och löste det galant. På väg hem var vi ut och kollade ett maffigt stenbrott. När vi kom ut på E 16 igen så läste jag att det hänt en olycka strax före lappens på väg mot Sandviken. Måste ha hänt strax efter att vi passerat på väg mot Hofors. Otäckt!!!!

Telia krånglar idag med bredband med mera....suck!! Fast det löser sig väl med de problemen så småningom.

Har nyss käkat lite äggröra och njuter nu av ett glas Pepsi Max. Skönt att bara vara en stund.

Jag mitt jävla nöt hade ju beställt kontakter till sovrummet glömde en liiiiiiiiten detalj...kan ju behöva ha botten plattor på de som ska vara utanpåliggande. Tur att det finns att köpa till på exempelvis clas ohlson. Tre ledad kulokabel måste oxå köpas... jaha...å så är det jag som får höra köp köp köp jag hör aldrig annat. Fniss!!!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards