Alla inlägg under januari 2015

Av Åsa - 25 januari 2015 18:01

...för Martin. Farmor var hit å fikade samtidigt som Malin ä, Martin och lillprinsen. Mys pys att ha dem så nära.

Vovven kom in efter att varit ute och var halt på ena bakbenet....Attans vad rädd jag blev att han skulle gjort sig illa. Var ju bara snöbollar i tassarna. Pust!!! Fick bort dem och passade på att klippa klorna en vända oxå. De växer ju som ogräs nu när de inte slits något alls när det är snötäckt på vägarna.

Snart får vi käka lite mat....jag ska äta pizza....köpt sådan oxå å det var evigheter sen sist. Blir Mumsigt värre det. Ibland d får man mumsa på sånt också.

Tar väl förmodligen tag i packningen i morgon så det är avklarat. Måste komma ihåg att köpa nån korsords tidning att ta med till Egypten. Kan vara bra att ha som tidsfördriv.

Av Åsa - 25 januari 2015 13:41

...for iväg med pappers insamling. Sara, jag å gubben plockade lite å sen rastade jag snabeldrake och mopp. Sara kollade efter skor och hittade ett par skiiiit snygga air max 90 som hon blev sugen på.

Nu lite skidor på tv och slapp innan vi äter lite gofika å firar grabben.

Vovven tassar runt och har lite bus i ögonen. Väntar nog på att det ska kalasas med lite gotta. Kan ju ramla ner nåt gott på golvet när lille Léon kommer på besök.

Magnus sover än.....han hade nog det jättebra på punkaftonen igår kväll.

Martin och Sara förlovade sig i dag så Grattis till er!!

Av Åsa - 25 januari 2015 01:09

...att göra som vovven. Soooova!!! Han har ju intagit husses säng när husse ändå är på jobbet. Tror att vovven jagar snöbollar i sömnen för tassarna springer å han snarkar. Sköningen vår var ju så härlig när han var med ute i snön när vi skottade.

Kom på att det inte står på nu för mig och gubben.... vi ska ju åka på semester. Torsdag morgon lyfter planet.....Jihoooo! !!!
Kollade vädret dit vi ska och de har en temp på ca 24-27 grader där nu. Blir vaaaaarmt med andra ord. Jaja. ...vi får väl försöka stå ut med det oxå. Fniss!!!! Kommer hem å har inte en gnutta färg på kroppen för att vi hållit oss inne hela tiden....nja liiiiiiiite färg vill jag nog ha.

Soooooov nu kvinna....Soooooov! !! Go natt!!

Av Åsa - 24 januari 2015 22:57

....förbannelse och cheesecaken är gjord. Magnus har gått på punk kväll på klubben Jag får spader. Kul att han gör något ibland oxå.

Sitter och glor på en film med Vin Diesel på 5an och det är väl nåt å glo på i alla fall. Trött som faaaaaan. Hualigen!!!

Måste ta tag i packningen i morgon efter det att vi firat Martin. Storhandlingen får bli på måndag eller tisdag.

Det jag ska ta tag i under förmiddagen i morgon är lite rastning av snabeldrake och mopp.

Av Åsa - 24 januari 2015 19:36

....av stek och potatis å sås. Mums!!!!
Grabben fick lov att åka och hjälpa kompisen en stund. Nåt bil haveri.

Nu lite hockey på tvn. Benny sitter här som Brynäsare.....stackars Benny. Sara är oxå här håller oxå på Bif.

Ska ta pc börja med en mamma Berits cheesecake till i morgon. Då har jag det gjort. Så får det bli. Tjingeling! !!

Av Åsa - 24 januari 2015 16:28

...köra snöslungan igen. Hrmpf....harkel....snacka om att det behövs en övningskörnings skylt på när jag är farten med den. Den har lixom sitt eget liv. Skenar lite smått med mig i hasorna. Tyckte mig se ett hånfullt leende till och med på vovven. Jag har provat i alla fall.

Skönt att vara ute en stund och Magnus passade på att bada i snön med vovven. Ännu en fundersam blick från hunden. Han funderade nog på vad människovalpen höll på med. Såg ut som två snötroll ute på gården.

Står en stek i ugnen....hoppas vi hinner käka innan det blir Lif-Bif på tvn. Suck!!! Hockey hockey hockey.......

Sara ska baka daimrutor och jag ska göra en mamma Berits cheesecake till i morgon för då fyller yngsta 19 år. Uj, Uj, vad tiden går.



Av Åsa - 23 januari 2015 22:01

....i sängen på jobbet. Har betat av nån räkning och får ta tag i resten senare.

Ska väl stor handla typ i morgon eller på söndag. Får se vilken dag det blir. Bör väl se till att packa en dag under helgen oxå då jag är ledig. Jobbar ju måndag och tisdag natt. Kan vara skönt att ha packningen klar då vi far på natten mot torsdagen. Är ju lite att fixa innan.

Fick hem ett tyg idag som jag tänkte sy nåt åt mig själv av. Får se vad jag hittar på. Känner jag mig själv så blir det väl kattskit av allt ihop. Måste ju prova i alla fall. Skam dra som ger sig.

Ha det gött i fredags myset! !

Av Åsa - 23 januari 2015 07:55

...med plogbladet ända ner i asfalten har gjort mig sällskap i natt. Bra att de skottar, synd bara att det lät som om de körde bredvid mitt huvud. Suck!!

Strax åka hem och fixa kaffe. Först sopa av igloon. Min lilla bil som är igen tjälad. Är ju inte direkt kompis med motorvärmar stolpen på jobbet. Blir aldrig rätt när jag ställer tiden. Hur jag än gör. Är väl blond så långt som det går in i kroppen. Hihi!! Hjälper tydligen inte att färga håret mörkt. Det blonda har liksom sitt grepp på mig ändå.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards