Alla inlägg under januari 2015

Av Åsa - 5 januari 2015 23:22

.....säng. Himmelskt sköööön. Lite läsa och sen natti. Har ju en grabb som ska firas i morgon. Huvudvärken har kommit tebax, inte direkt kul kan jag lova. Är väl en förkylning i antågande kanske.

Lade köttet i marinad innan jag gick upp. Gubben fick skära det först. Nere sitter de och kollar på hockey och passade på att få en lugn stund för mig själv.

Ska komma ihåg och ge grabben sin b 12 spruta nån dag i veckan och vi måste ta vårt drick vaccin igen nästa vecka. Snart så flyger vi på en liten semester jag och gubben. Kostade på 14 dagar i Egypten. Blir nog bra det. Har till och med fixat badskor åt oss om vi vill bada i röda havet. De rekommenderade såna för att det är mycket koraller där vi ska vara. Kanske nöjer mig med att bada i poolen. Njuta i solen och bara vara. Får förmodligen lapp sjuka efter ett par dar, men det går nog över oxå.

Nu blir det till att läsa en timme eller två om livet i ett kloster...är försent för en annan att bli nunna. Man har ju varit med om liiiite för mycket för att vara REN åt hen där uppe. Fniss!!! Tror inte att hen där nere tar emot mig med öppna armar heller....det sket sig för länge sen för mig.

God natt!!!

Av Åsa - 5 januari 2015 16:39

....bort huvudvärken nästan helt. Kollade på ensam hemma filmen (en klassiker ) innan vi for handlade. Dotra ringde och bjöd oss på gofika på Hanssons. Mums!!! Gubben och Léon åt tårta.....å chokladboll. Léon gapade som en fågel unge. Charmade alla på Hanssons med sitt pladder. Godingen!!

Fått hem mina nya fiske/skogs byxor idag från frifab. Cerise och svarta. Skit sköna och dessutom läckra. Gubben lär ju se var han har mig i skogen i alla fall. Ska väl kolla efter en jacka så småningom så man har hela kittet hängande på en å samma plats när vi får ett ryck att dra till skogs. Vilket händer titt som tätt.

Pulled pork med tortilla, sallad, vitlöks creme fraiche och nacho chips blir det till middag. Fast det får bli senare då vi nyss fikat. Glömde att köpa glödlampor med e14 sockel....måste komma ihåg det i morgon.

Skönt att vara ledig ett par dagar.

Av Åsa - 5 januari 2015 08:43

....en jävulusisk huvudvärk. Har tagit migrän tabletter, laddat kaffe och kryper ner i gäst sängen. Måste åka och handla lite käk tills imorgon. Ska bjuda på kött pompe bra och en sallad. Sen blir det väl en banoffe paj oxå. Äldsta grabben fyller ju år. Hela 23 år.....faaaaaan vad snabbt de kommer ikapp en ungarna. Själv är jag ju fortfarande 25.....NOT!!! Hihi.

Försöka vila bort huvudvärken och sen ta ragga i dagen. Passar på å vilar nu när resten av huset ändå sover.

Ha en fin början på veckan. Det är ju trots allt måndag igen. Ledig till torsdag natt nu jag. Å får sova i min egen säng ett par nätter. Jihooooo!!!!

Av Åsa - 4 januari 2015 17:51

...främmande idag. Malin, Martin och lillprinsen. Efter sovstund på altanen i vagnen (de gick upp ) så blev det mellis med lite smörgås köttbullar mjölk och vindruvor....mums!! Aj aj molmol sa Léon när jag försökte tjuva en köttbulle av honom. Godingen!!

Kollade lite på King Kong och bölade på slutet. Hur man nu kan vara så blödig.....söt den apan ju.

Nu lite Kaffe på jobbet.

Av Åsa - 4 januari 2015 09:57

...jobbet vid 9. Blev en massa kackel där på morgonkvisten så jag kom aldrig iväg. Väl på hemmaplan så slängde jag ut julen. Stakar och pynt å gardiner är väck. Så skönt att få undan det.

Nu en rök i friska luften och sen kaffe och en inrednings tidning. Gubben sover och jag å de två äldsta grabbarna är vaken. Ja., vovven oxå naturligtvis.

Undras vad jag ska hitta på resten av dagen??? Det visar sig....

Av Åsa - 3 januari 2015 20:50

...å väntar på att få gå till sängs. Trött å ont i protesen (huvudet) fantom smärtor....öhhhhh. ...ja, det måste ju vara så när det är en protes. Eller så sväller det för att det är fuktigt ute. Fniss!!!

Ska ta värktabletter å läsa lite ur den nya boken jag börjat på. Snart dags för brukaren att lägga sig oxå. Har bytt gardiner här på jobbet....de hade städat undan stakarna på dagen så jag tog bort julgardinen i köket. Borde ju plocka bort mina stakar och byta till andra gardiner hemma oxå. Får göra det nån dag. Turligt nog så är det bara i köket jag julat. Fast det.är en hel del att fixa med då jag har 2 fönster och en massa annat juligt som ska bort oxå. Jaja var sak har sin tid.

Nu ska jag ta mig ett bloss och en frukt innan sängen.

Av Åsa - 3 januari 2015 16:16

...blivit klippt. Skönt å tack älskade dotra för det. Fick lite gott mellis och massor med bus med go ungen Léon. Full i fyr och kryp i kroppen. Hämtade även ett par stövlar som jobbar kompisen ska ha. En jacka J körde vi ner till Eva som hon ska prova.

Har precis stekt kassler och till det blir det mimosa och potatis. Piper i köket nu så då är pärerna klar. Ska bli Mumsigt med lite mat i magen. Tar mog en Taktik vila på soffan innan jag far till jobbet.

Ha det riktigt gött å var rädd om er!!

Av Åsa - 3 januari 2015 11:06

...jag hade en säng som var 180 bred. Icke sa nicke. ..i natt var det ca 40 cm som jag fick sova på. Gubben hade väl typ 70 å vovven resten. Elegant mellan oss som en hel karl som mellan varven tryckte ut mig successivt med 4 tassar i sidan. Han är rolig ibland vovven.

Var ner och satte på kaffe och skulle gå upp och väcka gubben. Rassel sa det å jag halkade i trappen. Attans vad jag slog i min opererade tå. Den är lite känslig ändå den. Kunde ju gått värre.

Nu ska jag gå å få i mig lite kaffe och en smörgås. Bör ju kolla upp om vi bestäm oss för rätt bänkskivor, men det tror jag.

Ha en fin lördag. Det ska jag se till att ha.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards