Alla inlägg under januari 2015

Av Åsa - 22 januari 2015 15:43

....kaffe och lite dravel på tvn. Trodde att jag skulle somna en stund nu när jag inte är riktigt pigg. Det sket sig totalt kan jag erkänna. Kanske lika bra det så jag få lättare att somna på jobbet sen. Håller tummarna.

Funderar lite på hur det kan vara så olika på hur dagarna blir utifrån hur man mår.....onödigt tänkande kan jag ägna mycket tid åt. Ett av mina dilemman. Har en förmåga att älta onödigt vetande i huvudet. Suck! Jag väl som jag vart när jag inte blev som jg skulle.

Nu lite kaffe till och en Ipren. Allt för att hålla huvudvärken i schack. Tjingeling!

Av Åsa - 22 januari 2015 11:16

....å inte tillgänglig för annat än jobb. Vaknade med huvudvärk å täppt näsa. Blir till att ra det lilla lugna innan jobb så man fixar de sista skiften innan vi drar till Egypten. Värken kom som ett brev på posten oxå.....förkylning?.....nytt skov??? Det visar sig. En pissig start på dagen som inte ska få sänka mitt humör. Så det så!!!

Go gubben är lite sorg han oxå. Blir väl till att kurera oss i Egypten om inte annat. Suck!!

Tror i mitt stilla sinne att kliet som jag har (eksemen) blir bättre av lite värme och sol. Lederna likaså.

Nu ska jag kurera kropp å knopp på soffan och med den intelligenta värktabletten Ipren.

Av Åsa - 21 januari 2015 23:21

...känns som en bra idé. Kanske lika bra att släcka och försöka göra det när kroppen säger till och inte vänta tills man går in i andra andningen. Då är det kört.

Tror faktiskt jag tar och skallar kudden....resten av familjen sitter ju vid tv/datorn i alla fall. Å mina ögon orkar inte vara alerta nog så jag skippar läsningen.

Lyssnar på tick tack tick tack tick....från klockan och flyter iväg in i drömmarnas land. Natti!!!!

Av Åsa - 21 januari 2015 17:35

....till Sandviken igen. Martin rattade Forden så galant. Jag,Mattias och Sara behövde bara åka med. Handlade lite på ica och Rusta. Hem å fixade lite tacos medan Martin och Sara var ner och hämtade ut min nya symaskin. Martin hade även fått körkortet som han fick hämta ut.

Måste ju prova maskinen efter maten och i brist på tyg så lappade jag ett par jeans. Fy faaaaaan vad tyst den här maskinen går. Kul oxå att den har automatisk nålträdning som man kan ta till när man vill eller när nålfan bara jäklas å flörtar med en heeeeeela tiden. Åldern som spökar.....uuuuu neeeeej!!

Martin skjutsade Sara till jobbet och kom hem och frågade om brorsan Magnus ville följa med och åka bil en stund. Go är de med varandra ibland i alla fall.

Sitter just nu med fötterna på bordet och har prexis börjat skriva en packlista inför resan som går av stapeln nästa vecka. Brukar göra så för då har jag ju koll på läget å det är nåt som jag bara måste ha.....KOLL!!!

Skulle vilja prova sy en topp/tunika åt mig själv och ett par tights. Får vänta med det tills jag kommer hem. Kanske kan lura någon med mig till Rosa huset i Borlänge och köpa lite tyg nån dag framöver. Tråd och tyg. Resår/mudd....Jaaaaa det kanske blir en väska av det innan det är klart....vi får väl se. Lite nya nålar behövs oxå.

Av Åsa - 21 januari 2015 10:46

...ner från himlen. Både på längden och på tvären. Vitt å fint, men inte särskilt kul att ta reda på.

Väntar på att Malin ska hämta mig, ska följa henne till optikern i Sandviken.

Ska åka och handla lite senare...tror vi passar på att äta tacos idag. Gubben gör eftermiddag och han är ju inte direkt förtjust i det. Då får vi passa på att käka det när han inte är hemma. Tonåringarna här hemma blir ju glad i alla fall.

Nu så ska jag klä mig för att härda ut i vinter vädret. Brrrrr! !!!! Fryslort som jag är.

Av Åsa - 20 januari 2015 23:46

....när vovven står och morrar ut i köket med rumpan kvar i tv rummet. Inte 1 gång utan 2 gånger. Efter det kom det ett dovt skall från svansroten....Undras vad han såg. Han brukar ALDRIG morra annars. Har nog inte hört honom göra det på hela hans till nu 5 åriga liv. Skumt!!!!

Ska strax gå och lägga mig. Blev till att fastna vid en film på 3 an. 28 dagar med Sandra Bullock. Hon är ju för härlig. Spelar nästan ingen roll vad hon gör för typ av roll. Man fastnar ändå.

Natti på er!!!

Av Åsa - 20 januari 2015 17:55

...det inte som man tänkt sig. Hatar när det ska vara så negativa vibbar i luften. Varför kan man inte försöka se positivt på saker och ting. Fast det brukar ju bli bra i slut ändan.

Har varit på Bakerian och fikat med Matte, Magnus, Sara, Léon och gubben. Mys pys!!!! Léon passade på att leka lite i det mysiga lek rummet efter att ha kört hela näven i min semla. Grädden var väldigt mumsig. Fast han var duktig och åt upp sin smörgås oxå. Efter fikat var vi upp på ica och handlade å då kom mamma Malin dit och gjorde oss sällskap. Lilleman drog envist korgen, stark är han den lille busen. Väl hemma blev det pasta pennor och köttfärssås. Mätt i magen blev vi allihop.

Nu lite tv titta och koppla bort allt annat en stund.

Av Åsa - 20 januari 2015 12:54

...jag mycket klokare på mötet idag inte. Får se vad det blir med det här innan det är färdigt. Blir ju inte bättre än man gör det till. Tji ho!

Nu liten ryggsträckare på gästsängen innan jag drar iväg och hämtar godingen på dagis. Vi ska ju käka mellis på Hanssons eller kanske vi ska ta Bakerian. Får väl se hur det blir.

Ledig i kväll igen och ska väl kanske börja tänka på vad som ska packas till resan. Tänka kan man ju alltid göra. Inte börja packa än inte. .

Även kolla lite på vad vi ska ha i bänkskive väg med mera till köket. Vill ha kanske på det så jag vet vad jag ska köpa sen.

Ute ramlar det ner lappmögel från himlen. Vitt å fint blir det.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards