Alla inlägg under december 2014

Av Åsa - 6 december 2014 20:53

.....på Tvn på jobbet. En hjärntvätt Light kallar jag det. Usch vilka jobbiga ljud som plingar och tjongar. Smällar man få ta....så är det bara!!

Vitt å fint blev det med lite snö på backen. Får gärna komma lite till å ligga på ca -5 grader. Det är så fint när solen gnistrar i snön.

Nu ska jag ta mig en frukt i snart natta mig.

Av Åsa - 6 december 2014 15:06

....är väl liiiiiiiite trött idag. Hamnade ju på "krogen" efter det att vi kom hem från Eckerö. Blir ju inte alltid som man tänkt sig. Kul hade vi i alla fall. Julbordet var helt okej men min lilla mage pallar inte allt fett....å öl på det så idag har man sprut lackerat ett visst porslin i badrummet. Magknip from hell.

Är på Bruket å handlar en sväng. Å så glömde Matte osten till gratängen.....tur han kom på det nu när vi fortfarande är kvar på byn.

Snart dax att dra till jobbet.

Av Åsa - 5 december 2014 11:08

....att hämta Eva sen bär det av till Sandviken. Stass blev lite för kall idag så jag tog en annan.....tur för alla medresenärer det. Tanka bilen är vad vi måste göra nu så vi inte får ett Bennystopp =soppa torsk efter E 16. Skulle ju vara liiiiiiiite kul.

Snön faller i fina flingor...fint., men mina babyfjun till hår gillar det inte. Suck....säg fukt åt mitt hår å det ligger plattfall å jag ser ut som en nyduschad katt. Jaja...det är ju som det är med den biten. Får väl börja han i raklödder när jag stylar håret hädanefter. ...det funkade ju på 80-talet. Dock så var väl farsan inte allt för glad när jag gjorde slut på hans lödder inte tid och otid.

Ha en fiiiiin fredag för det tänker jag försöka ha.

Av Åsa - 5 december 2014 00:02

....staken till imorgon. Hoppas den duger. Eva kommer att bli glatt överraskad tror jag....å vi får nog lifta till bussen för gubben vill nog inte se mig i den utstyrseln.

Av Åsa - 4 december 2014 21:57

...paj bakning. En sväng till Léon och en snabbvisit till Standarn. Leverans av mobiltelefon till Izabell. Hoppas hon blev glad.

Vi var 6 vuxna som käkade. Tror att de uppskattade maten. Virkade lite mellan pajdegs fix och Kycklingfärs stekningen.

Gubben kollade in hockeyn och jag underhöll mig med lite spel på Ipaden under tiden. Nu lite Top gear på tvn.

Fick hem en julklapp till lillen idag. Han blir nog nöjd med den leksaken tror jag. Även advent staken som jag tänkt ha i vårat sovrum (som ej är riktigt klart) kom idag. Bild nedan. Förhoppningsvis blir den använd i år!!!

Har plockat fram lite kläder till i morgon så jag är fräsch på kryssningen. Köpa lite cigg, öl och äta gott. Trevligt!! Kanske hittar nåt kul på taxfreen oxå.

Älskade gubben skjutsar in till bussen i Sandviken och en kompis hämtar oss sen.

Av Åsa - 4 december 2014 08:52

.....Attans bär å kryper ner på soffan. Huvudet är helt ok idag men kroppen strejkar. Det är smällar man får ta när man lever med fibro.

Tänker inte göra många knop under dagen. Fast eventuellt så ska jag nog baka lite gofika på eftermiddagen. Till kvällen ska vi ät paj......har snöat inne på det för tillfället. Det är ju sååååå gott och inte nå särskilt onyttigt heller. Beroende på vad man har i å gör skalet av.

Till kvällen ska jag mys med gubben. Blir gött å få rå om honom en stund.

Ska plocka fram nå skapligt fräscha kläder oxå så jag inte ser ut som ett åkerspöke i morgon på dags kryssningen. Behöver ju inte skrämma annat folk mer än nödvändigt.

Av Åsa - 3 december 2014 22:40

...så kan det va!!! Nu när jag lagt mig då jäklar vakna hjärnan till liv....är ju helt sanslöst. Ibland skulle man behöva ha en on/off knapp. Suck!!!!

Hur som helst så hade gubben rivit och fixat ena sidan på Saras bil. Skulle fixa resten i morgon. Han kan mycket han gubben min. Fick ju hjälp av tonåringarna oxå.

Imorgon tror jag att jag ska ta mig i kragen om det är skapligt väder och ta en promenad. Är ju så sugen på det. ..men min kropp protesterar. Blir lite "rädd" att jag ska få mer ont än vad jag redan har om ni fattar. Vet ju även så väl att har jag kommit över den tröskeln så mår jag ju bara bra av att röra på mig trots värken. Man producerar ju en massa glahormoner då. Å det mår ju både kropp å knopp bra av. Skit i det nu tok kärring och försök att koppla av.....

Aoooooom reiki mantra Aoooooom. ...tror ni det hjälper???? Kanske å nån gång lär ju vara den första....fniss!!

Lite ord på vägen... Du kan inte älska andra förrän du lärt dig att älska dig själv. Så det så!!!!

Av Åsa - 3 december 2014 18:30

...vart tog den här dagen vägen?? Svisch sa det så bara tjongade om det. Möte direkt efter jobbet i morse om nya jobb situationen och inte blev man mycket klokare av det. Får besked till veckan.

Kom hem från mötet å slängde käft en sväng med tonåringarna och gosade med vovven. Självdog en sväng på soffan till gubben kom hem å då blev det full fart till Falun för vaccination nummer 2. Resan till Egypten kommer närmare. Härligt!!

Hem lite fika in i yra skallen å sen iväg till jobbet. Känns på när de små grå cellerna i huvudet går på högvarv. Förmodligen då somnar jag ovaggad till natten efter två nätter med dålig sömn på jobbet. Ledig i morgon....Eckerö på fredag å jobb igen lördag å söndag. Tänkte försöka ge mig på lite tapetsering på egen hand eventuellt på lördag innan jobb. Annars får vi ta det tillsammans nån dag till veckan jag och gubben.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards