Alla inlägg under december 2014

Av Åsa - 10 december 2014 11:56

....i huvudet i mängder behövs just nu. Somnade vid typ 4 i morse. Kul.....NOT!!!
So what.....är bara till att hålla igång under dagen. Gubben sover än han har gjort natt.

Får se om jag fixar en cheesecake eller mått sånt under dagen. Har ingen inspiration överhuvudtaget.

Vovven har rullat ihop sig på divanen i soffan så jag kurar med en filt och ett stort glas kaffe i andra änden ab soffan. Lite hem till gården på tvn som sällskap. Gör en Eva kan man säga.. ..Kompisen kan ju inte missa det programmet på tv. Hihi så nu kollar jag oxå på det en sväng.

Har en bra dag i regn och slask.

Av Åsa - 10 december 2014 00:18

...Mange som för 22 år sen hade det väldigt bråttom ut i denna värld efter att ha skvalpar 3 veckor över tiden i min mage. Hur han nu kan bli 22 då jag fortfarande är och knappt snuddar vi 25 strecket. Hihi

Vovven har intagit husses säng som jobbar natt och jag har lite svårt att koppla av efter en power nap på soffan efter maten. Ops så det kan bli....blev ju så varmt och gött där med gubben.

Tand jäveln gör inte ont men jag kan ju inte låta bli att pilla med tungan där hela tiden.

På torsdag ska jag till Sandviken en sväng. Grabben ska köra upp! Håller tummar och tår att det går vägen. Sen är det till att boka ny uppskrivning efter det. Hoppas han fixar den denna gång då han missade med 2 fel för mycket förra gången. Strongt gjort ändå anser jag då han har dyslexi och inte fått den diagnosen ställd trots många turer hit och dit under grundskolan. Fick diagnosen klar i våras. Tänk vad mycket enklare det skulle varit om han fått hjälp med det låååååångt tidigare. Suck!!!!

Tar väl och spelar lite på nåt spel och inväntar John Blund....Natti!!

Av Åsa - 9 december 2014 20:32

...tunnbröds rulle. Är väldigt mätt i magen nu.

Var ut i köket och tog en liten bit av ett tunnbröd som legat framme sen vi åt och torkat. Knak sa det och jag bet itu en tand två stora bitar släppte och det som är kvar är inget att göra nåt åt. Tur i oturen så har jag inte ont där i alla fall.

Nu kollar vi på danska polisen på tvn. Intressant att se hur de jobbar.

Av Åsa - 9 december 2014 10:16

....i natten och lalla runt. Hungrig...neeeeej. .törstig...Jaaaaa...å nå så förbannat kissnödig. Sen varade nästan tji att somna om. Månen lyste sååååå starkt in genom sovrums fönstret. Trodde att det var en alien på besök när klockan ringde. Skjutsade grabben till skolan, sen ner å köa på Coop för av hämta ut Gardinstängerna som jag beställt.

Nu är jag sugen på att köpa riktiga fårskinns fälla. ..långhåriga åt mig å gubben till sovrummet att ha nedanför sängen. Finns på bland annat ellos men den jag vill ha levereras i februari....suck....så de får väl bli nåt annat. Billigare alternativ. Å det gör ju bara att gubben blir glad när jag ger faaaaaan i att handla. Kan faktiskt hålla fan på mig på den fronten jag oxå.....trot om ni vill.

Fantastiskt vad fin solen var nu på morgonen. Gnistrade så vackert i morgon frosten. Sånt här väder gillar jag...hög luft...minusgrader...blå himmel och sooooolen. Här var det -6.5 nu på morgonen, så där lite lagom nypigt i kinderna när man sticker ut näsan genom dörren.

Tar mig en påtår och njuter av stillheten en stund till innan jag drar igång med målning med mera.. bör väl även börja plocka/leta efter alla grejer som blivit undanlagda inför puffig av sovrummet. Har ju på den fronten haft hjälp av grabbarna å har själv igång så mycket koll på var grejerna finns...å det har nog inte grabbarna heller om jag känner dem rätt. Det kan ju bli riktigt kul det här.....or NOT!!!! Hihi

Av Åsa - 8 december 2014 21:34

...satt upp lister, målat dem och dörr. Gjort rent runt fönstret och putsat det....Jihooooo. ..nöjd som fan med min bedrift idag.

Hunnit med en kopp kaffe hos Benny och nu när gubben farit till jobbet så passar jag på att äga tv dosan en stund. Dicte rullar på tvn. Myser mig med en rostad macka med ost på innan sängen.Om inte grabbens tjej jobbar i morgon så skjutsar hon honom tjej skolan. Då får jag lite mer tid till att fixa lite uppe.

Ha ett skönt avslut på måndagen! Kramiz

Av Åsa - 8 december 2014 15:19

...till skolan sen for jag hem och kröp ner med vovve och husse i sängen en stund. Behövdes efter en si så där natt på jobbet. Efter lite kaffe så drog vi igång med tapetseringen igång å vet ni vad VI ÄR KLAR med den. Lite att skära längs golvet annars KLART!!! Så skönt....nu ska jag slå upp fönster fodret igen och måla dem vita. Lägga golv blir nästa grej vi gör tillsammans. Lite mer målning av sänggaveln ska jag oxå fixa då den stått ute tidigare och satt till sig lite nu så det behövs lite mer färg i skarvarna. Ingen match att fixa det.

Gubben for ner och handlade lite till maten som jag börjat med...laxfile i ugnen med sås och potatis. Måndags lyx. Fast det är vi värda nu efter en par timmars jobb med tapeten. Ska bli så kul när jag får börja möblera och inreda rummet. Har köpt vägguttag och ström brytare som ser gammel dags ut...typ svarta bakelit. Blir en liten extra touch till rummet tror jag. Är ju ledig nån dag nu jag så då kanske det blir lite gjort så att det är enkelt att fixa resten sen.

Nu ska jag ta mig ett glas Pepsi Max och ett bloss (det sistnämnda är bara en jäkla olat som jag borde sluta med) får ta tag i det lite längre fram. Är ju bara dumt att ödsla pengar på det och så förstör man hälsan.

Mötet som vi skulle ha på jobbet på onsdag blev skjutet en vecka framåt....orkar snart inte vänta på hur det ska bli nå längre.....blääääää! !!!!

Av Åsa - 7 december 2014 15:33

...vi.åkte med eckerö färjan i fredags. Står idag på Aftonbladet att bil rampen släppt från en vajer och ramlat ner på kajen. Alla avgångar inställda. Fick ju äta lite gott å handla på taxfreen vi i alla fall.

Nyduschad och marinerad med smörj efter konstens alla regler sitter jag nu å käkar en plattmacka (som brukare kallar toast) å laddar inför ytterligare ett skift på jobbet. Glor på ensam hemma 3 under tiden som jag käkar.

Imorgon tror jag att det blir lite tapetsering.

Av Åsa - 7 december 2014 14:20

...haft en skön förmiddag med gubben. Vaknade halv fem på jobbet och tvingade mig till att ligga kvar i sängen. Tji att somna om så det var skönt att mysa en stund i soffan.

Mamma och pappa var hit en stund med julklappar och nybakade rån. Så himla goda. Tror jag ska önska mig ett goro järn av gubben sen.

Är sååååå glad att vi är så enkla och lite tossiga i vår familj. Sitter aldrig fast och tar varandra för vad man är.

Nu ska jag köra grabben ner på affären. Behövdes tydligen nåt inför kvällsmaten. Tror jag ska önska mig en påse popcorn att mumsa på till tvn sen på jobbet. Inte ofta jag vill ha nå götta. Å ibland får man faktiskt äta sånt.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards