Alla inlägg under januari 2015

Av Åsa - 16 januari 2015 14:03

...som har suttit på huvudkudden och skakat under natten har ju 8 inte direkt gett mig nån skönhetssömn. Rasade ju snö från stora taket ner på altan taket. Farliga grejer det. Stackars vovven å stackars mig. Hihi

Efte en sväng kaffe tog jag doggen på en härlig promenad med stoj och skoj i snön. Härligt!! Å en duktig kille både med och utan koppel. Det gör matte stolt å nöjd.

Lite mer kaffe med gubben och Sara när gubben klev upp. Martin å Sara skulle till Valbo och jag måste väl fundera ut lite kvällsmat. Vet inte alls vad vi ska hitta på. Det löser sig sa gubben som sket i vasken.

Nu lite soffmys innan vi drar igång resten av dagen. Har ju faktiskt varit ute på promenad å då får man ta det lugnt en stund....så det så!!!

Dotra sydde ett par byxor till åt Sara igår. Skit mysigt tyg. Bild nedan.

Av Åsa - 15 januari 2015 21:54

....få min nya symaskin snart så jag kan prova sy nå kläder. Köpa lite tyg oxå. Får väl kolla runt efter det sen. INTE köpa det nu Roffe....du behöver inte vara orolig hjärtat. Hihi

I morgon ska jag få ha sovmorgon...sug på den ni. Grabben tar bilen själv till skola...skööööönt! !!

En händelserik dag som går mot sitt slut. Ska nog kolla runt lite på nätet å läsa nån tidning innan jag klappar igen korpgluggarna. Nu kom vovven upp och gjorde mig sällskap. Härliga godingen vår. Älskar det lurviga trollet trots alla hårbollar/tussar som luva runt fötterna. Han märker när man inte är på topp...då är han extra kärvänlig.

Av Åsa - 15 januari 2015 16:32

....bil så här på eftermiddagen. Grabben måste ju få köra nu när han fått körkortet. Kul att det gick vägen för honom.

Vi har varit runt lite överallt och passade på att köpa en klara-körkortet-tårta som vi mumsade på innan ungdomarna drog iväg. Har slängt in lite fläskytterfile i ugnen och till det blir det potatis gratäng och sallad. Mums!!!

Ikväll får jag sova i VÅR härliga säng. Förmodligen får jag sällskap av vovven för gubben jobbar extra natt.

Av Åsa - 15 januari 2015 10:14

...så har grabben körkort oxå. Slipper man agera taxi i tid och otid. Skööööönt!!!

Sitter och firar med en gofika på Hansens i Sandviken. Får se vad vi hittar på sen. Mormor (min mamma) blev så glad så hon skulle sätta in en slant till bensin. Go tanten!!!

Av Åsa - 14 januari 2015 22:18

...trött är jag. Hä ä bara till att dunka huvudet i kudden å sova. Har ju fullt upp i morgon.

Vi tog i alla fulla fall sista vaccinet idag så nu börjar vi väl snart att bli redo. Handla lite mat för ett par dagar i morgon blir det ju förstås. Är ju ändå inne inne Sandviken. Skulle behöva göra en matsedel som jag gjorde jämt förut. Uuuuuj vad pengar man spar på det. Får nog försöka sätta mig ner å ta tag i en sån åt juvelerna så det finns sånt som de tycker om och som är enkelt att laga till när vi är borta. Japp så får det bli. Tar det till helgen då.

Nu jäklar i min låda ska jag jaga fåren på flykt fort som attan och få mig nån timmes sömn på jobbet.

Av Åsa - 14 januari 2015 19:23

....å står i. Blev en skön dusch innan jag for. Ska väl strax ätas lite kvälls fika och sen blir det väl sängen så småningom.

Ska ju till Sandviken i morgon bitti. Blir väl lite handling till kvällsmaten. Kött av något slag blir det väl som gubben önskat. Måste ju vara snäll ibland jag också.

Tvättat och diskat under dagen. Hängde tvätt det sista jag gjorde innan jag for till jobbet. Blev en hel maskin full direkt....den får jag tvätta i morgon. Blir ju lätt bortglömt det där med hängningen annars.

Av Åsa - 14 januari 2015 10:28

...in huvudet. Undras om man blir piggare då??. Magknip på det med bara luft som pyser. Jihoooo....det är bara till att pysa på å hoppas på att det inte stinker. Annars får jag väl ta wunder baumen ur bilen och placera i byxorna. Alla sätt är bra utom de dåliga.

En dusch och lite tvättmaskins körning blir nog en del av min dag idag. I morgon har jag ju annat för mig. Då drar jag iväg direkt efter jobbet på morgonen. Ibland har man fullt upp.

Försöka ta en tupplur nu i och med att sömnen på jobbet inte varit allt för bra. Det är sånt man får leva määä......så är det bara!!

Av Åsa - 13 januari 2015 21:19

....hoppas det blir lika fint i morgon. Skönt att komma ut på promenad. Blir väl en sån om vädret vill vara med mig i morgon oxå.

Fått hem Mattias nya säng idag. Får se om han vill ha min hjälp att fixa lite på rummet i morgon när gubben vaknat efter nattskiftet.

Ska se till att få i oss sista svängen drick vaccin under morgondagen.....Urk! ! Fast det är ju för den goda sakens skull. Lär även kolla upp lite solskydd och se om vi behöver nytt. Även en after sun/mjukgörande kan ju sitta på sin plats när vi blir borta. Inte för att vi pressar i solen, men vi tycker ju om att vara i farten och kolla runt. Solen tar ju hela tiden.

Tror att detta blir en bra vecka, känns så nu i alla fall. Den kvinnliga intuitionen har sagt sitt.....å då är det bara att lyssna.

Lite spel eller läsa nu innan jag släcker ner här på jobbet. Natti!!!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Skapa flashcards